Madpet MadFrog
Hra - Madpet MadFrog
Video se načítá
 

A fading no one

Spoutaná - 2.díl

No,takže ahoj,Jsem to zas já.Nudím se a proto Vám napíšu pokračování povídky jménem Spoutaná.Jak určitě víte,v minulém díle se Mes,celým jménem Masages( na anglickou výslovnost se vykašlete) změnila a potkala svoji novou kamarádku se kterou jsou téměř stejné.No dobrý konec debaty jde se na to:

*

Hm.. zvláštní..To už uběhlo tolik týdnů od mojí a Valiny proměny? Během těch několika týdnů se opakovaly poznámky v žákovské knížce.Většinou to byl typ: Uděluji poznámku za nevhodné oblékání do školy. A když už to nebylo takhle tak z těláku,protože s dlouhými šaty cvičit nelze.Tolikrát jsem byla naštvaná,tolikrát jsem měla chut' něco popadnou a roztříštit to. Mámě to bylo jedno,našla si nového přítele a domů chodila tak jednou za týden.Ale nechávala mi peníze. Hm... tak dost,jdu ven! Zašla jsem za Valou jestli může. Souhlasila.Naštěstí byli prázdniny,takže to znamenalo žádné učení,testy ani pitomý učitelé/ky. Pořád v těch samých šatech jsme se vydali na procházku. Během naší cesty jsem si povídali a občas se zasmáli.Byli jsme jako dvojčata. Najednou jsme se do něčeho zakoukali.Byl to mrak.Vítr ho hnal vpřed a z mraku pršelo.Vale volala máma aby jí šla pomoct.Rozloučily jsme se.Potom do mě někdo silně vrazil." Au" zavyla jsem a pohlédla na toho neurvalce. Přede mnou stál kluk vypadajíc stejně staře jako já.Zkoumavě si mě prohlížel a já jeho.Něco mi na něm přišlo zvláštní. Jeho oblečení. Měl na sobě černou košili a rudej kabátek.Kalhoty rudý a boty černý.Vlasy měl také černý ale střídala jej na dvou stranách rudá. "Promin',neviděl jsem tě" omluvil se. Ale dál si mě prohlížel "Co to máš na sobě?"zeptala jsem se a on zesmutněl. Prý že se jednoho dne ztratil,zrovna když byli na dovolený u sopek v Chile. probral se a měl tohle na sobě.Svoji rodinu našel ale ta ho rychle odstrčila.Utekl na letiště a koupil ji letenku a letěl zpátky sem.On té doby nemá kde bydlet.Nabídla jsem mu,že může bydlet u mě. Zeptal se jestli to nebude vadit mojí rodině."Žádnou nemám".Usmál se a zároven' mu bylo líto,že se mě na to ptal.Když jsme šli domů.Něco mě napadlo ale bylo,jen taková domněnka.Já mám šedou.Vala má modrou a Alex(ano tak se ten kluk jmenuje) má rudou. A všichni máme černou.Hm,vtip je v tom že ty barvy by mohli něco představovat. Šedá- vítr,Modrá-voda,Rudá-ohen. ne to je blbost.Okamžitě jsem tu myšlenku zamítla.Když jsme došli,Alex byl jak.. jak nevím co.Radostí bez sebe. Řekla jsem mu,že může být kde chce a na moje povolení může do mého pokoje. Mám hlad.Otevřela jsem, ledničku a klasicky jsem v ní našla nějakou zeleninu a šunku.Co by se z toho dalo udělat za jídlo?  "Alexi! Pojd' se mnou na nákup,jinak budeš hlady" Alex souhlasil.Zeptala jsem se co má rád.Odpověděl že skoro všechno,ale halušky s brynzou mu chutnají nejvíc.Když jsem se vrátili a najedli se,povídali jsme si.On je rodně z Německa,ale do Anglie se přistěhovali kvůli práci jeho rodičů.Jelikož už bylo pozdě,šli jsme spát.

*

Ok,tak to by bylo všechno,doufám že se líbilo a ano,vím je to trochu zamotané a za tu gramatiku se taky omlouvám.Budu ráda za každý komentář. Dneska to bylo trochu kratší,ale to snad nevadí. Děkuji za přečtení a Takže

Ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.