A fading no one

Naprosto beze smyslu :D

Ahoj,lidi,vítám Vás u dalšího článku,který jak již napovídá název,bude naprosto beze smyslu.Je to článek,o který mě požádala slečna jménem Chilli.Takže Chilli? Tenhle článek je pro tebe.Dneska mám celkem dobou náladu ale fantazie je na bodu mrazu.Takže vůbec nevím jestli to bude vtipný,nebo ne.Jinak samozřejmě posílejte návrhy atd. . DIY dělat nebudu.A o co půjde? No,tak mělo by to být vtipné,ale tak aby to nedávalo smysl.(Mě už to nedává smysl ted').Taky bych ráda poděkovala dívce jménem michaela0001 (doufám že je to napsaný správně),za to,že mi konečně dala odkaz na Paint Tool Sai. Potřebuju poděkovat ještě někomu? Asi ne... No,to je jedno,Jo vlastně,díky Vám všem za 80 plusek. Jste skvělé. Hm,jinak jak jsem prožili Valentýn?( Ano,toto téma taky použiju).Vím,že většina tak jakoby se nechumelilo.A proč se Vás na to ptám? To kdybych věděla.Tohle by na úvod mohlo stačit,ne? Asi jo.No tak dobře. Jdem na to:

*

V neděli byl Valentýn.Dokážete si to představit,všude krásně upravené,v růžovém nebo červeném ohozu,pánové co drží rudé růže pro svou milou,a dívky,jenž čekají na svého pohledného chlapce,který jim donese kytičku,dortíček nebo šperčíček ( Toto slovo neexistuje,je mnou vymyšlené),a mají pohled,který se nedá nazvat jinak než zamilovaný.At' už je to v ulicích,na náměstí,na louce,v parku,pod vodou,v bazénu v Mekáči,v KFC,v imaginárním světě,ve škole,v práci,v lese,v propasti,v katakombách,v jeskyních,na Antarktidě či v Africe v Namíbii,nebo v Evropě,jak stojí na Eiffelovce a chtějí společně ukončit život,v Americe,kde se ládují koláči,vejci,hamburgry,hot dogy,nebo zeleninou (Nějaká blbost ne?),Nebo  v Austrálii,kde se vejdou klokanům do kapsy a společně pak skáčou... Nebo někde v nějaké kavárně,kde to má platit chlapec.....................................................

Říkáte že jste to nikdy nezažili.Aha,no,nebojte... Já taky ne.(Asi by Vás hodně naštvalo,kdybych řekla že jo,co?)

Jak jistě víte,mám bratrance a občas si píšeme na Skypu. Ne,nepřidám si Vás.

No,ehm a v poslední době začal být taková ta poblázněná holčička,která se zamilovala do Hoggyho/Petra Lexy.Je to vůbec dobře napsaný?Asi jo.No a ted' mě nutí abych se stala jeho Fanynkou.Zde je úryvek naší konverzace,speciálně pro Vás:

Já: To už seš zpátky?

On: Jo,vadí?

Já: Ne,cos dělat ve škole,

On: Učil se xD,

Já: Jak neočekávané a víš co jsem dělala já?

On: Nn

Já: Asi totiž máme stejnej rozvrh,protože já jsem se taky učila

On: Posloucháš Hoggyho?

Já: Ne,kdo to je?

On: Děláš si p***l?!

Já. Jo,ale neposlouchám ho,je příšernej

On: To není pravda,je skvělej a má super videa

Já: A jéžiš,další poblázněná holčička co se zamilovala do Hoggyho

On: Ale on je fakt skvělej,poslechni si tohle tohle a tohle (tohle= ukázka Hoggyho videí) a uvidíš že si ho zamiluješ taky

Já: Ne,díky.Víš že ho nemám ráda a že jsem spíš na FNaF.

On: FNaF je blbost ale Hoggy je tak skvělej...

Já: O bože

No,potom naše konverzace  pokračovala smajlíky.Já vím,tohle k smíchu nebylo.A vsadím boty že jste se nazasmáli ani ted'.

Ale ráda bych u Valentýnu ještě zůstala,a tentokrát to není můj výmysl,ale kopírla jsem ho z internetu,myslím že se ale stejně pobavíte...

*

Valentýn patří mezi nejromantičtější dny v roce. Lidé si především užívají společnost svých milovaných. Tato žena však na letošní Valentýn rozhodně nezapomene. Její přítel pro ní připravil takové překvapení, které by šokovalo snad každou ženu.
Dívka zažívala příjemné odpoledne. Seděla na pohovce a nevšímala si, co její přítel dělá. Pak se otočila a uviděla, že si muž připravil mobilní telefon a spustil natáčení.

Jeho chování ji trochu překvapilo, a v duchu už možná slyšela znít svatební zvony. Muž si klekl na kolena a celá scéna vypadala jako z toho nejromantičtějšího filmu.

Otevřel krabičku a v tu chvíli přišla taková ledová sprcha, že se z celé situace stal spíš horor. Muž zřejmě brzy začal litovat toho, co provedl, i když se zpočátku dobře bavil... Jeho otázka totiž zněla, jestli mu uvaří čaj a krabička skrývala čajový pytlík.

1

Slečna musela být trochu šokována...Na druhou stranu jsem se nesmírně bavila.Zajímalo by mě co se stalo potom.

