Cat Annie

Množírny

Co jsou to množírny ví asi každý, většinou se, ale řeší psí. Bohužel nakaždého psa v množírně připadnou desítky koček, kde nemají co jíst, trpí nemocemi a rodí nemocná koťata, která se pak prodávají za nízkou cenu. Pravda je že kolik ušetříte na koupi kotěte z množírny tolik a ještě mnohem víc dáte za veterinální péči. Další problém u kočičích množíren je že není možné nebo je velmi těžké zmapovat kolik jich po ČR je, proto se tato problematika bude řešit ještě dlouho.

"Čpavek z moči a výkalů byl cítit až na chodbu. Samotný byt byl obalen ve výkalech a moči. K zemi jsme se lepili botami při každém kroku. Kočky přicházely ze všech stran, vyskakovaly z šuplíků, otevřených klecí, skříní, postele, úplně odevšad..." toto je úryvek ze článku o jedné množírně v Brně. https://www.petheroes.cz/2017/05/27/kocici-mnozirna-brno/



Pokud si budete kupovat kočku ověřte si odkud a z jakého prostředí je nebo si ji vemte z útulku (viz minulí článek).

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Upozornit na nějakou problematiku není nic špatného, ale chtělo by to vzít obecněji. Množírny a jiná centra se netýčí jen koček a psů. Já hovořím raději o lidech a tak celkově mám jiné názory, ale i článek o zvířatech by mě a mě podobné mohl zaujmout.
Co je ještě horší, než se zaměřit na druh? Zaměřit se na jedince, takže tomuhle bych se taky snažila vyvarovat. Můžeš to pojmout jako příklad, ale dle mého názoru je důležité uvést, že není první, ani poslední a už vůbec ne jediný.

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

A co takhle život kuřat a krav a celkově dobytka? Aby tu někdo měl dobrý oběd, tak žijí v odporných podmínkách, dopují je hormony a hromadně zabijeji.
Mláďata kravám odeberou chvíli po porodu a dokrmují je umělým mlékem, to tak není moc hezky smajl
Často vídám články o psech a kočkách, ale nikdo se nepozastaví nad tím, jak asi žil jeho oběd...

Directionerka26To se mi líbí +6 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.