A fading no one

Názor na vás

Zdravím.Nebude tu jen názor,něco,co vám chci říct.Začnu názorem.O většině mých názorů nevíte a pro někoho tu bude dosti kruté.

*

*

*

Garronna Phoenix

Garris,věděla jsi jaký mám na tebe názor.Nyní už ne.Jsi mi dobrou kamarádkou,ale nabývám pocitu,že kamarádství pomalu upadává.Možná jen žárlím,nebo ne.Ze začátku jsi se chovala dobře,přátelsky,než přišlo ono něco,co tě začalo dráždit.Já udělala vše proto,aby jsi se vrátila a vrátila jsi se,psala jsi mi,že je to úžasné,ale pár dní na to,si znovu odešla.Teď jsi se vrátila a ze začátku to bylo fajn,jenže postupem času,jsi se začala chovat chladněji a chladněji.Na mé komentáře,směřující na tvou osobu,jsi přestala reagovat,nebo jsi reagovala jen ze zdvořilosti.Dalo se to vyčíst.Dlouho jsme si nepsali,nevím,přijde mi to jako věčnost.Přestáváš mě vnímat a co víc.Zrušila jsi Scarttinii.To bylo pro mne rána.Myslela jsem,že ji necháš.Jsi mi dobrou přítekyní,ale už ne nejlepší.Mrzí mne to.Ublížila jsem ti,ale to co říkám,nebo píšu,je pravda.Pokud znovu založíš Scarttinii,nestojím o vstup do ní.Přineslo by mi to jen další zklamání.U tebe i ostatní členek jsme teď brána jako zrádce.Přijímám to.

Monula11

Monul.Jsi vtipná,pozitivní v každé situaci,přesný opak mě.A proto tě mám tak ráda.I když tu nebýváš moc často,jakmile se objevíš,je mi s tebou dobře.Vždy mě necháš,abych se vyzpovídala,jsi mi rádkyní.Nikdy bych tě za nic nevyměnila.Nevím sice,jak mne bereš ty,ale budu předpokládat z našich zpráv,že kladně.Máme společnou jednu věc,víš kterou,ale nedala jsi mi povolení to zveřejnit a já to chápu.A ještě něco,jsem ráda,že jsme tě poznala.

Penny2

Penny,Penny,Penny..I přes to,že jsme si na začátku nesedli,se z tebe vyklubala velmi dobrá kamarádka.Omlouvám se,že jsme na tebe byla protivná.Ale dál.Máš trochu jiný styl než já.Jistě,obě se zajímáme o fnaf,ale u knih a hudbě se neshodneme.A to mě na tom baví.Skoro vždy máš dobrou náladu a párkrát si ti ji povedlo zvednout i mne.Během toho týdne,co jsi byla pryč,jsi mi chyběla.Neměla jsem s kým si povídat.Nebyl nikdo,kdo by mi drásal nervy.Žabka a Mikula se nepočítají.Krom toho,jsi něčím zvláštní.Píšeš povídky,které mi nedávají smysl a přesto je s velkou oblibou čtu.Líbí se mi,že na věk,který neznám,uvažuješ docela dobře.I když nejsme do puntíku slazené,myslím,že spolu vycházíme.

Psychoušek 

Sice tě moc neznám,ale to je celkem jedno.Ty jsi jedna z těch,které by chtěli mít kamarády,ale kvůli stylu nemohou.Moc se mi líbí,že na svůj blog dáváš příběhy ze života.Celkově jsi mě velice zaujala a dalo by se říci,že díky tobě jsem na EMO změnila svůj názor.Poznala jsem,že nejsou jiní,ale stejní a nikdo je nemá právo odsuzovat.Celkově mi připadáš až nelidsky normální.Nevylož si to zle.Jen mne fascinuje,že dokážeš otevřeně mluvit o svých problémech,to bych já nikdy nedokázala.Zastáváš se ostatních,se stejným stylem,jako máš ty,i když víš,že za to budeš jen odsuzována.Ale zpět.Přijdeš mi veselá,ale u některých článků se dalo poznat,že tě něco trápí.Zmínila jsi,že máš chlapce a že se ti po něm stýská kdykoliv odjede.Lidé by na tebe/vás měli mít jiný názor,protože nejste nějak odlišní.

