Be YOU!

Krvavá přeměna part 4

Krvavá přeměna part 4


Mámu jsem uklidnila,nešlo to snáze,ale dokázala jsem to. Celý večer jsem nemohla spát,ale tak či tak jsem zvážila,že svět není takový jako jsem si myslela.

Ráno jsem vstala,byla sobota a právě zvonil telefon. Střelbitě jsem ho zvedla a okamžitě jsem věděla kdo to je,ten medový hlásek nemá nikdo kromě Alana. domluvili jsme se,že za hodinu se setkáme v parku. Park nebyl úplně tak blízko a nikdo tam moc nechodil,protože je nezajímavý. Pár stromů a kytek,které má každý na své zahrádce. Vyšla jsem z domu a šla do parku.

Stál tam a neuvěřitelně moc mu to slušelo,usmál se na mě velice přívětivě a já mu ho ráda oplatila.

,,Ahoj," řekl tak mile, ,,jsem rád,že jsi přišla." dnes měl oči do žluto zelena.

,,Ahoj" nevím proč jsem řekla jen tohle,když jsem měla tisíce otázek. Chytil mě za ruku a někam mě vodil-bylo mi už jedno kam...

A zničeho nic jsem se porozhlédla a stála jsem vrcholku hory. Zmateně a nechápavě jsem na něho pohlédla,ale on se jen omluvně usmál,ale to mi stačilo k tomu,aby mě fascinoval jeho krásou,že kdybych byla z ledu,tak se okamžitě rozteču.

,,Ehm....no...dobře...takže jsi mě sem vteřinově dopravil...a co budeme dělat,tady na vrcholku hory?" absolutně jsem nechápala jak jsem tohle mohla říct,ale on se rozesmál. 

,, Víš Amélio, dopravil jsem tě sem,abych ti něco ukázal. Chci,aby jsi to viděla,kdyby se náhodou něco stalo,jen dělej co ti řeknu,nic víc po tobě chtít nebudu." 

Nyní jsem se cítila fakt hloupě,protože jsem nerozumněla ani jednomu slovu,ani nevím jak to bylo myšleno.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.