My Fashion Sketchbook
Hra - My Fashion Sketchbook
Video se načítá
Garfield's Comic Creator
Hra - Garfield's Comic Creator
Video se načítá
Sue tanečnice
Hra - Sue tanečnice
Video se načítá
Runner 2
Hra - Runner 2
Video se načítá
Singing Horses
Hra - Singing Horses
Video se načítá
Monkey Go Happy Christmas
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
Ms. Pacman
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Nail Studio Custom Mix
Hra - Nail Studio Custom Mix
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Kiss My Dream Boy
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Monkey Go Happy 5
Hra - Monkey Go Happy 5
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

znamení vampíra 4.část

Proletěli jsme nad mořem a já pochopila že pro ty chlapy pod plášti budu asi důležitá když z malé vesničky v České republice mě dovezou až na ostrov.  Ale ta dlouhá cesta drkotajícím se vrtulníkem byla přece jenom k něčemu dobrá.

Mohla jsem si konečně prohlédnout svého zachránce.  Jeho vlasy byly tmavě kaštanové ale měl světlou pleť. Jeho oči byly hluboké a  modré že bych do nich mohla hledět klidně i celý den. Ale protože si asi všiml že na něj čučím tak jsem hlavu rychle otočila do zadu. Při mém pokusu se vyhnout tomu že na něj čučím jsem si všimla tetování co mu číhalo z poza koženého trika.Protože mu ale tetování trčelo jen trošku neviděla jsem co to je. 

Vzdychl a z pohledem na mě začal vyprávět:,,Myslím že  je na čase se vám představit. Jsem Julian a jsem strážce.". Podle mě se jmenoval hezky a navíc to jméno znamená mladý a božský. Jeho rodiče ho asi musely mít moc rádi když mu daly jméno co znamená božský. Ale nebyla jsem tady abych obdivovala jeho jméno a řekla jsem:,,Proč mě unesli ti no.. upíři??, chci domů". Začal se smát a asi z pobaveným začal: ,,Ty to fakt nevíš?? unesli tě upíři.!.". ,,Aby mě mohly sežrat? no vypít krev?" Zadíval se z okna a zase Začal podívat:,, Ne, sežrat vampírku nejde zvlášť když jich je na zhruba jen 10.".,,V čr? a jakou vampírku?? a ještě něco proč mi říkaly královno!?!". Podíval se na mě a za letu mi otevřel pusu a projel po zubech.,,Páni, nikdy jsem nečetl že se vampíři vyvíjí tak rychle. Jejich zuby se mají oběvit do deseti hodin po obřadě. Ne po hodině." Projela jsem si po zubech a špičák mi roztrhl kůži na prstu. Podívala jsem se na něj a vzpoměla si na rodiče ,,kdy budu už doma? a co řeknu rodičům??" Zvážněl a řekl: ,,Je mi to líto ale už je pozdě." Hrklo ve mě tak, že jsem si tato slova nemohla odpustit:,,Oni je zabily??" O začalo mi být do breku s pomyšlením že by se mé rodině něco stalo.,,Ne ale ale..." Nemohl se asi vyjádřit a tak jsem řekla:,,ale co?".?,Nahrály tvoji smrt vykládají že jsi vešla pod auto a v pátek máš pohřeb.",,Cože?, ale já žiji a jak v pátek dneska je pondělí to všechno vyřešily tak rychle??" Podal mi svůj mobil,zapnul ho a ukázal na kalendář. Byla středa odpoledne musela jsem být dlouho pryč. ,,Co se mnou bude?? řekne se že žiji??". Dal mi mobil a věnoval se řízení a po chvilce řekl:,,Jedeme do Norska mám tam chatu. Budeme tam, do té doby se naučíš všechno o tom co jsi a to co je tvůj nový život." .,,Jaký život?? a kdo teda jsem??. Nechápavě jsem čučela do mobilu a prohlížela si své zuby v jeho selfie kameře. Byly větší a silnější než si je pamatuji. ,,Jsi vampírka." řekl a čekal co asi pronesu já.,, Oni mě kousli?, nikde žádný zuby nemám.".,, Ne vampírem se můžeš pouze narodit, upírem se můžeš stát, ty jsi se však už pro tohle narodila."


Doufám že se vám to líbilo. A pokud chcete další část tak    +   


Minulý díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/znameni-vampira-3-cast

Děkuji všem co sem jim tento příběh líbí a přeji krásný den


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.