Blog Butterfly340

Prázdniny

Hello! Dneska to bude článek téměř o ničem, spíše takové to ,,vylévání srdíčka". Omlouvám se všem, co tyhle typy článků nemají rádi, ale já to musela někam napsat:)



Na konci školního roku jsem si myslela, že si o prázdninách odpočinu (hlavně po psychické stránce), ale zatím to tak teda nevypadá... Myslela jsem si, že uteču od všech problémů a věcí, co bych měla řešit pryč, jenomže mi spíše připadá, že si s nimi jen hraji na kočku a myš. Nejhorší je, že já nikdy nic řešit neuměla... Nedokážu si nic srovnat v hlavě, mluvit s ostatními nebo se prostě jen rozhodnout.


No, a proto se asi cítím, jak se cítím... Už asi týden je mi na nic. Některý den jsem ok, směju se a říkám si, co vlastně pořád řeším, že už je to pouze v mé hlavě a snažím se se sebou něco udělat. Další den se probudím, nic se mi nechce, všechno mě nebaví, takže to skončí tak, že celý den v tom lepším případě prospím, v tom horším proležím, protože spát nemůžu.


Čím dál více mi začíná připadat, že mám nejspíše nějaké psychické problémy, nevím... Že by deprese? říkám si. Víte, já takové stavy nemám poprvé, ale už zhruba od 11 let. Vždycky tak 2krát do roka mám takové období trvající 2 týdny, kdy se u mě střídají ty dobré a špatné dny. Někdy v tomto období pomalu vůbec nespím, nemůžu, pořád se probouzím a jindy zase spím i 14 hodin denně. To stejné platí i s jídlem, někdy se vyloženě přežírám a jindy nejím téměř nic. Ke všemu mě neustále bolí hlava a břicho... Pamatuji si, že jsem s těmi bolestmi jednou byla u doktorky, která mě poslala na x vyšetření. Výsledek byl ten, že nikde nic nenašli a doporučili mi psychiatrii...


Naštěstí vím, že tohle za pár dní přejde, i když pravdou zůstává, že bych si to v hlavě srovnat měla - určit si priority a konečně zapomenout na lidi, který jsem už dávno poslala někam a nic si nevyčítat...


Celkově se mi ale letošní prázdniny moc zatím nelíbí a to za chvilku bude srpen. Je toho víc, například nám na chalupě (tam jsem docela často, protože v bytě, doma je teplo) zemřeli koťátka a už máme jen jedno. Taky mě vzala ta nepříjemná událost z minulého týdne, protože jsem Linkin Park jako malá milovala a občas si ho poslechnu i nyní... Minulý pátek jsem také onemocněla, když jsme byli v termálech na Slovensku (naštěstí pobyt končil v sobotu a já si to tam za ten týden, co jsme tam byli užila).


Prostě, ať to vezmu z jakékoli stránky, tak musím říct, že minulé prázdniny prostě byly lepší =)


Každopádně ještě mě čeká pobyt u Salzburgu a na Šumavě, takže se i těším. Hlavně tedy na Šumavu, kde jsem už byla a vím, že je tam opravdu krásně:-)


To je asi vše, co jsem chtěla napsat. Jak už jsem psala, omlouvám se všem, co tyhle ,,deníčkový" články nemusí, ale někam jsem to chtěla všechno napsat. Prosím jen o to, aby jste mi do komentářů případně nepsali, že si to vymýšlím a že prázdniny jsou tenhle rok lepší a podobně. Nezajímá mě to... Je to můj subjektivní pohled, tak mi ho nechte, děkuji:)


Než to ještě celý ukončím, chci napsat, jak to bude s blogem. Nemám sice ráda takové ty ,,informačky" a ,,rozvrhy článků", protože pochybuji, že to někdo čte, ale tentokrát se chci i já vyjádřit ke svému dalšímu působení na blogu...


Zatím mám články předepsané na celý zbytek července, srpen  a začátek září, takže články budou vycházet na 100%.  No, a pak se prostě uvidí. Nevím, jestli budu pokračovat... Nezáleží ani tak na mně, ale na škole. V 9.třídě nám sice ubyde jeden odpoledňák a 1 hodina fyziky a zemáku (naopak nám přibyde VKZ - výchova ke zdraví, kde se má podle všeho brát jakási sexuální výchova a mediální výchova, což bude hodina, na níž je cílem ,,spojit kolektiv"), avšak také se budu muset připravovat na přijímací zkoušky, což znamená jednak domácí přípravu, dělání cvičných testů (momentálně mi jich doma leží 6, ale něco mi možná dá i kámoška, která to už má za sebou) a chození na doučování, takže nevím, jak všechno budu stíhat, protože kromě toho se musím i ,,normálně" učit a také chci jako předchozí roky navštěvovat kroužek kytary a hodiny angličtiny (protože mám pocit, že angličtina ve škole je moc jednoduchá)... Uvidím, jak to bude, každopádně bych s blogem končila nerada, protože mě to neuvěřitelně baví a mám nové nápady na články. Takže se asi všichni necháme překvapit =D










PS. Obrázky, co zde jsou jsem nefotila já, ale mám je z Googlu...

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.