Bratz Facial Makeover
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Rainbow Power Applejack
Hra - Rainbow Power Applejack
Video se načítá
Elsa Frozen Real Makeover
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
 

A fading no one

Star Wars 7: Síla se probouzí

No,takže ahoj. Vím že dlouho nevyšel článek Spoutaná ale momentálně ho trochu upravuju,protože jisté věci nedávali smysl. V tomhle článku Vám řeknu svůj názor a ne co tam bylo. Já myslím že na to můžeme jít.


 No,táta vždycky objednává vstupenky dopředu aby jsme potom nemuseli stát tu dlouhou frontu. Upřímně se uklízecí četa trochu zpozdila a my sme museli čekat. Bylo tam tolik lidí. Tolik jich nebylo ani na Hobitovi.No když už sme seděli,tak se začalo přitmívat a byli reklamy. Řeknu vám,deset minut v čudu. Film začal a já se na něj upoutaně dívala.

No dobře,tohle stačí.


Můj dojem: Celkově to bylo hezké,jediná věc se mi nelíbila a to že Ben zabil Sola. To prostě není fér. Měl by žít. Já myslím že by tam sehrál ještě důležitou roli.Ale to je jedno. Taky mi hodně,ale hodně připomínal 4-Nová naděje. Taky mě trochu zarazilo jak na konci vypadal Luke. Čekala sem ho jinýho. Docela mě zarazilo taky to (je toho ještě hodně :D) že Ben zabil svého otce,Darth Vaderova maska( to byla v ohni? A jak jí mohli zachránit?) a docela sem nepochopila jestli ten,na tom velkém trůnu byl Imperátor. Vypadal tak ale jistá si nejsem. Nejsem spokojená s tím že nějakej ten generál má větší moc než Ben. Na druhou stranu,hodně mile mě překvapil desing válečných lodí. V prvních 6 dílech byly nablýskané a ted jsou,no ehm,staré. Taky Benovo vzhled a schopnosti nebyli k zahození. A,ještě sem se nezmínila o Leie. Ale já k ní nemám co říct! Vypadá pochopitelně starší,jako všichni.Mile mě taky překvapila ona zbran na solární pohon,či co.

Celkový dojem: 10/10- Mně se to prostě líbilo. Všechno, film vřele doporučuji.


Takže zatím ahoj.

Komentáře

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

Byla jsem na tom a nic moc. Furt se tam jen bojovala a bylo to o ničem........nedoporučuju.......nebylo to nejhorší, ale nudné. Být tebou bych si to maximálně vypálila pak na cd, ale do kina, utrácet prachy nic moc. Nebyl tam ani pokud o zápletku a prostě o ničem.......

Maggie13To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Maggie13: Neber to jako urážku ale Hvězdné VÁLKY,víš co znamená válka?Bojuje se.

Edit 19:42: Maggie13: A mimochodem ostatní díly se ti líbily?

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.