Be YOU!

Pravý přitel

Ahoj,

 V této době najít někoho, komu můžete 100% věřit, je těžké, pokud někoho takového znáte, máte můj velký obdiv, protože mě to dělá problém. Neznám nikoho, komu bych se mohla svěřit nebo říct, co mě trápí. Pokaždé, když jsem si (já hloupá) myslela, že to je ten člověk,při první příležitosti mi to vyčetl a rozšířil o mně pomluvy. Možná, že mám jen smůlu a nebála bych se to osobě tvrdit.

     Ale jak je to možné, že těch lidí, kterým mohu věřit, je tak šíleně málo? Tuto otázku si dávám pokaždé před spaním. Zatím jsem došla k teorii, že spousta lidí se naučilo samostatnosti, protože třeba měli také smůlu a pokaždé, když cítili, že danému člověku mohou věřit, tak je jen později odhodili jako kus starého hadru, proto se už k lidem neženou a myslí, že lidi nepotřebují k tomu, aby se cítili v bezpečí,  protože jediné, co jim kdy pomůže je vlastní štěstí. Možná mají pravdu, nač se snažit docílit štěstí ostatním, stejně Vás nakonec odkopnou. Nebo prostě hledání nejlepšího přítele vzdali, protože nikdo nemůže být Váš větší přítel, než Vy sami.

    Pokud máte někoho, o kom víte, že by Vám neublížil, tak si ho važte.Stále zastávám názor, že mít nejlepšího kamaráda, je k zbytečné.Stačí mít pártěch normálních kamarádů, kterým o sobě neříkáte vše, ale pomohou Vám v nouzi.

Je to JEN můj názor, takže o neberte vážně nebo osobně, popř, mi napište do soukromých zpráv názor Váš, docela by mě zajímal. :)

Jajinka04


Komentáře

Andy44VIP(Poradna pro holky)

Musím s tvým názorem plně souhlasit. Já měla kamarádku šest let, o které jsem si myslela, že jí můžu úplně ve všem věřit. Ale najednou mě začala bezdůvodně pomlouvat, ignorovat a nadávat mi. Kdyby to s ní šlo, alespoň rozumně vyřešit, že bychom každá žily svůj vlastní život a pokusily se na sebe trochu zapomenout, ale ona mě musí pořád provokovat. Ale myslím si, že každý si jednou najde někoho, komu se bude moct se vším svěřit.

Andy44To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

kusikVIP(Klacek)

Hledala jsem kamarády - marně. Došlo to tak daleko, až jsem si udělala názor, že přátelství je zbytečné. Byla jednou jedna holka, vždy jsem ji podporovala a ona mě jen tak vyměnila za další, s kterými se nenudila, a když jsem řekla, že jako moje nejlepší kamarádka by se měla mě všímat, ona mi řekla proč jsem za nimi nešla, že je to moje chyba. Další mě jen využívá, a ta třetí, když jsem byla v nouzi odkopla mě pryč a vštve mě jen to, že zapoměla na všechny naše budoucí plány. Potom ostatní mě nenávidí jen protože nemám dokonalou postavu a někteří jen protože jsem z Ukrajiny. Přátelství podle mě není potřeba, není důležité, jak nás učí např: pohádka my little pony. Nepotřebuješ je, v nouzi dokáže bejt každý sám ale stejně je někdo, kdo nás podporuje: rodina.

kusikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Kika7VIP(WE ARE THE BEST!)

Já mám prostě asi štěstí. Mam dvě bff a nikdy mě nezradila ani jedna z nich.NIKDY.Jednu z holek znám 10 let a jednu 6 let a za tu dobu mi už milionkrát poradily a pomohly. Chápu že na světě je plno blbych a hloupých lidi ale jsou i ti fajn a milí. Já si je našla a moc moc si holek vážím.=)

Kika7To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Souhlasím s tvým názorem. V reálu nikoho takového nemám, ale z internetu znám holku, se kterou si píšu o všem a ví toho o mně víc než kdokoli jiný. Píšeme si anonymně, pod přezdívkami, píšeme bez názvů a zbytečných detailů, jen to, co nás trápí. Máme podobné problémy a i když ji vlastně vůbec neznám, jsme si docela blízké. Sice ne tak blízké, jako s reálnými kamarádkami, ale věřit se jí dá mnohem víc, než jim. Jen tak, abyste věděli, že i na internetu se dá najít kamarád - jen jim nesmíte sdělovat osobní údaje, anonymně to má mnohem větší kouzlo a i když je to paradoxní, jsme si tak bližší.

Belania333To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.