Deni Seal

Sociální síť, která vám zaplatí za vaši aktivitu

Pravděpodbně jste na tento článek klikli se slovy "Co je to sakra za kravinu?!" ale pozor, to co teď píšu je pravda! Ráda bych vám tu představila sociální síť, která vám platí za to, že komentujete, lajkujete, sdílíte. 

Abyste mohli začít vydělávat s touto sociální sítí, musíte si po zaregistrování aktivovat VIP účet (aktivace je zadarmo). VIP účet slouží jen k ověření, že jste skutečná osoba. Je to obrana proti falešným účtům a podvodníkům, protože, bohužel, také takoví lidé se najdou. Po registraci proto budete muset ve svém profilu naťukat telefonní číslo, na které vám přijde aktivační kód (vy žádnou SMS neposíláte). Ten potom vypíšete do prázdné kolonky a necháte ověřit. 

Každá aktivita odměňovaná body. Za každý like, komentář, sdílení statusů nebo jen přihlášení se na síť dostanete určitý počet bodů. Provozovatelé této sítě si totiž velmi cenní vaší aktivity

Nevím jak moc do hloubky chcete vědět o této společnosti, proto se mě můžete zeptat v kometářích nebo ve zprávě. Kdo by měl zájem o to si vydělat nějaké peníze (není to věkově omezeno), tak tady přikládám odkaz. Klidně si o této síti přečtěte recenze - nenajdete žádné nagativní! :) 

ODKAZ NA SOCIÁLNÍ SÍŤ: 

Chci si vydělat!

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Můžeš mi říct kde jsi to vyhrabala? Tyhle stránky ti žádný peníze nedají akorát po tobě budou chtít heslo k účtu... Já je znám tady ty rádoby podvodný stránky.

Edit 11:37: A navíc ještě není dostupný odkaz

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Denisa598VIP

nelinka 222: To není vůbec žádná pravda. Proč bych to tahala sem prosím tě? vzpamatuj se, nic takového opravdu za potřebí nemám. Přečti si nejdřiv nějaké recenze a pak mluv.

Denisa598To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.