Blog Butterfly340

Filmové novinky - 3. díl

Hello! Je tady první červencový den a sním přichází už třetí díl filmových novinek. Takže, pokud byste se nudili tento měsíc, tak můžete vyrazit do kina! A tady jsou tipy, na co byste se tam mohli jít podívat...



Spider-Man: Homecoming

Režie: Jon Watts


Žánr: Akční


Herci: Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts (II), Christopher D. Ford, Chris McKenna, Erik Sommers, Stan Lee, Steve Ditko,...


Délka: 133 minut


Děj: Mladý Peter Parker / Spider-Man, který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka. Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture, ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité.

        Trailer zde!




Válka o planetu opic


Režie: Matt Reeves


Žánr: Sci-Fi


Herci: Woody Harrelson, Judy Greer, Andy Serkis, Steve Zahn, Ty Olsson...


Délka: neuvedeno


Děj: Bitva mezi lidmi a opicemi pokračuje.


     Trailer zde!




Pěkně blbě


Režie:  Michael Showalter


Žánr: Romantický


Herci:  Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher ...


Délka: 119 minut


Děj: Kumail je stand-up komik, příležitostný řidič Uberu a největší fanoušek Akt X. Emily studuje psychologii, má skvělý smysl pro humor a rozhodně se teď nechce vázat. Alespoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komiků. Duchapřítomný Kumail Emily okamžitě padne do oka, a i když oba tvrdí opak, brzy je jasné, že nepůjde jen o záležitost na jednu noc. Nadějně se rozvíjející vztah ale naruší záhadná nemoc, která Emily uvrhne do umělého spánku. Teprve v nemocnici se potkává Kumail s jejími svéráznými rodiči, kteří se přes počáteční nedůvěru s Kumailem postupně sbližují, což generuje řadu zábavných situací.


        Trailer zde!




Letíme!


Režie: Toby Genkel, Reza Memari


Žánr: Animovaný


Délka: 85 minut


Děj: Richard je vrabec. A všichni to ví. Všichni kromě Richarda. Malý ptačí sirotek vyrůstá v čapí rodině, má čapího bráchu, čapí mámu, čapího tátu a je samozřejmě přesvědčený, že sám se narodil jako čáp. Jenže přijde čas, kdy jeho adoptivní rodina vyráží na zimu do teplých krajů a Richarda musí nechat doma. A tak začíná velkolepé ptačí odysea. Čáp nečáp, vrabec nevrabec, Richard nemá svoje křídla pro nic za nic a vyráží do dálné Afriky na vlastní pěst. Cestou přes celou Evropu potkává bláznivou sovu Olgu s neviditelným imaginárním přítelem jménem Oleg a také ješitného egocentrického papouška Kikiho, který ze všeho nejraději zpívá disko a tak trochu mimochodem se děsí výšek. Tohle extravagantní hejno vnese do oblak zábavu i odvahu, nebojí se popojet vlakem, nezastaví je nebezpeční netopýři, na internetu závislí holubi, ani mafiánské vrány. Když nakonec opravdu dorazí do vytoužené Afriky, není vyhráno. Richard musí s pomocí kamarádů zachránit svého čapího bratra ze spárů obrovského medojeda a smířit se s nelítostným druhovým zařazením. Richard se stane tím největším vrabcem široko daleko, ale pro všechny ostatní už bude napořád čápem. 


            




KONEC =)


Do komentářů mi můžete napsat, jestli se na nějaký film chystáte do kin...

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.