Blog tančící holky

Tipy na dárky #1

Ahoj!

 Jelikož už se blíží Vánoce, rozhodla jsem se napsat nějaký ten článek s tipy na dárky. Jelikož já občas sama nevím, co koupit, tak doufám, že vám tenhle článek alespoň trochu pomůže. Pokud tu bude hodně plus a jí budu mít chuť a čas (pravděpodobnost, že to stihnu před Vánoci je velmi malá), tak udělám další díl. Pokusila jsem se vybrat dárky, které moc nestojí, ale znáte to...


Diáře a Kalendáře

Tak tohle nemohlo chybět na prvním místě. Já vždycky, když dostanu k Vánocům diář (což je každý rok), tak jsem hodně ráda, protože bych bez něj příští rok nepřežila. Mě to přijde takové hezké dát někomu diář, protože hned po Vánocích začíná nový rok, takže... Ehm, co jsem to chtěla napsat?

Pokud vás trápí cena, tak tu úplně obyčejné můžete sehnat za 70Kč (první obrázek), což si myslím není tak strašné. Ty kvalitní můžou stát až 300Kč (druhý obrázek).

[Unsupported element format]                [Unsupported element format]



Dárek se jménem

 Dárky se jménem jsou skvělé v tom, že je můžete koupit komukoliv a nejspíš udělají všem radost. Je přeci skvělé mít propisku se svým jménem. Ale ještě hezčí je,když koupíte třeba mamce propisku,kde je napsáno, Nejlepší mamince, nebo něco podobného. To si myslím, že potěší nejvíce. Dárků se jménem je hodně, ale já sem nějaké vypíšu - propisky, hrnky, ručníky, přívěšky na klíče, diářě (hele, diáře!), ozdoby na stromeček, zrcátka, náramky, plyšáci...

[Unsupported element format]



Knížky a záložky

 Podlemě je záložka taková univerzální věc. Snad každý čte. Záložka se pak dá vybrat jednoduše podle motivu - pokud má rád ten člověk hudbu - záložka s notami, hudbním nástrojem atd. U knížek je to těžké. Když kupujete knížku, tak si nikdy nemůžete být jistí, že se té dané osbě bude líbit.Proto můžete koupit třeba soubor křížovek, sudoku nebo osmisměrek.

           




Svíčky

O svíčce se říká, že to je univerzální vánoční dárek. Ale já mám ty svíčky prostě spojené s Vánocemi, takže proto jich na Vánoce koupím vždy hodně. K svíčce můžete také přikoupit stojan na svíčku (jestli se tomu tak říká, nevím, jak se to jmenuje).



Měnící hrnky

Jde o hrnky, do kterých když nalijete horkou vodu, tak se změní jejich motiv. Vždy jsem hledala, kde se tyto hrnky kupují, jelikož o nich každý mluvil. Nejvíc a za nejvýhodnější cenu jsem je našla v Albi



To je asi tak pro tento článek vše. Omlouvám se, že u posledních dvou nebyly obrázky, ale nešly vložit. Když to stihnu, tak napíšu i druhý díl, ale to je málo pravděpodobné. Ale nějaké vánoční určitě budou.

Ahoj!



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.