•California Crazy Blog•

Mé sny , originalita je pryč

Hey!

Vítám vás u dnešního článku.Tento článek je takový ,pro někoho nudný,chtěla bych tady především mluvit o mých snech neboli řečeno cílech,prostě o tom co bych chtěla dokázat a jaké mám sny.


Myslím,že každý z nás měl nějaký ten sen či cíl .Mým snem neboli cílem je to abych dodělala jak 8 tak 9 třídu s 5 dvojkama .Další takový sen je ,že bych chtěla dokázat něco abych byla třeba více slavná ať už tady jen přes HPD tak už tak třeba jakou YouTuberka.

Na HPD mi to moc neumožňujete ,protože každý můj nápad vložím do článku ,píši to pro sebe i pro vás no jenže nějak se nedaří takže pokud to takhle pujde nějak dál budu muset psaní článků opustit .Bohužel mi jinou možnost nedáváte .Aby jste to špatně nepochopili mě o pluska nejde ,ale takhle každé plusko mi dává sílu dělat blog dále a nepřestávat,ale když chci začít s něčím novým nikoho to nezajímá a jakmile začne s něčím novým jiná méně úspěšná blogerka tak je hned zájem .Prostě nechápu.


1.článek-Novoškolní předsevzetí /zatagovaná od Dia/

2.článek-•Podzimní Relax•

Na YT nenatáčím a ani o tom nějak nepřemýšlím.Zatím se plně věnuji svému "Koníčku" a to je Focení.

Dalším mým takovým snem je dostat se do Kalifornie .Také bych v pozdější době ,až budu mít po všech školách chtěla mít opravdový blog ,kam bych chtěla psát nějaké rady,tipy a podobné kravinky ,třeba i ty vlogové články.

A potom bych si chtěla založit i YT kanál kde by byli Vlogy z různých cest a dovolených a tak.

Chtěla bych vám poděkovat ,že jsem se umístila na 87 místě v síni slávy u spisovatele .Opravdu nevím co mám psát aby vás to bavilo.Ono se říká začátky jsou těžké ,ale já nezačínám !Pokud to takhle pujde dál s blogem naprosto skočím a stejně by to nikomu nevadilo.

Takže tak ,pokud je nějaký návrh na článek napište dolů do komentářů,protože já fakt nevím co mám psát aby vás to bavilo a líbilo se vám to!


Pokud tedy máte nějaký sen,jděte si za nim ať už je jakkoli těžščí,či je to ten nejlepší sen.

další takovou věc co nechápu je ta,že když někdo něco okopíruje z Internetu ,myslím text a vydává to za své tak je více lepší ten článek než ten co je napsán "Vlastní rukou".(Né vždy to bývá)

Už tomu fakt nerozumím .


Uvidíme se příště a zatím ahoj

děkuji,že jste si to přečetli a někdy zase ahoj

Komentáře

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Ty a bez originality. What.
Rozhodnutí je tvé. Ale podceňovat se s takovým blogem.
A musím souhlasit s Bellou...seš vzor. Pro mě i ostatní.
Mít sen...to je úžasná věc. Všechno jednou skončí, ale to neznamená, že něco nemůže začít. Podle mě jsi kreativní člověk a máš na to.
Piš cokoliv. Ohledně focení, Kalifornie, různé typy, nápady.
Vše je ve tvých rukou.

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Akalik: Děkuju.Ty a Bell jste zase vzorem pro mě.Jsem ráda ,že jsi napsala komentář.Ať už by byl zlý a nebo takovýhle jsem za něj moc ráda.Určitě to zatím necham tak jak to je.Beru tvůj názor .Čekala jsem spíše komentáře typu jak jsem hrozná apod.Ale ono ne .Fakt děkuju jste užasné.

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ariana violetta(Bradavice)

Tvůj blog je podle me bezva čtu ho sem tam se ti něco nepovede ale máš super články nepřestávej jdi do boje a ty dva články ktere tam mas jsem ještě nečetla protoze jsem nebyla aktivní urcite si je přečtu

ariana violettaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Hele holka, lidi jako s tvým jménem ( ehm, ehm!smajl) se přece nevzdávají!!!!
A koneckonců- tvůj blog si myslím že je super. Hodně holek tě má jako za vzor, takže je nezklam, mezi ně patřím i já ( !) .
Takže se nevzdávej, piš články a bojuj! XD
(To zní jako kdyby tady na HPD probíhala nějaká válka, nbc...XDXDXD)

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Bellavilla: Okay,Děkuju pokusím se .No nevím,s mími články ,které poslední dobou žádní úspěch nemají.
děkuju moc.Fakt ?Já a vzor smajl.Tak to mě překvapilo ti jsi zase můj vzor

vokataVěrkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.