Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

utečenci 3.část

Podíval se na znovu a řekl:,,Teď mi bude odporovat kdo??". Všichni sklopily oči, všichni se bály aby neskončily jak ten  chlapec...smrtí.

Asi ale na pár zhruba stejně starých teenagerů, vyšli do předu a řekly:,,Nemůžeme pomáhat těm, které neznáme to raději zemřeme!!". Muž se na ně podíval a řekl:..Pojďte  dopředu všichni. Všichni z rukama v bok vyšli, vídal se na ně a řekl fajn chcete smrt máte smrt,,, ale já vás zabíjet nebudu Agnadoři Střelná pozice!" a kolem dětí se začaly kupit   vojáci . Všichni stály před nimi a dívaly sena generála myslí že čekaly na povel. Ruka se mi začala třepat a já se chystala mu něco říct. Seb mě však držel pevně,, Buď v klidu, než uděláš nějakou hloupost". řekl ale mě to stejně nějak neuklidnilo přece chce zabít nevinné děti?!?

,,Dost!" vykřikla jsem s šla jsem před auto. Muž se na mě podíval a řekl:,,Páni, jsi první kdo zatím ohrozil svůj život pro životy ostatním, tohle se mi ještě nestalo a to jsme už zničily tolik měst po celém světe!. Usmál se na mě a znovu začal mluvit:,, Jsi odvážná, pokud se ke mě přidáš třeba tě ušetřím!" a snažil se vřele usmát, všichni mě sledovaly všichni čekaly co řeknu,,Nikdy! nikdy se nepřidám k někomu co zabíjí děti!" A udělala jsem krok dopředu ,,Copak vy se necháte takhle komandovat?? každý má přece vlastní rozum!" dodala jsem.

Všichni mě začaly pozorovat ještě lépe, dokonce i ti jeho vojáčci na mě koukaly. Usmál se a řekl:,,Tvá volba, tebe ale zastřelím osobně!" Podívala jsem se mu do očí a těma mími projela  zvláštní  vize

viděla jsem výstřel který má doletět ke mně ¨. A kopuli kolem mně která mi vycházela z rukou....

Tuhle vizi jsem totálně nepochopila, co to zase bylo?? řekla jsem si v duchu. Muž na mě namířil zbraň a řekl tvá poslední  slova:" Utečte!!" zařvala jsem pohledem za auto. Zmáčkl spoušť a já dala ruce před sebe.

Myslela jsem si že je konec.. že tímto výstřele to končí...

Ale otevřela jsem oči protože se mi zdálo že ještě žiji nic se mě nedotklo. ,,Jak je to možný?? všechny jsem vás pozabíjel s mou paní před 30 lety!" řekl. Já se podívala na své ruce chránilo mě jakési ochranné pole. Obklopovalo mě i auto. Znovu mi řekl: Vypadá to, že jsme našli poslední aurodyanku! jsem zvědavý co na tebe řekne paní, chyťte  ji! chci ji živou". A všichni se ke mě začali přibližovat, z poza auta vyskočil Seb chytl mě  za ruku a řekl:jdeme!" silové pole spadlo a mi utíkaly. Já byla stále v šoku z toho co se stalo jak je to možné?, přece aurodyani jsou jen minulost 

Pokud chcete další díl tak plus nebo alespoň mi to napište do komentářů...

Minulí díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/utecenci-2-cast

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.