Lucka874

Nemohu ti říci,že tě vyloženě nesnáším.Ano,nemám tě ráda.Ale to tu nemám víc jak polovinu lidí.Absolutně nechápu,co zrovna tobě je do mého věku.Kdybych řekla,že mi deset,taky by ses navážela?Já se ti do tvého věku taky nenavážím a nejsem si vědoma toho,že jsem ti někdy něco udělala.Můžeš mi dát mínus,ale nemá to na mě žádný vliv.Už jsem jej dostala od hodně VIP /Oni ví/ a zrovna tvoje není ničím zvláštní.To,že jsi oblíbená v blogu neznamená,že ti pod noc budu servírovat jak jsi perfektní.Můj názor? Podle mě,jsi jen holka,co touží po pozornosti.Každý článek co nedostane ani jedno plus,mažeš.Všimla jsem si toho.Jakoby jsi chtěla,aby jsi nevypadla z role "Super blogerka".Měla by sis uvědomit,že blog není o oblíbenosti,ale o tom,aby to toho člověka bavilo tvořit a ostatní číst.

Amila001

Tady,ani na Skypu už si moc nepíšeme.Každopádně,považuji tě za kamarádku.Když jsem potřebovala čas,dala jsi mi ho.Poznala jsme tě víc,než ostatní děvčata tady a vím věci,které nevím,že bys někomu řekla.Máš hezký názor a velice dobře umíš naslouchat.Smysl pro humor také nechybí a dokážeš zvednout náladu.I přes to,že si už moc nepíšeme a psali jsme si naposledy =Vyhledej na Skypu,nechci to dávat veřejně=,mi to přijde jako věčnost.Samozřejmě nemůžeš být online čtyřiadvacet hodin denně a ani to po tobě nechci.Takže až budeš mít čas,ráda pokecám.

Tím s názorem končím.Já to tu mám rozdělené na tři skupiny.Převládají děvčata,na které nemám názor.Těsně za nimi,jsou ty,které nemám ráda.S menšinou se drží přátelé.Ale něco vám řeknu.Ty přátelé,které tu mám..Jste mi dobří přátelé,ale ve skutečnosti vás nepovažuji za přátele.Vůbec vás neznám,nevím jestli lžete,či ne.Neznám vás osobně a toho,koho neznám osobně,mám velký problém mu důvěřovat.Nevyložte si to zle,ale je to jen internetové přátelství a šance že se uvidíme je 1:1 000 000.To je malá šance.Jistě,teď nevěřícně zíráte na obrazovku,ale je to pravda.Ty co se tu vůbec neznají,tak mají malou šanci,že se v reálu potkají a navíc by se nejspíš nepoznali.Myslím totiž,že nosit na čele papír s jménem "pouchlusněbe" v obchodním centru není nejvhodnější a lidé by vás měli za psychopata,nehledě na vaší rodinu,která by se nejspíš hanbou propadla.Takže,já nejsem vaše doopravdická kamarádka. Jen na internetu.

*

Další je,odcházení.Lidi,blog není od oblíbenosti,takže vás vůbec nemusí zajímat hodnost ve Spisovateli.Blog je od toho,aby vás bavil.Aby to bavilo vaše čtenáře.Takže pokud napíšete "Mám málo sledovatelů,končím" a přitom jich máte dost,jen nejste na první straně ve spisovateli,tak se tím netrapte.Dál,děvčata co odcházejí.Proč odcházíte? Přestalo vás to tu bavit.Nebo vám někdo nadává? Pokud jo,tak to napište administrátorům.Oni to vyřeší.

