•California Crazy Blog•

→My life←

Ahoj všichni!

Nějakou dobu jsem měla "Pauzu".Bylo to kvůli tomu,že jsem neměla nápady na články a taky mě to docela omrzelo..A tak.

Ti ,kteří čtou mé články už nějakou dobu,tak určitě vědí o Britské Klučičí skupině The Vamps .Několikrát jsem se o nich zmínila a vkládala i fotky.

Jelikož už je poslouchám,dá se říci docela dlouho,chtěla bych Vám dnes říci jednu takovou,pro mě ne úplně příjemnou věc.

Doufám,že na mě nějak nezměníte názor.Tenhle článek ,mi přišlo dobré napsat abych pomohla ostatním ,kteří tímto "trpějí".


Nebudu to už nějak zdržovat a můžeme se pustit do toho.



Všechno to mám pocit začalo roku 2017 jaro/léto.V tu dobu se mi hodně lidí smálo,za to jaká jsem/jak vypadám/,za to co dělám a úplně všechno jim na mě  vadilo.

Začala jsem trpět docela dost depresemi,měla jsem malé sebevědomí a to všechno.

Stačilo mi,když na mě mamka trošku zvýšila hlas a já potom v pokoji brečela.I po večerech jsem brečela,nechápala jsem proč to ti lidé dělají..

Také k tomu patřilo ,to že když jsem byli v Praze,mě se tam líbila jedna džínska.Řekla jsem to mamce a ona mi dala jednu starší nenošenou ,ale značkovou džínsku.Druhý den jsem si jí vzala do školy a všechny holky mě pomlouvali/ ve třídě nás je 11 holek,když počítám i sebe/.A jelikož se se mnou nikdo nebavil,tak jsem se bavila s klukama.Samozřejmě mě pomlouvali,psaly mi zprávy tipu:

 ,,Proč jsi taková kr*va."

,,Nesnášíme Tě!"

,,Jsi blbá!"

,,Už aby jsi chcípla."

A další zprávy.Chtělo se mi brečet..Nakonec po víkendu vše bylo zase okay...


Ale bylo toho daleko víc.V červnu mi umřel děda.Poslední děda,kterého jsem měla..Takže mi zbývá už jenom jedna babička.

A prostě nebyla jsem se sebou ani spokojená,opravdu pravda je taková,že jsem se chtěla i zabít..častokrát jsem psala do třídní skupiny ,že bych nejraději skočila z okna atd..


/na začátku 8.třídy/

Jednou při uklízení pokoje,jsem našla rozbité zrcátko.Vždycky jsem říkala,že bych se nedokázala nějak pořezat a nebo se zabít.

Jenže jednou toho na mě bylo opravdu hodně ../ asi tak za 4 dny/ Vzala jsem jeden ten kousek zrcátka a tam kde je na ruce loketní kost,tak tam jsem se párkrát malinko řízla..

Potom když to asi za týden už nebylo moc vidět,jsem přidala další.


Bylo září a já jenom tak projížděla Pinterest..

Našla jsem tuhle fotku:


První moje reakce byla:,,Co to je sakra za Teplouše?To jsou nějací blbečci ne?"


Asi o týden později/konec září..Cca 14.-17.9.2017/ jsem otevřela YouTube a vyskočilo na mě video..Jejich viděo,jenže já netušila,že jsou to oni a na tu fotku jsem zapomněla.

Začala jsem je poslouchat víc a víc.A asi za 2 dny jsem si je našla na Pinterestu..Byla tam i tato fotka a já si jí stáhla do mobilu a začala se omlouvat..


Nějak to ubíhalo a já jsem potkala spoustu super lidí,začala jsem o nich vědět úplně všechno..

Dnes bych o nich mohla napsat snad i knihu../Zjistila jsem,že více jak půlku písniček už znám/

Je to asi tak 4 měsíce dozadu,při úklidu pokoje jsem našla ty kousky rozbitého malého zrcadla,kterýma jsem se "řezala".

Vyhodila jsem je,protože věřím v to,že už je potřebovat nebudu..



A proč jsem Vám tohle všechno teď napsala?

Z toho důvodu ,aby jste neřešili takové kraviny.Když Vám někdo řekne ,že jste tlustí nebo zase moc hubení..Nevšímejte si toho,vím je to těžké se s tím poprat ,protože Vám to hodně ublížilo..

Chci prostě ukázat,že díky nim jsem se na tohle všechno přestala soustředit..

Dneska když mi někdo od nás ze třídy řekne něco hnusnýho,tak ho dokážu Ignorovat a nebo setřít ..To se potom všichni smějou ,že toho kluka setřela holka...


Jde o to najít si něco co Vás změní..Ať už to je hudební skupina,nějaký koníček či co..Prostě se přestat soustředit na tohle všechno a dělat to co Vás baví.

Já jsem jim nesmírně vděčná za to ,že se tohle stalo,že jsem to z toho dostala ..Kdybych uměla úplně dobře Anglicky ,chtěla bych jim tohle všechno říct.Škoda ,že jsem je nezačala poslouchat dříve..


Chtěla bych tedy předat "zkušenosti" dál..A třeba pomoci ,pokud budete mít nějaký problém,určitě mi můžete napsat do zpráv..

A ještě taková věc..

Když už se někdo řeže ...Jestli to Vážně někdo myslí Vážně ,tak nebude chodit po celé třídě a ukazovat to všem..U nas ve třídě je hodně lidí,kteří se řežou,nebo řezali..Nikdo z nich o tom mém neví..Včera jsem to řekla jednomu člověku ..

Chtěla bych říct ,že v té době jsem neměla potřebu to všem sdělovat co mě trápí..je veliký rozdíl jestli ,to ten člověk tají a neukazuje to a rozdíl je to,když   má vytáhlé rukávy a chce se předvádět.


Rozhodně to nedělejte jako já!Někomu,komu důvěřujete to řekněte..On by Vám měl nějak pomoci!Abych pravdu řekla i teď po tom všem se mi to stále všechno špatně říká a hodně jsem přemýšlela jestli to mám vůbec napsat..



Pokud je otázka jestli mi zůstali jizvy:Jizvy mi zůstaly ,ale na první pohled by jste je nenašli.Museli by jste koukat hodně zblízka ,aby jste je našli.../nešla jsem moc hluboko/




Takže toto by bylo k dnešnímu článku všechno,rozhodně ze sebe nechci dělat chudinku ,ani nic takového!Jde jen o to ,že i klučičí skupina Vás dokáže změnit..I sebemenší kravina ,Vám dokáže změnit život v něco úplně jiného!

Bože Connore..Ty mě vždycky dokážeš rozesmát.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.