CreepyBlog

!Modrá veleryba!

Hey....Dnes bych vás chtěla chtěla jen ve zkratce varovat před jednou "hrou"

Spousta z vás to určitě zná, ale stejně to vysvětlím...Jedná se o "hru" kvůli které už spoustu lidí zemřelo. NEBUDU vám říkat, jak se do hry dostat...prostě si to buď najděte, nebo na tu myšlenku zapomeňte! Po tom, co se zapojíte, napíše vám někdo neznámý, zda chcete opravdu hrát, že na konci hry zemřete. Když řeknete, že ano, napíše, že není cesty zpět.

Od Neznámého vám budou přicházet úkoly. První to bude naprosto neškodné...jako:Vstát ve čtyři ráno, koukat na horory, poslouchat depresivní hudbu atd....Úkoly se ovšem budou stupňovat na nebezpečnější třeba: Vylez na střechu nejvyšší budovy, podřež se, skoč z okna atd....a poslední úkol je sebevražda.

Když budete chtít v polovině odstoupit, začne vám vyhrožovat, že zabije vás i vaši rodinu...Protože z fotek, které mu posíláte jako důkaz se toho dá vyčíst víc, než si myslíte a  ty informace mu dáte sami, dobrovolně...Něco požaduje pro registraci do "hry", ale spoustu toho máte na facebooku. Třeba bydliště, nebo školu (proto facebook nemám^^) Mnoho lidí kvůli toho už zemřelo...

Jmenuje se to modrá veleryba proto, že kromě lidí páchají sebevraždy právě veleryby narozdíl od ostatních živočichů.

A proto vás prosím...NEZAPOJUJTE se do této stupidní hry. Když by jste zjistili, že se do toho váš kamarád zapoji, okamžitě se to musí řešit...Vím, že lidé to tajemno tak nějak láká, ale kvůli toho nemusíte umírat. 

Děkuji, že jste mě vyslechli. 


Monsters don´t sleep under your bed..they scream inside of your head..Bye...

Komentáře

konemyVIP(Girl´s Dream)

Jak může moje rodiče zabít někdo, kdo s nejvyšší pravděpodobností sedí za počítačem někde v Rusku?
A co se mi může stát, když nemám na Twitteru pravé jméno, žádné fotky ani jiné blbosti? Nic.
Jak zjistí, že jsem nevstala ve čtyři a nedívala se na děsivá videa? Nijak.

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Katana-san(ANIME!)

konemy: vyhledá tě podle IP... To, že říká, že zabije tebe o tvou rodinu tě donutí tu sebevraždu spáchat. Nechceš jim ublížit. O to jde... Tlačí na city. Pak to ani dělat nemusí... Každopádně jak říkáš. Je to nějakej týpek, co sedí za počítačem někde v Rusku. Jelikož se do toho hlásí hodně teenageři, kteří mohou trpět depresí, většinou tu sebevraždu pod tlakem spáchají... Pokud máš silnou zdravou mysl, neupadneš do deprese, tak budeš žít jen s tím, že nějakej Rusák ví, kde bydlíš a jiné informace. Nejspíš jsem to neupřesnila, omlouvám se. Nezabije tě, ale pod tlakem to uděláš sama...

Katana-sanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Modré Velryby podle mě už bylo dost. Je toho plné HPD, FB, YouTube a další sociální sítě (které nemám). Už to je otravné, furt to samé dokola.. Stačí to napsat párkrát, ale tohle je už hodně. Když o tom člověk neví, ať o tom neví. Vědět o tom nepotřebuje, možná mu to ušetří starosti.

bára111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Katana-san: Ano samozřejmě, chápu to. Je to nebezpečná věc, ale opravdu je toho hodně. Normální člověk to dělat nebude.. Hra je o tom aby se člověk zhroutil, aby byl neustálě pod tlakem. A myslím si že normální člověk, to zkoušet nebude. Podle mě každý moc dobře ví, že ta hra dokáže ovlivnit i člověka, který je relativně v klidu.

bára111To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Katana-san(ANIME!)

bára111: chápu... Ale teď se to dostává i do škol. Hodně lidí se o tom taky baví jako o zábavě, že je to neškodné... Jestli ti to vadí, tak promiň. Jen jsem měla potřebu upozornit na to, že to sranda není. Naopak si myslím, že o těhle věcech by se nemělo mlčet a lidi by měli varovat ostatní.

Katana-sanTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

misa800(♥ Pusheen ♥)

Kde to můžu najít ? smajl

A co když mu žádné fotky nepošlu nic.. Já mám na FB napsané že bydlím v Kladně a přitom bydlím úplně jinde... smajl A jak on mě vystopuje ?
smajl

misa800To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

misa800: Bude mít různé zdroje, ze kterých to zjistí... Navíc pokud by ses opravdu zabila, bylo by to na internetu, v novinách a tak, jako ty předchozí případy ohledně modré velryby. A jak zjistí, že ty úkoly plníš? Pokaždé, když bys ten úkol udělala, musela bys mu poslat fotku jako důkaz, pokud bys to neudělala, zjistil by si o tobě všechny informace (jak už jsem psala), nebo by ti mohl zabít tvé blízké... A taky ty informace, které by si o tobě zjistil by také mohl dát na Dark Web, Deep Web a podobnou stránku jako Pink Meth (PM byla stránka, kde bylo tisíce informace o milionech dívek, které o tom ani netušily... Byly tam všechny informace a hlavně jejich fotky...). Takže tak...

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Katana-san(ANIME!)

misa800: jestli dovolíš, odpovím ti já smajl jelikož si s ním píšeš přes FB, tak je jasné, že tak po smrti nebudeš přidávat fotky... Taky se o tom bude hodně psát na internetu a tak... Potom... Po splnění úkolu mu musíš poslat nějakou fotku jako důkaz, nebo na tebe bude vyvíjet ten tlak, až se nakonec zhroutíš a budeš pokračovat.

Katana-sanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Katana-san(ANIME!)

Butterfly340: napsala jsem to, protože se v síni ptala nějaká holka a mě došlo, že je tady dost lidí, kteří po tomhle "tajemnu" touží... Snad to někoho odradilo.. smajl

Katana-sanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.