•California Crazy Blog•

•Jsem proti Testování na zvířatech•

Hey Girl!

Vítám Vás všechny u dnešního nového článku.V tomto článku jsem si pro Vás po týdnu připravila článek o testování produktů na zvířatech.Chtěla bych Vám říci i svůj názor a pokud by jste k tomuto článku chtěli něco dodat ,nezapomeňte to napsat dolů do komentářů.

Nebudu to zdržovat a jdeme na to!




Co je to vůbec testování na zvířatech?

Myslím,že toto nemusím nějak blíže vysvětlovat.Když se řekne testování zvířat ,mnohé z Vás si představí zvíře vězněné v kleci.To samé já,ale já si blíže představím i to,že je mu dále ublíženo a není to zrovna 100 x příjemné když Vám neustále něco strkají do pusy,píchají do vašeho těla a Vás něco neustále bolí ,ale nevíte co Vám je.Být někde zavřený ..

Chcete mít život bez tohoto všeho.


Zkuste si to alespoň trošku představit jaké by to bylo kdyby jste byli například myš a nebo nějaké prase ,kterému pořád na obličej patlají make-up.Stojí před Váma několik lidí a dávají Vám na obličej hnusné věci,které se Vám nelíbí.


Toto se dá poprat i jako týrání zvířat.Provádí se to pod účely.Většinou od značek ,které vyrábí nějaké přípravky na pleť / provádí se to na zvířatech ,která mají stejnou či podobnou pleť jako lidé/

Neříkám ,že v některých případech je to dobré,spíše mi přijde že je to zbytečné.Třeba Eurona ,je to společnost ,která na zvířatech netestuje a všechno funguje v pořádku,ale potom tady máme společnosti jako je například Avon ,Nivea a ty na zvířatech testují.


Musím zmínit ,že pokud by jste chtěli nějaký kosmetický produkt ,který se netestuje na zvířatech ,musíte zajít na Internetový e-shop./Možná existuje i nějaký kosmetický produkt ,který je netestovaný na zvířatech normálně v obchodech,ale pochybuji/

Přijde mi docela blbé ,že ještě za tyto pokusi někdo dostane Nobelovu cenu.Jako WTF?

Samozřejmě to chápu,že něž se třeba člověk vypravil do Vesmíru poslal tam nejdřív zvíře,než nějaký produkt vyjde z továrny je vyzkoušen na zvířatech..


Ale přijde mi to nechutné.Abych pravdu řekla,vyzní to teď fakt blbě,ale raději bych obětovala člověka než zvíře.

Ano,jsem asi uplně divná,ale myslím si ,že možná se tu někdo najde ,ten který se mnou možná bude souhlasit.


Na wikipedii jsem se dočetla ,že prý v dnešní době se již zkoumá jen na potkanech a miškách.No ,ale co víme.Podle mě se někdy stejně testuje i na jiném zvířeti.

Teď sem vložím obrázek z Wikipedie.


Omlouvám se ,pokud to nějak nepujde vidět.


Chtěla jsem sem dát i soupis značek ,které testují na zvířatech ,ale jelikož mi kamarádka,která se o to zajímá neodepisujete tak doplním někdy jindy.


A ty co opravdu netestují na zvířatech

EURONA

NATURINKA


Toto si můžete i zjistit samy .Na straně ,kde je obal např.šamponu tak většinou dole je napsáno a namalované zvíře a k tomu napsané :No Tested 

nebo tak nějak.


Můj názor je takový,že to co by se nelíbilo nám lidem bychom neměli dělat zvířatům apod.To že nějaká Kr•va na sebe chce patlat tunu MAKE-UPU a přitom vypadat jako paštika ,ještě nenamená ,žě pro náš prospěch to budeme strkat a takhle zohizdňovat i zvířata!

Jim se to nelíbí,tak to nedělejme!

To z čeho mi je opravdu do breku je to ,že oni samy ty zvířata nedokáží nám lidem říci co jim vadí a myslím si,že kdyby ze zvířat byli ti "nadřezení" a mi něco jako zvířata hodně by nám to vrátili!

Neříkejte mi ,že by jste chtěli ubližovat těmto zvířatům:










Takže toto by bylo z tohoto článku vše.A já se s vámi pro dnešek loučím.

A byla bych nesmírně ráda,kdyby jste svůj názor napsali dolů do komentářů.

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Testovanie na zvieratách je fuj, hnusné. Skúste testovanie na ľuďoch, ako sa vám to bude páčiť!

Bože, tie ružové vtáčiky na obrázku sú dobré! A inak, všetky sú zlaté, ešte aj to... prasa.

Lucy LupinováTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

pastelkaVIP

Souhlasím. Ale ještě horší, než testování kosmetických přípravků je testování nových léků.Zvířata umírají v ohromných bolestech, protože jsou na nich testovány léky, které mají spoustu vedlejších účinků. Je jim způsobena rakovina a pak se sleduje, jak rychle nebo pomalu se po podání nového léku nádory šíří a jestli zvíře přežije nebo, za jak dlouho v bolestech zemře.
Ve světě se testuje na šimpanzích a jiných zvířatech. Ta zvířata stráví, celý svůj ubohý život v klecích, nikdy se nedostanou ven. Jinde jsou zase chováni medvědi v malých klecích, v kterých si mohou jen tak tak lehnout a je je jim velkou jehlou odebírána žluč, ze které se vyrábí léky. Jakmile se utvoří nová žluč, je jim znovu odebrána. V takovém utrpení prožijí celý život, až umřou vysílením. Pokud se nějakým ochráncům zvířat podaří některé vypátrat a zachránit z "laboratoří", tak je stejně následně musí nechat utratit, protože zvíře je na tom psychicky tak zle, že by stejně nemohlo žít ani v zajetí ani v přírodě. Je to hnus!smajl pa pastel

pastelkaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

pastelkaVIP

vokataVěrka: I já jsem brečela a nespala, když jsem ten dokument viděla. Ty bezmocné, smutné a vyhaslé oči těch utrápených zvířat nikdy nezapomenu.

pastelkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

No jo, když slyším o testování na zvířatech, a ještě týrání, chce se mi plakat. To si zvířata nezaslouží! Vždyť jsou to tvorové, stejně jako my! Co od nich chtějí.
Psi, kočky, to je jedno jaké zvíře. Proč je testování na zvířatech? Mě se Avon vcelku líbí, ale když si tak představím, co to se zvířatky předtím vůbec dělaj. Protože já si neumím představit, že bych byla zvíře a začnou na mě dávat tunu makeupu.
Za to, trochu je to i užitečné. K něčemu přece ano, ale dobře, proč to testují na zvířatech? Nech testují sami na sobě, ti, kteří to udělali!
Takže s tebou úplně souhlasím a asi jsem tento komentář napsala zbytečně, prorože tohle všechno jsi napsala v článku. Ale je to můj názor a potřebovala jsem se vypsat.

liankagTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.