•California Crazy Blog•

•Podzimní Relax•

Hey!

Vítejte u dnešního nového článku.Dnes jsem si pro vás připravila článek o podzimním Relaxu.

Myslím si,že podzim je velice krásný i když už nebývá moc veliké teplo a je to taková příprava na zimu.

Podzim si ,ale můžeš užít.To že škola je skoro v plném proudu ještě neznamená ,že ty budeš sedět celý zbytek dne zabořená v knihách.

Chtěla bych ti ukázat i to jak budeš více soustředěná na školu.Nesmutni ,že už je škola ono to zase rychle uteče i když to tak nevypadá a za několik měsíců bude zase to skoro všech milované letní období .


Tak jdeme na to!

 

Relax především.

Pokud to už je na tebe fakt moc škola,testy,rodina apod.

tak tu pro tebe mám pár typů jak se uklidnit.


1)Vypiš se

Většina lidí to tak dělává,že pokud je ve stresu,je toho na něho až příliš moc ,vezme si papír a vypíše si věci co ho trápí.Také pomáhá pokud třeba své problémy řeknete vašim mazlíčkům.Ti mám sice nepomohou,ale předejdete tomu,že by papír nebo cokoli jiného kde problémy budou vypsané někdo nalezl.Zvířata jsem velice chápavá stvoření a někteří z nás si to neuvědomují.Jsou vám vždy věrní a to především psy,kočky a koně ,ale i jiná domácí zvěř může být věrná.


podle mě není vůbec špatný nápad buď se vypsat a nebo zdělit to co vám vadí vašemu mazlíčkovi.


2)Teplé Relaxační koupel

Nejenom v zimě,ale i na podzim je relaxační koupel super.Nejen ,že se uvolní svaly,které jsou stresem "ztvrdlé",ale i se krásně ohřejete.A pokud jste starší a rodiče vám dovolí mít i při koupeli svíčky tak je to úplně nejlepší.Co více si přát.


Pokud ti i přes tento Relax něco chybí tak je to možná to pečovat o sebe.Po této koupeli se zabal do ručníku  nebo se převleč do legín a vem si teplý svetr a co by byl podzim bez teplého čaje jakékoli příchuti ať už je to čaj černý a nebo ovocný  či nějaký bylinný.Čaj je prostě čaj.Sem si svou oblíbenou knihu a čti je to taky takový Relax.Při koupeli by jsi měla uvolnit svaly a stres by se měl částečně ztratit

Také je dobré po Relaxační koupeli vzít veškerou svou kosmetiku a roztřídit si jí podle té ,která je třeba prošlá a nebo ,kterou víš ,že už používat už nebudeš.


také je dobré po této koupeli se postarat i o svůj obličej a o vlasy.


O vlasy se můžeš postarat tak ,že použiješ vlasový výživný šampon ,který vyhovuje tvým vlasům




Potom můžeš třeba použít i rozčesávač  a nebo kosmetiku tvého výběru.

Pokud se nechceš věnovat vlasům  můžeš se věnovat své pleti.Zjisty jaký druh pleti máš ty a podle toho vybírej kosmetiku.Je blbost používat nějaký produkt co je na akné ,když akné netrpíš.


obchod:
klik

3)čtení knih,film/seriál

I toto je relaxace.U knihy možná přijdete na jiné myšlenky a u Filmu či seriálu snad také.Uvolníte se.

Rozhodně nedoporučuji nějaký film či seriál kde jste furt napnutí co se stane,ale to je s dnešní době skoro u všeho.

Jeto taky takové odreagování


4)Čistá  a jednoduchá procházka

Ať už jde o procházku s přáteli,rodinou či vaším zvířecím parťákem ,procházky na podzim jsou kouzelné.Já osobně miluji Skákání do Listí a to jdu do 8 .třídy.Možná je to dětinská ,ale občas je fajn vrátit se do těch chvil kdy jsme každý byl ještě dítě a užívat si to po svém.

Samozřejmě někdy není nejlepší zůstat dítětem na furt a nikdy nedospět.

Samozřejmě někdy je těžké srovnat se s tím ,že už je vám třeba skoro těch 15 let ,ale čas jde dál a neměli bychom se nad minulostí pozastavovat.

Pokud si opravdu chceš užít krásnou procházku je to právě na podzim.

Také pokud se chceš odreagovat může to být právě v dobu kdy je Halloween a to je právě na podzim.Tak co půjdete na Halloween ,Za jakou masku půjdete já jsem se rozhodla ,že tento rok pokud budu mít na to věci půjdu za Tate Langdona )American Horror story/AHS/)





Podle mě je podzim opravdu kouzelný  i když jsou i vyjímky ,ale proč si ho neužít.To že začala škola ještě neznamená,že zapomeneme na to jak si i podzim ,zimu či jiné roční období užít.I na podzim můžeš být krásná

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.