A fading no one

Proč nazatagovat sama sebe?

Zdravím.

Jen si tak projíždím Wattpad a narazím a knížku zvanou "Tag",nebo tak nějak.A docela mě zaujala,já dělám tagy ráda.Asi jako jediná.No..a pár otázek jsem se rozhodla dát sem.A nechápu,proč bych nemohla zatagovat sama sebe.Takže,jdu na to.

*

*

*

Oblíbené zvíře?

Králík.Miluji králíčky.Mám doma jednoho,jménem Zero.Potom mám kočku,její jméno jsem už psala,Garris.Ale kdybych nevěděla,jací jsou,tak si vyberu nejspíš geparda,nebo orla.To jsou nádherní tvorečkové.Gepard se od ostatních šelem pro mě něčím jiný.Je rychlý,hubený a krásný.Doopravdy.A nejvíc se mi na něm líbí jejich oči,nebo obličej celkově.Taky obdivuji jejich způsob lovu.Vím,že vy na něm nic zvláštního nevidíte,ale pro mě je to fantastické.Úkryt,rychlost,hlad,kořist.Konec,tečka.A orel? Hrdý orel,který krouží nad vrcholky skal,kde vyhlíží svoji další kořist.Pokud se rozhodne,už mu nic neunikne.Ještě mě napadl žralok.Skrývající se v hlubinách temného oceánu,čekající na to,až bude proplouvat nějaký neposedný lachtan a on se bude moct najíst.Když už jsme u žraloků.Doporučuji shlédnout film jménem "Mýtus jménem žralok".Podle mě se dá najít na YouTube.

*

Jídlo?

No,zaprvé.Já jsem velice komplikovaná osoba.Já nesmím jíst sladké.V deseti letech se mi začal dělat atopický ekzém.Mastičky nepomohly a potom jsem na chvíli,kvůli váze,přestala jíst sladké.Ukázalo se,že pokud nebudu jíst sladké,nebude mě trápit ekzém.Samozřejmě občas si dám,ale že bych jedla každý den sladké? Ani náhodou.Já mám tak jednou za týden kostičku hořká čokolády.Hořké,kvalitní.Pardon,asi vás urazím.Ale podle mě je mléčná nebo bílá čokoláda jenom šunt složený z kdovíčeho.Já jí nevěřím.Když hořká,tak kvalitní.Ale dál.Mám ráda salát.Normální listy salátu,rajče,okurka,maso,toast,vajíčko,ředkvička,mrkev a dresing.Maso většinou grilované.Nepohrdnu ani dobrou tortilou nebo hamburgrem.Ne ale těma s "Mekáče".Domácí.Prostě a jednoduše. Tortila - Salát,sýr,maso,dresing.Hamburger - Maso,houska,salát,dresing,rajče,smažená cibulka.

*

Předmět?

No.Tam pro začátek.Nemám ráda Geometrii,Matematiku,fyziku a chemii.V oblibě mám tělocvik,angličtinu a češtinu,někdy dějepis.Ostatní mi nevadí,ale nevyhledávám je.Pokud máte biologii a koukali jste na dokument o rybách.Mě to nudilo k smrti.Ale ještě něco,neměla jsem na základce ráda VOZ.Výchova k občanství a zdraví.To je taková pitomost.Někomu to přijde jako zábava,ale mě to štvalo.Řekněte mi,na co potřebuji ve třináct letech znát rodinný rozpočet.Jasně,budu to potřebovat,ale za pět let.Až za pět let.Ok,i my máme rozpočet,dostáváme odměny,utrácíme za blbost,nebo něco do školy,ale rozhodně nemám hypotéku,či nedej bože,vlastní byt a neplatím nájem.

*

Barva?

Ehm,mám jich hodně.Ale nejradši černou a bílou.Já vám představím,co si myslím,nebo co pro mě představují ostatní barvy.

Černá

Smutek,útěcha,mračna,radost

Bílá

Zima,přátelství,

Červená/Rudá

Krev,vražda,léto

Růžová

Malé děti,holky

Oranžová

Podzim

Žlutá

Slunce,představuje pro mě sluníčkový život bez starostí

Zelená

Jaro

Modrá

Moře

Fialová

Bouřka,déšť 

Hnědá

Vesnice,moje vesnice,pole,louky,dřevo,les

Šedá

Města

*

Kamarádi?