*

V minulém článku jsem psala,abyste napsali na mě upřímný názor.Nikdo nenapsal.Proto o to žádám znovu.Teď jsem vám sdělila svůj názor na několik lidí.Prosím,vezměte v potaz i toto.Děkuji.Moc mi na tom záleží.A chtěla bych něco ještě napsat jedné osobě.Jmenuje se Mrs. Potato.

Ráda bych ti řekla,že ze Scarttinie si mi přirostla k srdci nejvíc.Máme teď,víš v čem,společný názor. =Nehodlám naše věci veřejně publikovat=.Jsi hodně dobrá kamarádka.Díky za všechno.

*

Klidně mě nenáviďte.Můj názor mi nemůžete sebrat ničím.

Tak a to je vše.

Čus


Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Vím, že už je to starý článek, ale i přesto musím něco říct... Ptala ses, proč odchází, když mají málo čtenářů. Někteří je nemají vůbec a proto odchází. Já je plně chápu, sama to teď zažívám, ale neutíkám před tím. Už ne. Chybí jim podpora. Nemá je kdo motivovat. A když už s tím někdo začne, je těžké si zvykat na to, že tu podporu nemají. Je to těžké a proto hodně těchto holek odchází, i když jich mají jen málo a ne žádné. To je asi všechno.
A opožděně... názor na tebe... nikdy nebyl záporný a doufám, že nebude.

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Vejisek72VIP(Svět Fantazie ^^)

S Luckou z tebou naprosto souhlasím. Též jsem si toho všimla. Jednou chtěla udělat úvod, za dvě hodiny jí prý nedostal žádný plus a tak nakonec usoudila, že úvod nebude. A tak ho jak jinak než smazala. Jednou v síni ještě i napsala, že ji Peris vyhodila na třetí místo ve spisovateli a samé ubrečané smajlíky.

Navíc, od doby co je tu blog mi přijde, že je jiná, ohledně blogu i trochu blbá, egoistická a sobecká....

Sice nejsem žádný andílek a někdy jsem též v tomhle případě vymazala článek, ale alespoň nemusím do síně psát jak mě Ravenclaw vyhodila z místa, jak mě Polinka vyhodila z místa a kdo ví kdo ještě...

Jinak pěkný článek

Vejisek72To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Mrs. Potato(Píšeme povídky a příběhy)

Není vůbec zač, a neříkej mi, že je, protože není (omlouvám se, kopíruji tvá slova, ale nemohla jsem si pomoct). Za mě veliké plus tomuto článku i tobě.
Odpověď a můj upřímný názor na tebe:
Jsi mi velmi dobrou (internetovou) kamarádkou, tvé názory jsou i přes naše rozdílné povahy v drtivé většině případů stejné, a to mě na tom těší. Že jsem poznala člověka, se kterým se dá povídat rozumně a ne čtyřicetkrát napsané: ,,ahojj ak se mas ja se mam dobre a co ty?''
Díky tvému blogu (i když jsem zatím zastihla jen několik článků, a to velmi zběžně: Ostuda, musím to dohnat) jsem zjistila, že s tebou sdílím podobné, ne-li stejné názory (uch, paní Brambora se opakuje).
Umíš velmi dobře poradit a sdílet svůj názor, ať ve článcích či v soukromých zprávách. Vážím si na tobě, že jsi upřímná a příčí se ti lhaní a podvod. I když to bude znít divně, možná hodně divně, oceňuji, že máš city. (nechci to tady rozebírat, ale víš, o čem mluvím.)
Mám tě moc ráda a jsi jedna z těch, kvůli kterým mě na HPD. baví chodit.
To jest upřímný názor na tebe a za vším, co jsem napsala, si budu stát, i když s tím třeba nemusíš souhlasit. smajl

Mrs. PotatoTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

lulutala(Magoři, blázni a šílenci)

Tvoje názory mě velice překvapily, mile. Když vidím takovéhle názory u ostatních holek, tak je to většinou něco ve stylu :" Jo, ty budeš fajn.", ale tvoje názory jsou jiné. Umíš se fakt krásně vyjadřovat a mluvíš narovinu, žádné přetvářky, prostě čistě tvůj názor. Jde vidět, že jsi gramotný člověk (promiň smajl) a máš věci v hlavně uspořádané. Upřímně, taky jsem si myslela, že jsi prostě jenom jedna z mnoha holek na HPD, ale myslím, že jsem změňila názor. Jsi totiž něčím zvláští a hlavně originální. Za mě + smajl

lulutalaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Žužlík_15VIP(ANIME!)

