Cat Annie

Jak najít svůj styl

Jak najít svůj styl?
To je otázka kterou řeším už dlouho. Ať už jde o oblečení, o vlasy...
Vždy když vidim nějakou kamarádku nebo postavu z filmu/seriálu jak je krásně oblečená a má svůj styl, napadne mě že se chci oblíkat stejně. Sice je dobré čerpat inspiraci, ale dělat ze sebe někoho kým nejsem to už tak super neni, stává se že se začneš oblíkat podobně jako tvé kamarádky, to je jen to že ,,lidi mění lidi"
Pokud budeš číst článek na to to téma v náhodném módním časopise, většinou tam bude napsáno "...základ šatníku je: Bílá košile, dobře padnoucí černé tričko, kabát, kašmírový svetr, džíny..." nebo podobně. Jelikož můj blog je zaměřen spíš na teen holky, tak to že nutně potřebuješ obrovskou kabelku ti vážně říkat nebudu, ani nepočítam s tím že máš takové finanční prosředky, abys každy den nakupovala v Pařížský...


Ale pokud znáš ten okamžik kdy půlodiny ráno zkoušíš a vybíráš co si vezmeš do školy na sebe, nakonec stejně skončíš u riflí a černýho trička, tak čti dál.


Já to znam moc dobře stává se mi to neustále a můj největší problém je strach z reákce spolužáků a mého oklí na to co mam na sobě a jestli se chceš oblíkat orignálně musíš se s tim smíři. Rozodně si z toho nic nedělej, řekni si že to jsou blbci.
Další tip je experimentovat, nemyslim tim si dát pírsing do nosu, vytetovat si na záda lebku a obarvit si vlasy... Jde o to zkoušet nové styly oblečení a projednou udělat místo culíku drdol s dlouhou sukní nebo tak něco.


Víte někdo z jakého seriálu je "lidi mění lidi", pište do komentářů a taky by mě zajímalo jaký je váš (vysněný)styl.

Komentáře

teríkkolík

Ahoj! Chci ti dát radu... Buď sama sebou a nedívej se na reakce ostatních. Někdy sice tímto způsobem zažiješ horší chvíle, ale jsi svá a nejsi kopírka něčeho. Neříkám že inspirace od někoho je špatná ale nezastávám stejné oblečení jako má např. tvoje kamarádka. smajl

teríkkolíkTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Ok...1. Kde je odpověď nebo rady vztahující se k nadpisu článku?
2. Když k tobě je někdo upřímný, je to blbec...
3. Co je na ,,Pírsingu" a barvení vlasů špatného? Nepatří to náhodou ke stylu?
4. Kdo tady mluví o nakupování v Pařížské ulici? Vždyť kabelku na několik let koupíš za 400.

Jinak bych ti poradila že když máš ty slova červeně podtržené, tak je to špatně a mělo by se to opravit.

Jo, tohle by bylo to co jsem na "článku" nepochopila.

Damaris HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Jui(ANIME!)

Damaris Harris:
1. Jde spíše o monolog na to to téma a ne o rady
2. Pokud si to řekneš může ti to pomoci, hlavně pokud tě člověk vyloženě zkritizuje neohleduplně, tak mi označení neohleduplný blbec neni cizí.
3. To samozřejmě patří, tím co je v článku jsem říkala že experimentování neznamená nutně tetování nebo piercing
4. jen to tam zmiňuji a tou kabalkou jsem mysela luxusní kabelku např. Chanel, Dior a pod. (moje chyba že sem neupřesnila)

Za chyby se samozřejmě omlouvám, když to teď kontroluji našla jsem spoustu chyb a překlepů. Bude to také tím že mám anglický Windows a automaticky mi červeně podtrhává vše co není anglicky.
Je vidět že se ti můj jak ty píšeš ''článek'' nelíbí a k tomu nemám co dodat.

JuiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.