Blog tančící holky

Back To School - TAG

Ahoj!
 Minulý týden nám začala začala škola, tak jsem se rozhodla pro strašně “originální“ nápad – Back To School TAG. Mimochodem, tento článek už jsem napsala na začátku minulého týdne, jenže jsem ho zapomněla vydat, tak vychází až teď. Tak jdeme na to!

1. Do jaké třídy půjdeš?
Půjdu do deváté třídy, na základku. Což tedy znamená, že budu v dubnu dělat přijímačky a nejspíš půjdu na gympl.

2. Co si oblečeš první den do školy?
První den do školy se obleču normálně. Nevidím žádný důvod se oblíkat nějak speciálně. To jenom na vysvědčení nebo focení.

3. Na co se nejvíc a nejmíň těšíš?
Nejvíce se těším samozřejmě na spolužáky. Musím říct, že my jsme poměrně dobrý kolektiv. A nejméně... tak to bude asi chemie. Nemám ráda jak ten předmět, tak i toho učitele, kterého asi pravděpodobně zase budeme mít.

4. Co je tvoje nejoblíbenější část připravování se do školy?
To tedy nevím. ale jestli se to počítá, tak to je zdobení sešitů. Každý rok si nějak zdobím sešity asi už tak třetím rokem. Nakupování pomůcek mě nebaví, protože mám vždy pocit, že jsem něco zapomněla. a to stejné platí i o připravování sešitů a učebnic do batohu.

5. V jaké třídě si byla, když si poprvé začala nosit make-up?
To jak to kdo bere. Když jsem byla na konci sedmičky hodně holek z naší třídy začalo nosit make-up a samozřejmě jsem to chtěla také vyzkoušet. Tenkrát jsem nosila jen lesk na rty. Takže pokud se počítá i toto, tak od sedmičky. Na začátku osmičky jsem ale pak začala nosit řasenku.

6. Kde bereš inspiraci na oblečení do školy?
Abych pravdu řekla, nikde. Nakupuju to oblečení, které se mi líbí a outfity si dělám sama. Nechápu, proč bych si na sebe měla brát stejné outfity jako nějaký blbec. :D

7. Jaké školní pomůcky nakupuješ nejraději?
Jak už jsem se zmiňovala ve čtvrté otázce nakupování pomůcek mě nebaví. Ale jestli mám být pozitivní a vybrat něco, co mě baví, tak to bude těžké. Vím, že nemám ráda nakupování sešitů, protože nikdy nevím kolik, kterých mám koupit. Takové ty věci, jako jsou batohy a penály, tak ty samozřejmě nenakupuji každý rok, takže ty se nepočítají. Takže to zbyly takové ty věci, jako jsou fixy, propisky..., a to mě občas baví.

8. Kde nejraději školní pomůcky nakupuješ?
Normálně zajdu do prvního papírnictví. Nijak to neřeším. Hlavně, že je mám.

9. Budeš nosit do školy batoh nebo kabelku?
Tohle vůbec nechápu – lidi (nebo spíš holky), co nosí do školy kabelku. Vždyť se jim to tam pořádně ani nemůže vejít. Já tedy budu nosit jednoznačně batoh.

10. Jaké tři nekosmetické věci musíš mít sebou do školy?
Tuhle otázku přesně nechápu – tři věci, které nejsou kosmetiky a nejspíš i školní pomůcky, asi... To je tedy mobil. Ve škole zakázané mobily nemáme, a dokonce máme přístup na wifi, takže mobil si beru. Druhá věc souvisí s mobilem, a to jsou sluchátka. Ty sice slouží hlavně na cestu do školy a ze školy, ale občas poslouchám i o přestávce/volné hodině nebo když nám to dovolí supl. A ta třetí věc by mohla být asi knížka.

11. Jaké tři kosmetické věci musíš mít sebou do školy?
Já do školy žádnou kosmetiku nenosím. Jednoduše se nalíčím doma a konec. Když máme tělocvik nebo laborky a já mám rozpuštěné vlasy, tak si beru gumičku, ale to je všechno.

12. Jaký je tvůj rychlý účes do školy?
Já do školy nejčastěji nosím rozpuštěné vlasy. Když je horko, tak si udělám culík nebo si někdy udělám malý culík. Možná někdy, když mám hodně dobrou náladu a hodně času, tak si nějaký náhodný účes udělám, ale to vážně jen výjmečně.

13. Co nejraději a nejčastěji nosíš za oblečení a jaké doplňky tento rok plánuješ nosit?
Oblečení mám klasicky rozdělené na to na doma, a to na ven. Vážně nemám žádnou kategorii, která by byla na oblečení do školy. A co se týče doplňků, tak nosím řetízek a náušnice.

14. Jak vypadá tvůj batoh?
To nebude zas tak dlouhý popis. Je černý s třemi bílými obrazci. Má dvě velké kapsy a jednu malou.
(Bohužel na internetu jsem k němu nemohla najít obrázek)

Tak snad se vám článek líbil. U některých otázek jsem se trochu rozepsala, což u mě moc zvykem není. Ještě jsem zapomněla připomenout, že se pokusím vydávat články jednou za čtrnáct dní vždy ve středu. Vím, že to je strašně málo, ale chci to střídat s Wattpadem a jinak bych to nestíhala.
Ahoj! 

Komentáře

miška114

Inu,to je otázek.Ale jo odpovím,jak nejlíp můžusmajl.
1.Půjdu do 5 třídy,ted jsem ve4 třídě.
2.Nu, normálně šaty jako obvyklesmajl
3.No těším se na kamarádky,a netěším se na nepřítelkyni (Aničku) a na učení
4.No já se do školy nějak zajímavě nepřibravuji
5.V žádné,ještě ho nenosím
6.No,nikde?Proč?
7.To mne nebaví,takže žádné
8.V papírnictví,kde jinde?Já to neřeším
9.Batoh možná kabelku na make-up
10.Telefon,klíče,a nic
11.Žádné (žádné nenosím)
12.cop,culík
13.No nosím nejčastěji šaty,a tento rok plánuji nosit nalakované nehty (né každý den)
14.Můj batoh vypadá tak že: Hlavní barva je džínová,hvězdičky jsou bílé.

miška114To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.