Deni Seal

Nejhorší módní trendy roku 2017

Ahoooj, v dnešním článku jsem si pro vás připravila 2 módní trendy roku 2017, které mi příjdou přehnané nebo se mi prostě nelíbí, což neznamená, že se vám líbit nebudou :) Tak jdeme na to! :)

1.


Tady se asi není nutné rozepisovat. Nic u čeho je vidět holý zadek, nepatří do města, ale maximálně na pláž. Je jedno jakou postavou má nositelka, je jedno, jak vypadají šortky. Při procházce městem prostě nemá být vidět ničí holý zadek. Stejně jako si žena nekoupí sukni, ze které kouká zadek, tak nemá smysl nosit ani šortky, ze kterých kouká zadek. Věřím, že kluci  jsou z tohoto trendu u vytržení, ale neoblékáme se přece jen kvůli nim. ;)


2.

V létě je prostě hloupost nosit kozačky, natož něco, co si říká letní kozačky. Poprvé jsem je na někom viděla snad před 5 lety. Podařilo se mi zapomenout. Pak jsem každé léto nějaký ten pár potkala a tohle léto, se zdálo, ze si opět našly cestu do českých botníků. Potkávam krajkové, perforované z kůže i koženky.
Když něco jako letní kozačky neexistuje, není absolutně důvod je nosit. Zajimavých, letních typů bot je takové množství, že si kozačky necháme jen na podzim a zimu:)



Komentáře

kočička 1(Magical World)

U té jedničky svatá pravda. Kozačky mi jsou jedno, ale ty pitomý šortky jsou děs. Jak to může nosit? Brr. Nechci ji potkat. Já nechci chodit po ulici a očumovat ty pitomé šortky ze kterých leze zadek. Kde jsi to našla? Jen abych věděla kam nemám lézt. smajl Jinak zítra pošlu +, dnes mám už vybráno. smajl

kočička  1To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Denisa598VIP

kočička 1: Je to fakt strašný, když jdu po ulici a tam na každém rohu holka s kraťasy vytaženými až na záda a celý zadek venku. Ukazovala mi to kamarádka a říkala jak jí to strašně štve a chvíli jsme se o tom bavily a pak mě napadlo napsat o tom článek smajl zeptám se jí zítra a napíšu ti když tak do zpráv kde to našla smajl jinak děkuju smajl

Denisa598To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.