Be YOU!

TY jsi pro sebe vším!

Ahoj, :)

teď je na čase se zastavit, přestat myslet na ostatní a soustředit se na sebe. Chci ti říct, že pokud se momentálně cítíš sama a prázdně, jsem tu pro tebe s novými motivačními řádky. :)

Víš,

poslední dobou prožívám to samé, co ty- stres ze školy a když jsi po dlouhých dvou měsících zpět ve škole, vidíš jen tu opálenou kůži tvých spolužáků, povídáte si o zážitcích z prázdnin a ty máš říct co? Učila jsem se mít ráda samu sebe? Sotva.

Ano, ta prázdnota..ale teď jsem tu pro tebe. Nikdy se nestyď za, jaká osobnost jsi, protože je jedinečná. Nestyď se za své jméno, protože vyjímečné. Nestyď se za svou postavu, protože ikdyž není dokonalá, je krásná. A NIKDY se nestyď za svůj obličej bez líčidel, protože je nenahraditelný a originál. Ale, aby jsi tohle viděla, nesmíš se ptát druhých, co je na tobě krásného, musíš to vidět a cítit srdcem jen a pouze TY!

Jenom TY můžeš být čímkoliv chceš být, jak pro sebe, tak pro ostatní. Můžeš být pro ostatní služka, aby tě využívali a ty se jim doprošovala, ale můžeš tomu zabránit, říct si NE a být ta vůdkyně, co si ty služky může dovolit, ale budeš vědět, že lidi nejsou hadr. A  tý "služce" pomoct zapadnout do kolektivu, aby se cítila jako rovnoprávný člověk a ne, jako pes pod jídelním stolem. Můžeš být čímkoliv chceš, můžeš ovlivnit to, jak tě druzí vnímají, to jak se k tobě chovají, ale buď jim dovolíš tě zneužívat nebo jim ukážeš, kdo je tu PANÍ.

TY jsi nebo se můžeš stát nenahraditelnou osobností, ale heslo je: Ciť to!

Jajinka04













Komentáře

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Krásný článek. :3 Opravdu smekám, protože přesně tohle denně potřebuje číst spousta z nás. Málem jsem uronila slzu. Kéž by si to co ty uvědomovalo víc lidí. Díky za tenhle článek

PsychoušekTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.