Blog Butterfly340

Můj názor...#2 + Informačka

Hello! Konečně jsem si udělala čas na napsání článku... Toto je druhý článek ze série. Dlouho jsem se rozhodovala nad tématem, ale nakonec jsem si zvolila ,,Každý si sem může psát, co chce!" Není to úplně dokonalý název, ale spíš oblíbená věta některých z vás.


Před pár měsícema jsem napsala zdánlivě nevinně vypadající komentář. Vlivem toho mě začala jedna holka obtěžovat. Napsala jsem jí něco v tom smyslu, ať mě nechá na pokoji a když nemá, co by řekla k tématu, tak ať se nevyjadřuje vůbec. Víte, co mi napsala? ,,Každý si sem může psát, co chce!" Takhle jsem to viděla i u komentářů, které nebyly mé. Ok, souhlasím. Každý může vyjádřit názor. Jenomže, v tom případě nechápu, proč ty stejné holky nahlašují jiné holky za jejich komentáře... Prostě buď to tady bude fungovat, že každý napíše svůj necenzurovaný názor, i když nebude dávat smysl a bude sprostý, nebo všichni budou psát smysluplně a spisovně a nikdo nikoho nebude nahlašovat... Zajímalo by mě, jestli si ty holky uvědomují, že si protiřečí... Podle mě zřejmě ne.


Všimli jste si takové věty, tady na hpd, taky? Jak se k tomu stavíte? Jste pro cenzuru v podobě banu? Budu ráda, když se vyjádříte v komentářích. Jinak, tento článek by byl relativně krátký, takže ho spojím s informačkou, kterou jsem chtěla stejně udělat.


V první řadě bych vás chtěla upozornit na druhý díl ze série ,,Zajímavosti z filmů", který vyjde nejspíše v pondělí či úterý. Mám předepsaný i třetí díl, avšak ještě chybí obrázky, takže tak... První díl byl o filmech Harryho Pottera, druhý díl bude Hunger Games a třetí Twailight sága. To jen tak, abych vás nalákala:-) Chtěla bych se zeptat, jaký film byste chtěli pak. Letopisy Narnie, Avangeres, nebo něco úplně jiného? Jaký filmový žánr preferujete? Je to jen na vás, vy jste mí čtenáři...


Obě dvě série, co momentálně vydávám, budou mít zhruba pět až šest dílů. To bych všechno měla stihnout do konce února, maximálně začátku března. Co byste si představovali pak? Nabídla bych buď pokračování Skupinových rozhovorů nebo úplně novou sérii Zajímavosti ze seriálů. Jinak bych vás chtěla poprosit ještě o jednu maličkost, můžete mi prosím napsat nějaké otázky do Asku? Ten vydám sice asi až přespříští týden, ale i tak...


Děkuji všem za přečtení. No, a když i okomentujete budu štěstí bez sebe =) Budu se na vás těšit u dalšího článku.

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Eh..Dobrý článek a není vůbec krátký .Mě by zajímali nějaké věci třeba ze Sebevražedného oddílu(Suicide squad)Co ty na to,že by jsi udělala na tento film nějaké zajímavosti ?Já ho viděla 2 a baví mě na něj koukat i když si znej pamatuji všechno,ale prostě zajímavosti!!

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.