*

Určitě jste všichni zažili ten pocit,kdy celý týden svítí sluníčko a vy se teda s kamarádkou domluvíte že půjdete hrát fotbal/jezdit na kolečkových bruslích/jít do venkovní kavárny/do města na procházku/na hřiště/do pole/na louku/do lesa/k řece (Když už tam budete tak rovnou utopte Moranu.Tu všichni znáte,ne? Kdo ne tak tady -Krutá pohanská bohyně Morana,byla bohyní hladu, chladu a smrti.A doufám že víte kdo je to Vesna.. ne? Vesna - bohyně jara,úrody atd. .)/koupat se (Ok,tak to je trochu nepravděpodobné)/do venkovní restaurace, pffff,co dál? To by mohlo stačit.No takže se teda domluvíte,a když je hodina před Vaší schůzkou,tak venku svítí sluníčko,za hodinu vyjdete ven a víte co tam bude?

*

*

No přece sluníčko! ( Vsadím se že většina z Vás typovala že prší)

*

Fajn a ted' bych Vám sem dala ráda video,u kterého jsem se hrozně nasmála ( I když jsem byla v krizi),hraje to Gogo.A víte co hraje? FNaF,takže alergici radši nekoukejte.

1

Ano,je to slovensky ale myslím že to nevadí.A taky..no ehm,je to malililinkato sprostý,a u mě zvítězil moment číslo 13:00 (minut a vteřin)- 15:31( minut a vteřin),ale jinak je o celý fajn.Vím že je to starší video,tak je pro ty,co ho ještě neviděli.

*

A co říkáte vtipům?

*

*

Železničář: Co mi tu běháte po trati?!

Policajti: Kdo jsou u Vás potrati?! My běžíme k rychlíku!

Železničář: Kdo je u Vás krychlík,vy idioti?!!

*

Víte,proč se lávka prohne,když po ní jde policajt?

Moudřejší ustoupí...

*

Víte,podle čeho pojmenovávají děti v Číně?

Pustí plechovku ze schodů....

*

Jediná věc,kterou lze získat bez peněz,jsou dluhy.

*

Poznámka v deníku multi-miliardáře: Až mi manželka příště napíše vzkaz "Kup čínu",tak myslí jídlo,a ne zemi.

*

Takhle Vám normálně letí letadlo do Seattlu,venku je hrozná mlha,není vidět ani na 10 metrů a najednou přestanou fungovat všechny přístroje.Pilot celý zoufalý lítá sem a tam,jestli neuvidí nějaký maják,nebo něco podobného,ale ono nic a tak už mu pomalu dochází palivo a cestující jsou docela nervní.Nakonec v mlze uvidí velký mrakodrap a v posledním patře za oknem je v práci takový chlápek.Tak plot vykoukne z letadla a volá : ,,Hej,dobrý muži,nevíte kde jsem?" Chlápek odpoví : ,,Jistě,jste v letadle."

A tu pilot provede manévr,otočí se o 230 stupňů a provede čisté přistání na letišti o pět kilometrů dál.Cestující jsou samozřejmě úplně hotoví a ptají se,jak to dokázal. ,,Jednoduše" odpoví pilot ,,Položil jsem tomu muži jednoduchou otázku.Jeho odpověd' byla naprosto správná,a přesto skoro k ničemu.Z toho jsem usoudil,že ten mrakodrap musí být sídlo Microsoft HotLine a odtamtud je letiště pět kilometrů na severovýchod"

*

Smutný příběh ze života: Náhle se prudce zvedl chodník a udeřil mě do obličeje.

*

Víte co se stane když na Slovensku vybuchne atomová bomba? Slováci budou zpívat "Kde domov můj" a Češi "Nad Tatrou sa blíská"

*

Jdou slepí a jednooký lesem k babičce a najednou si ten jednooký vypíchne oko a říká : ,,Tak jsem došli brácho" a ten slepí na to ,,Ahoj,babi!"

*

Profesor říká: Dnes Vás pustím o čtvrt hodiny dříve.Jděte prosím potichu at' nevzbudíte nikoho v ostatních učebnách.

*

*

Bože,už nevím co psát.Tak nějaký obrázky a videjka.

2

3

4


*

Nejde to přečíst :I love lazy Saturday 

It's Wednesday,Homer

*


Ty tam nahoře moc nehled', na mě v žádném ale v žádném případě nemáš!

*

Nesměj se,bude průser.

Já vím,ale to se nedá..

*

Přesně takhle vypadá holka,která něco potřebuje

*

Do dnešního dne jsem si myslel,že VŮL musí mít rohy

NEMUSÍ!!

*

Seš si jistej,že ten pavouk už tu není?

*

Nečum blbě,neměl si jí sežrat!

*

Hm,tak co dál? Vsadím boty,že jste se ještě ani jednou nezasmáli.Já už nevím co dál...Tak malý momentíček.

Fakt už mě nic nenapadá,takže budu editovat později nebo udělám novej článek.

*

*

*

Fajn,tak jo lidi,to by byl konec dnešního (Ok,nejen dnešního článku) článku,doufám že jste se maličko bavili a pokud ne tak mě nezapomeňte "Hejtovat".Omlouvám se Vám všem za zdržení a hlavně se omlouvám Chilli,která se na mě na to ptala a já jí řeka že to mělo být v Pondělí. Neprodlužovala jsem to úmyslně ale je pravda že v některých už jsem nevěděla co napsat,nebo sem dát.Samozřejmě můžete psát další návrhy,já za ně budu ráda.A takže se s Vámi rozloučím,Takže

Ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.