COOL GIRL´S BLOG

Petr Lexa aneb konec Hoggyho?

Ahoj! Vítejte u mého dalšího článku.

Někteří ho známe jako legračního Hoggyho, jiní fandíme jeho super úspěšné kapele Slza. nedávno ho znali pouze fandové Youtube, teď ho znají snad všichni. S popularitou ale přišlo i méně času na natáčení. A přitom myslím, že kdyby nebyl Hoggy, nebyla by ani Slza tak úspěšná. 

Pokud patříte mezi jeho příznivce, určitě se také strachujete, jestli Hoggy pořád bude. Nedávno Petr přiznal, že ho více baví zpěv. Osobně nevím, jestli Hoggy pořád bude, (když tak mi to můžete napsat do komentářů, moc by mě to zajímalo) a když bude, tak jednou za měsíc. dříve byl Hoggy každý týden, teď jednou za měsíc. Petr ale si založil kanál, kde už není jako bláznivý Hoggy, ale jako Petr Lexa. Nečekejte žádné "Prasečí otázky", ani nic podobného, spíš to bude o jeho životě a aktualitách ze Slzy. 

Nejde si nevšimnout, že je novém kanále Petr klidnější. Vše myslí vážně. Myslím, že to na fanoušky dělá dojem upřímnosti, že jim vše řekne. 

Někteří, co sledují TV Prima, ví, že Petr hraje i v Přístavu Petra Dvořáka. Ti, co ho sledují, ví, že v seriálu má manažera, Lukáše. Toho měl původně hrát Lukáš ze slzy, ale ten to odmítl z důvodu, že není herec. Myslím, že tam Petra dali jen proto, aby se na to jeho příznivci dívali. A povedlo se jim to. Je to jeden z nejsledovanějších seriálů (více o seriálu v mém článku: 5 mojich nej serialů). 

Video na jeho novém profilu k podívání zde: Petr tam ukazuje fotkyz jeho dětství, některé budou v nové fotoknize Slzy Slza obrazem: 


Závěr? Petrovi se za posledních pár let hodně změnil život. Z bláznivého Youtubera na uznávaného zpěváka... Každopádně změna je život a já mu přeji, ať se mu to podaří přesně podle jeho plánů.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.