V reálu nemám.Ani nevím proč.Prostě,je to možná moje vina,já společnost nevyhledávám.Jsem samotářka a může za to i moje povaha.Prostě,nemám ráda lidi.A i kdybych kamarády měla,tak bych je neměla.Když se se mnou kamarádíte,tak nevíte,na jaké jsem straně.Já se dokážu tvářit jako nejlepší přítel k někomu,kdo mi ublížil jen proto,abych mu to mohla oplatit.Tady mám pár kamarádek,ale pár.Když je mi někdo nesympatický,tak s ním nemůžu kamarádit.Většina lidí tady je v neutrálu.Nepovažuji je za kamarády,ale ani za nepřátele.Bohužel svojí vinou,jsem si udělala i nepřátele.A potom poslední skupina.Ti,se kterýma se nesnáším.Patří mezi ně "best" holky,holky typu,co píšou na blog "Jsem nelepsi" a nadávají mi.Takový lidi přijdou do ignore listu.Následně je další kapitola těch,kteří mají zde pět účtů /m***5*/není to sprosté,jen to nechci vykřiknout na celou čáru

*

Kniha?

Tak,já jich mám hodně.Selekce,Elita,První- tyhle jsou na sebe navazující a jsou mé oblíbené,až na maličkost.První dostanu až za měsíc.Možná.Další část tvoří Hobit a Pán prstenů.Tyhle knihy miluji jak v knižní podobě,tak i ve filmu.Jenom..ve filmu to není takové.Ta kniha mi to dovolila pořádně prožít a pokud se nepletu,tak v Pánu Prstenů,je Saruman naposledy vidět,když Entové napadnou Železný Pas.Pokud se nepletu,tak v knížce je to tak,že potom,co Entové napadnou Železný Pas se Saruman usídlí v Kraji a terorizuje ho.

*

Oblíbená hudba?

Eheh.Tak předně.Miluji fnaf,takže nejspíš víte.Neunikne mi Válečná.Takže,MandoPony,DAgames,Grounbreaking,Kolorka,JT Machinima,Mia and Rissy,Aviators,TheLivingTombstone,NateWantsToBattle,TryHardNinja..je toho strašně moc.Mám sem dát příklady? Ne? Já budu zlá..

Noticed - MandoPony

I'm the Purple guy - DaGames

Back Again - GroundBreaking

Survive the night - Kolorka

Another Five nights - JT Machinima

FNAF 2 songs - Mia and Rissy. /Není to It's beenso long./

Mechanical Instinct - Aviators

I got no time - The living tombstone

Nightmare - NateWantsToBattle

Follow me - Try hard Ninja

To byl příklad od každýho jeden.Kdybyste viděli moje záložky....A je hodně skupin,nebo interpretů s tématikou fnaf,co poslouchám,jenom jsem moc líná. PouchlusinBěžnýProblém

*

Máš imaginární svět?

Jistěže.Ale nebudu vám říkat co v něm je a co ne.A většina lidí,má imaginární svět takový,že je v něm vše nádherné,bezstarostné.Já ho mám jako realitu s tím,že tam mám přátele.

*

Máš svoji vymyšlenou postavu?

Ano.Byla to jedna z podmínek,díky které jsem ve skupině "We love FNAF".Je to animatronička,samozřejmě.No,jmenuje se Sean the Nightmare a je z nejstarší série.Tím myslí že je z dob FredBeara a Spring Bonnieho.Je to králík a víte jak je Springtrap? Tak je mu podobná.Ale Springtrap v lidské verzi v animaci Just Gold od Tecno Blaze.Asi sem dám obrázek.A potom ještě ve Scarttinii,ale tu mám jen čistě tam,kdežto Sean je moje druhé já.

*

Taguji - Penny2 /Jsem krutá,v poslední době na tebe až moc,takže mě potom zataguj do deseti tagů,díky/

             Garronna Phoenix- Žádné odmlouvání.Tentokrát na tom trvám

              Chilli- Jenom pokud budeš chtít.Nechci tě nutit do něčeho,co nechceš dělat.

*

*

*

Fajne.Takže všechno loučím se s vámi,

Zatím

Čus




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.