Blog tančící holky

Konec školního roku

Ahoj!


 Přestože je druhý den prázdnin, žekla jsem si, že by bylo dobré udělat si nějaké to ohlédnutí a uplynulým školním rokem.Každopádně po tomto článku se už úplně přepnu na prázdniny a všechno ohledně školy (až na pár svých spolužáků) vypustím z hlavy, bohužel jen na dva měsíce. Další školní rok to ale bude poměrně špatné, jelikož budu v devítce a vůbec nevím na jakou školu budu chtít, ale asi to padne na gympl.


Škoní rok

 Jediné slovo, které mě k tomuto školnímu roku napadá je SUPER! Asi to nejlepší byl týden v Anglii. Poté samozřejmě řada výletů a exkurzí. Naše třídní je skvělá, i když občas přísná. Ostatní učitele, které jsme měli byli roky dobří, až na učitele na přírodopis. Ten nás vždy seřval jen když se  někdo trochu zasmál, což tedy samozřejmě v naší perverzní třídě bylo každou hodinu. Jediný náš větší průšvih byl, když kluci "omylem" vylomili dveře do jedné třídy. Dlouho jim trvalo než se pořádně přiznali a mezitím jsme se trochu ve třídě trochu pohádali, ale brzy se to spravilo. Ale jinak nevím, jak příští rok dám to loučení, to se tam asi složím, protože mi budou strašně chybět.


Vysvědčení

 Obstála jsem se třemi dvojkami, což jsi myslím, že špatné není. Oproti minulém pololetí, je to ale zhoršní o jednu dvojku. Dvojky byly z matiky, němčiny a chemie. Z matiky mám dvojku už od sedmičky, protože mi pořádně nikdy nešla, takže si s tím moc hlavu nedělám, i když bych asi měla, protože matiky je důležitá. Co se týče němčiny, tak to je hlavně kvůli tomu, že je to můj nejméně oblíbený předmět (s matikou), Raději bych dělala francouzštinu. Ten jazyk se mi hodně líbí, narozdíl od němčiny, Dvojka z chemie mi tedy nově přibyla. Rodiče mi řekli, že to nevadí, ptotože jestli se chemií živit nebudu (jakože vážně nebudu), tak mi bude v životě úplně k ničemu.

 Příští rok se budu snažit toto vysvědčení udržet, nejen protože mi přijde, že nen špatné, ale také kvůli zkouškám.


Poslední školní den
  Poté co jsem všichni dostali vysvědčení a zjistili,že se nikdo nepropad (v sousední třídě se jeden "chytrolín" propadl), tak jsme se loučili s deváťáky. Na naší školé to je dlouhý proces: začíná to tím, že schází dluhé schody a všichni na ně hází květiny, poté tak 1 nebo 2 zástupci z každé třídy mají proslov a hned za nimi jejich třídní učitelka, pak probíhá šerpování, a nakonec je všichni doprovodí a louku za školou, kde probíhá focení a všichni se tam loučí. Takže mi máme poslední spíše dvě hodiny, než jednu. Tohoto dlouhého procesu se zúčastňuje druhý stupeň a první jenom když chce nebo když to chce jejich třídní učitelka.

 Celá třída, ano, vážně celá, jsem dobrá parta, jsme pak šli do kina na Jurský svět (velmi doporučuji). Potom, co jsme se všichni nacpali popcornem, jsme šli do KFC, odkud už většina zdrhla domů. Já a ještě tři moje kamarádky jsme zůstaly v obchodním cnetru a trochu se tam prošly, a pak sláva domů!


 To by bylo k uplynulému školnímu roku vše. Za dvě měsíce čeká další... ale to moc předbíham. Teď už nebudu zdržovat, ale pokud se vám alespoň trochu článek líbil můžete zde zanechat plusko.

Ahoj!


Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Tak dvojky nejsou zase tak špatné známky na to,že jsi v 8 smajl. Je fakt,že matematika důležitá je,ale hoší by asi bylo kdyby jsi z matiky měla za 3,4. Já jsem ted ukončila druhák sice se třema 3 protože mi to trošku pokazila neplánovaná dovolená ale lepší známky ve druháku na střední asi fakt chtít nemůžu.Neříkám,že mě nemrzí,že jsem si to nestihla opravit,ale už s tím nic nenadělám a jsem ráda že jsem prošla tak jak jsem prošla,možná by to skončilo i hůř. Jinak super článek smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.