Jo a... nejdříve jsem si myslela, že jsi nějaké 10ti leté dítě... Prosím neber to jako urážku, ale teď už vím, kdo jsi. Vím, že jsi fakt super holkasmajl

Žužlík_15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Žužlík_15: Mě to nevadí.Každý má vlastní názor,ale v případě Lucie..No,přišlo mi blbé,že vykřikla na celou čáru něco,co není pravda.A otravovala s tím dál.Kdykoliv byla jen zmínka o věku,okamžitě začala psát o mě.Kdyby si to nechala pro sebe,tak to chápu.Ale protože je "naprosto fantastická" a všichni s ní budou souhlasit kvůli oblíbenosti,to hned vykřikla a to o mě nic neví.Krom toho,co mám napsané na profilu.A děkuji za názor a pochvalu.

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Žužlík_15VIP(ANIME!)

Ty píšeš prostě fakt boží články, je vidět, že si na nich dáváš záležet a čtení tvých článků mě moc baví. A nejen tvé články, ale i ty jsi moc super.smajl

PS: Hezký profilový obrázek... Ryuzaki❤

Žužlík_15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Moc se mi to líbilo.
Můj názor na tebe? Tak fine, snad to nějak sesmolím.

Zprvu jsem v tobě viděla prostě holku v davu, protože jsem tě naznala.
Opravdu chceš slyšet upřímný názor? Považovala jsem tě trochu za magora kvůli tvýmu jménu. Já vím, nesoudit podle jména, ale první dojem je jen jeden a tys na mě působila velmi divně. Vím, jak jsme se seznámili, to si pamatuju, jako by to bylo včera. Napsala jsem článek - http://www.hryprodivky.cz/blog/stopy-zvirat/co-kdyz-pojedes-do-ciny-aneb-zmena-jmena
(ani byste neřekli, že toto je reklamasmajl) a tam jsem si do komentářů, neznámo proč, začali psát příběh. A tak jsme zjistila, že jsi opravdu fine člověk a já tě začala mít čím dál víc ráda. Potom jsem, myslím, přečetla nějaký tvůj článek, moc se mi líbil a já začala číst další a další z nich a vždy napsala koment, jak je to úžasné. Začala jsem tě sledovat (I´m stalker.smajl) a uvědomovala jsem si, jak úžasný si člověk. Měla jsi úžasné články a s tvými názory jsem téměř vždy souhlasila. Cítila jsem se v tvé společnosti dobře a začala jsem tě mít opravdu hodně ráda. Nevím, jestli jsme si spolu někdy psali, spíš ne, nebo jen pár zpráv. Ale já s tebou chtěla být. Bude to znít divně, ale měla jsem pocit a mám ho dodnes, že musíme být kamarádky. Kdykoliv jsme někde uviděla tvůj komentář, tvou zprávu, hlavou mi mihlo:
Je, to je moje pouchlusněbe.
Vím, zní to fakt divně, ale připadalo mi, že patříme k sobě, sice ne jako BFF, ale jako dobré kamarádky, i když ty to tak necítíš. A připadá mi to tak doteď, i když si nejsme vůbec blízké.
Někdy jsem ti chtěla napsat, ale neudělala jsem to, místo toho jsem napsala někomu jinému.
Nevím, jak ani co si z toho vezmeš, ale tohle je upřímný názor na tebe.
Měj se.

P.S. Nikdo nečte úvody ani konce, takže jestli o něco žádáš někoho ze čtenářů, napiš to na první pohled viditelně, třeba jinou barvou, nebo větším písmem.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.