Deni Seal

10 děsivých věcí, které řekly děti svým rodičům

Ahooj, jelikož měl článek "10 příběhů o dvou větách, které vás vyděsí" úspěch jsem tu s dalším :D tentokrát je to 10 děsivých věcí, které řekly děti svým rodičů, tak snad se vám článek bude líbit :) 


1.Vnuk objímal svou babičku a byl u toho velmi sladký (byly mu teprve tři). Ručičkama chytil její obličej, přitiskl na něj ten svůj a řekl jí, že je velmi stará a brzo umře. A zdůraznil to tím, že se podíval na hodiny.


2.Dělala jsem chůvu své čtyřleté neteře. Koukali jsme na animované filmy, když v tom se porozhlédla, mrtvolně a podiveně. „Tak co budeme dělat, když za dva týdny zemřeme?”


3.Hladila jsem 3-letého syna mé kamarádky a najednou řekl velice vážně: "Slibuji, že ti nikdy nebudu ohlodávat kosti. Slibuji.".


4.Jednou v noci jsem dával pozor děti mého kamaráda. To nejmladší (kolem pěti let) nakreslilo obrázek ženy visící ze stropu, zvedl hlavu a pověděl "Řekla mi, abych tohle nakreslil. Jde si pro tebe. Schovej se."


5.Před pár lety jsem ukládal kamarádovo dceru do postele. V té době jí byly asi 3 roky nechtěla jít spát. Ptala se mě, proč musí do postele a já jí odpověděl "Protože je pozdě a je na čase, aby se malé holčičky prospinkali.". Potom ukázala do prázdnoty přes pokoj a řekla "A co támhleta holčička?"


6.Dali jsme mojí malé ségře k narozeninám štěně. Jeli jsme pro něj brzo ráno, takže když vstala, čekalo na ni v obýváku. Místo toho, aby byla šťastná, řekla: „Moje děťátko, ještě nepřišel tvůj čas!“ a snažila se nacpat si štěně do pusy.


7.„Proč dáváš ty hračky na schody?“
„Aby tatínek uklouzl a spadl.“


8.Moje tříletá dcera se dívala na svého čerstvě narozeného bratříčka, když se ke mně otočila a pošeptala mi: „Tatínku, je to příšera, musíme to spálit!“


9. „Ta paní, co žije na půdě a dívá se na nás, tě nemá ráda, tati. Chce sníst tvoje srdce.“


10. Můj syn: „Tati, zhubneš, když se zbavíš těch věcí ve svých zádech?“
Já: „Jakých věcí?“
On: „Těch králíků bez chlupů a očí…“


Říká se, že když vám dítě řekne, že vidí duchy, nemusí to být výmysl. Děti jsou totiž senzitivnější než dospělí...

To by byl celý článek, doufám, že se vám líbil :) Vím, že to není nic extra strašidelného, ale představte si, že jste rodič a tohle vám řekne dítě, nic příjemného :)

Komentáře

Denisa598VIP

Bohyně zlata: celkově mě tyto věci zajímají, píšu si ty příběhy do takového sešitu, některé vymýšlím a některé si hledám v různých časopisech, a ty co se mi nejvíc líbily, tak jsem sem dala smajl

Denisa598To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.