Seriál Violetta + minirozhovor s Martinou Stoessel

Od 11. listopadu 2013 se můžeš na Disney Channel pravidelně dívat na seriál Violetta. Natáčený je v Argentině, ale u nás ho samozřejmě můžeš vidět i v češtině. Přečti si o tomto seriálu pár informací a minirozhovor s představitelkou hlavní hrdinky Martinou Stoessel.

Na HPD.cz můžeš také zahrát i nejlepší hry s Violettou nebo si zkusit testy Co víš o seriálu Violetta? a Kdo jsi ze seriálu Violetta?

ViolettaO čem Violetta je?

Pro ty, co seriál neznají, ve stručnosti shrneme, o co se jedná. Děj se odehrává ve městě Buenos Aires, kam se Violetta vrací po dlouhé době z Evropy. Potkává zde nové kamarádky, prožívá první lásky a objevuje svoji velkou vášeň k hudbě. Svůj pěvecký talent zdědila po matce, která byla slavná muzikálová zpěvačka. Když byla Violetta malá, její matka ale tragicky zahynula při nehodě. Proto se ji její přísný otec snaží držet zkrátka a daleko od zpívání, aby Violettu nepotkal stejný osud. Jak vše dopadne, to můžeš sledovat v seriálu.

Postavy v seriálu

Jaké postavy v seriálu potkáš? Především Violettu, která sebe shrnuje slovy „Láska, hudba, zápal pro věc.“ A taková opravdu je, spontánní, milá a přirozená. Samozřejmě umí také krásně zpívat. Její dva obdivovatelé jsou Tomás a León. Každý má něco do sebe a Violetta si opravdu není jistá, kterého z nich si má vybrat. Violettina nejlepší kamarádka se jmenuje Francesca a je to velmi chytrá dívka. Dále tu potkáš Camilu, zábavnou a milou holku, která se také kamarádí s Violettou. Společně se snaží čelit Ludmile a jejím spojencům, kteří se kamarádsky rozhodně nechovají.

 

Violetta v kiněVioletta Koncert (Photo © Falcon)

Na začátku května 2014 měl v kinech premiéru film Violetta koncert. Jde o záznam živého koncertu, který proběhl v Miláně v Itálii. Zazněly zde největší hity první i druhé řady seriálu, také ve filmu zavítáš do zákulisí herců a dozvíš se, co rádi dělají ve svém volném čase.

Rozhovor s Martinou Stoessel, představitelkou Violetty

Chodila jsi do herecké školy?

Ano, chodila jsem do ní a cvičila herectví, zpěv a tanec. Nechodila jsem do běžné každodenní školy, byla to škola o víkendech.

Jsi stejná jako Violetta, kterou představuješ v seriálu?

Vztah k muzice a zpívání a tancování, to je to, co máme společného.

Kdo je tvůj nejoblíbenější umělec?

Beyoncé, je mou nejoblíbenější zpěvačkou.

Kdybys mohla cestovat časem, koho bys chtěla potkat nejraději?

Michaela Jacksona nebo Whitney Houston.

Studuješ v současné době?

Ano, ještě chodím na střední školu a učím se, zatím jsem neskončila, protože je mi teprve 17.

Čím trávíš čas, když zrovna nenatáčíš?

Trávím čas se svojí rodinou a také telefonováním s kamarádkami, dělám to, co všichni ostatní.

Rozhovor je překladem části rozhovoru z mirror.co.uk.


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 26. 05. 2014   |   Zobrazeno: 42692x

Komentáře

sevemimi

Jako hlavní herečka má hezkej hlas,ale celý ten seriál sám o sobě...Je takový ohraný,kýčovitýsmajl

sevemimiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

hanička1515(Všichni)

Milý V-lovers, chci vás o něco poprosit. Jedna ze skupin ve které teď jsem, Violetta je boží(btw je to nejleší skupina kterou znám) má trochu krizy. Proto se snažíme sehnat nové členy. Děláme takovou akci, naše heslo je Juntos somos mas-Společně jsme lepší. Moc vás prosím přidejte se nám. Budete se bavit.smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

hanička1515To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

rosna

holky já taky nechci nikoho urážet já jí taky moc nemám ráda smajlsmajl
(to je jen muj názor)

rosnaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.