CreepyBlog

Temná zákoutí internetu#1-EtheraL

Hey^^ Máte mě tady zas s nějakým tím děsivým tématem.

Mnozí vás už EtheraLa znají. Když si projíždíte komentáře na YouTube, můžete si všimnout jeho komentářů. Většinou pod reakčními kanály a ano... Komentáře jsou sice k tématu, ale vždy obsahují něco o smrti. Má teorie je taková, že pod reakce píše proto, že ti lidé, na které se reaguje se něčím provinili. Ať už chováním k rodičům, svou pýchou, či něčím jiným. 


Už se pomalu dostávám k tomu, co tento člověk točí. Točí takové "vlogy" ze svých vražd. Pak tam má taky celkem dost videí, kterými se nás snaží "zlepšit". A v komentářích mu píší, že v něj věří, že mu pomohou a nakonec dodají:" prajem pekný deň " , což je EtheraLovo typické rozloučení. Dále ho oslovují" můj pane" 

Takto vypadají náhledovky videí. Myslím, že opravdu navozují nepříjemný pocit stejně, jako jeho hlas, který je upravený a velice nepřirozený. Nepříjemně se cítíte i u obrazu, jelikož tam pouští sestřihy z videí pocházejících z Dark webu a jiných děsivých videí...(o Blank room soup bych mohla napsat příště ;-))


Pokud si ovšem myslíte, že je to opravdový sériový vrah, jste na omylu. Je to creepypaster. Jen creepypastu pojal trochu jinak... To si myslíte, že kdyby zabil tolik lidí, my bychom se o tom nedozvěděli? Každopádně to, co točí je velmi zajímavé a já osobně s ním v mnoha věcech souhlasím... 

Většina videí je ovšem 18+ takže se na ně stejně nepodíváte xD

Jaký názor na něj máte vy? Přidali by jste se k němu?  Napište mi to do komentářů.. 

Monsters don't sleep under your bed, they scream inside of your head... Bye..  

Prajem pekný deň...xD

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.