Papa´s Wingeria
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Pou at the Doctor
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Barbie Burgers
Hra - Barbie Burgers
Video se načítá
Test lásky - love tester
Hra - Test lásky - love tester
Video se načítá
Sues Dog Beauty Salon
Hra - Sues Dog Beauty Salon
Video se načítá
Grow Island - parádní hra
Hra - Grow Island - parádní hra
Video se načítá
Shopaholic Christmas
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
 

A fading no one

Summer tag

Ahoj lidi,(vidíte,už zase zdravím jinak).Vítejte u nového článku,který nese název Summer tag.Sice je léto ještě trošinku víc daleko,protože je teprve 1.března.Neměla bych to teda dělat až někdy na konci jara?Ne,protože už nehodlám předělávat článek,který se mi 5x vymazal a je toho tam tolik,že by se mohl zasloužit o nejdelší článek na HPD.cz ( Egoista).Ne,to ne,ale je skutečně docela dost dlouhý.Tentokrát to myslím skutečně vážně.Už mi asi věřit nebudete,ale můžete se přesvědčit,protože ho ještě dneska vydám.(Někdy večer(možná)).Fajn a ted' tedy do toho:

*

*

*

Máš ráda léto?

No,nevadí mi.Mám ho docela ráda.Ale že bych ho naprosto milovala to ani náhodou.Určitě všichni znáte ten pocit když,je zima a venku mrzne,tak si přejete léto,ale jakmile přijde léto,tak chcete aby byla zima,protože je Vám moc velký horko.Na druhou stranu se dá v létě dělat více věcí než v ostatních ročních obdobích 

1. Takhle nějak to vypadá u nás na vesnici.

Vadí ti něco na létu,

Ano.Pamatujete si na minulý rok? Bylo to příšerný vedro.Naprosto jsem nepochopila lidi,kteří byli schopni se na tom slunci smažit celý den.Já vykoukla na hodinu a následně jsem skočila do rybníka,protože mi bylo horko. Jo avadí mi docela vosy.My jíme většinou venku a vosy,jakmile cítí jídlo,tak se na nás vrhnou.Nesnáším je.


2

*

Co děláš v létě?

To záleží na tom,jestli je vedro nebo prší.Začnu tím jednodušším.Když prší tak jsme doma a poslouchám hudbu,nebo se věnuji něčemu jinému.Například internetu.Když je horko,tak chodím do lesa,do rybníky,na pole (Minulý rok jsme si tam s kamarádama opékali brambory.Mňamka.),nebo taky jezdíme na dovolenou-na hory nebo k moři,chodíme po různých památkách,hradech,zámcích .Je toho hodně co můžeme dělat.

3

4.Poznali  jste Chorvatsko,město Poreč? Tam jezdíme skoro každoročně.

*

Chceš aby bylo léto nekonečné?

To určitě ne.Podle mě je to na ty 3 měsíce akorát.Navíc by nejspíš došla voda.A doopravdy pochybuji,že by tu někdo vydržel 30 stupňů Celsia deno-denně.Moje mamka by měla jiný názor,minule to skoro obrečela,když začínalo být chladno.

5

Krutá pravda xD


6.Slavné kukuřice,dostala jsme chut' na popcorn

*

Co jíš v létě?

Hm,to co normálně.Ale mám tam víc ovoce a zeleniny,takže si z toho často dělám večeře.Jinak občas zajdu na zmrzku  a když jsem u babi (To je většina prázdnin),tak nám (já+brácha + bratranec + bratranec) babi s dědou kupují nanuky.Jéžiši,toho kdo tenhle tag vytvořil zabiju,protože už chci prázdniny.

7

Jo jo,už se těším

8.Ještě větší dobrůtka,hi hi

*

*

*

A jedna slečna mě požádala,abych ji zaTAGovala do tohoto TAGu.Takže TAGuji polinka111.

Fajn,tak to je vše.Ještě bych Vás chtěla poprosit.Nezná někdo nějakou stránku kde byla Garronna zaregistrovaná,nebo přímo její e-mail,nebo sociální sit'? Nemějte mě za Stalkera (nevím jak se to píše),ale potřebuji jí něco říct.Ne,není mi to trapné. Asi nemáte,co? No tak nic.Fajn,takže je to všechno,přeji krátké čekání na léto a Zatím

Zdarec

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.