Tvoje tvář má známý hlas 2. řada - 3. díl

Na začátku tohoto dílu nám vystoupila dvojice porotců Janek Ledecký a Jakub Kohák jako Right Said Fred!


Marta Jandová – Annie Lennox: No More "I Love You's"

V roce 1986 tuto píseň napsali Joseph Hughes a David Freeman se svou The Lover Speaks ji také nazpívali. V roce 1995 ji pak přezpívala právě Annie a stala se pro ni velkým hitem!

 

Jan Cina – Andre 3000/Outcast: Hey Ya

André tuto píseň napsal pro své album The Love Below v roce 2003. Tato píseň vyhrála několik prestižních ocenení!

 

Miroslav Etzler – Amanda Lear: Enigma

Tato píseň byla napsána Amandou v roce 1978 pro její druhé album Sweet Revenge. Píseň se stala okamžitě velkým hitem. 

 

Roman Vojtek – Jon Bon Jovi: Livin' On a Prayer

Tato velmi úspěšná píseň se objevila na albu Slippery When Wet v roce 1986. Toto album bylo 12x platinové! Píseň se pak umístila na první pozici Billboards HOT 100.

David Gránský – Freddie Mercury: Bohemian Rhapsody

Freddie je autorem této písně a původně byla nahrána kapelou Queen jako součást alba A Night at the Opera. Tuto velmi obtížnou skladbu napsal Mercury celou sám na zadní stranu telefonního seznamu. Tato píseň se stala v Británii písní číslo 1 hned dvakrát. Poprvé v roce 1975 a následně v roce 1991 po Mercuryho smrti. 

Ivana Jirešová – Jana Kratochvílová: V stínu kapradiny

Jeden z největších hitů Jany v vznikl v roce 1980. Hudbu k němu složila sama zpěvačka a text přidal Pavel Vrba.

Markéta Procházková – The Pointer Sisters: I'm So Excited

V roce 1982 byla tato píseň nahrána pro album So Excited! Píseň se dočkala několika skvělých umístění a také mnoha remixů. 

Anna Slováčková – Eminem: Without Me

Píseň nahrál v roce 2002 pro své čtvrté studiové album The Eminem Show. Tato píseň dosáhla první pozice Billboards HOT 100 a první pozice v dalších 15 zemích. Je to jeden z jeho nejznámějších a nejúspěšnějších singlů. 

Kdo se stal vítězem? 

Tento díl vyhrála s 44 body Roman Vojtek! Na druhém místě se umístil Jan Cina s 33 body a bronzovou příčku obsadil David Gránský s 31 body!

Kdy bude další díl? 

Další díl nás čeká v Neděli 25.09 v 20:20. 

A na koho se můžete těšit v třetím díle? 

Miroslav Etzler – Ivan Mládek

Roman Vojtek – Ray Charles

Jan Cina – John Legend

David Gránský – Meghan Trainor

Marta Jandová – Bonnie Tyler

Ivana Jirešová – Alicia Keys

Markéta Procházková – Scooter

Anna Slováčková – Lady Gaga

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 19. 09. 2016   |   Zobrazeno: 8931x

Témata článku:Svět celebrit,Hudba,Aktuality

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Článek je fajn, nemám, co vytknout.

Ale 3. řada mě hrozně zklamala. :-( Na Tvoje tvář má známý hlas se nedívám pravidelně, občas se podívám na nějaké to video na youtube, které mě zajímá. Tento díl mě ovšem zajímal kvůli dvěma věcem: jak Jirešová zazpívá Kratochvílovou a Gránský Mercuryho.

1. vím jak zpívá Jana Uriel Kratochvílová a chtěla jsem slyšet její písničku v podání Ivany Jirešové. Ivana mě neskutečně zklamala. Vím, že Kratochvílová je sama o sobě zvláštní interpret, ale byla tam Ivanu navštívit, tak snad od ní Ivana mohla něco odkoukat. Zpěv byl... nic moc, hrozně sklouzávala z toho chraplavého hlasu Kratochvílové, který se snažila napodobit, k hlasu jí samotné a celkově to vyznělo divně. A pohyby... děs, děs, děs! Jana Kratochvílová by se mnohem více hýbala, běhala by po pódiu a ne jenom nějaké pohyby rukama, jaké Jirešová předváděla! Měla se trochu více odvázat, sakra, vždyť je herečka, na škole se učí být někým jiným! A třetí věc, která mě naštvala se netýká Jirešové, je to výběr písničky. Kratochvílová má i novou tvorbu, třeba CD z roku 2004, kde jsou skvělé písničky, ale oni vyberou tu nejstarší písničku, protože i samo rádio zná jenom dvě písničky: V stínu kapradiny a Copánky. smajl

2. věc byl David Gránský jako Freddie Mercury. Už strašný byl vzhled, ten předkus mi neseděl ani ke Gránskýmu, ani k Mercurymu. Je pravda, že Mercuryho nezazpívá nikdo a Gránský se opravdu snažil... ale prostě se mi to nelíbilo, nebylo to ono. Jinak od Gránského to byl dobrý výkon.

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SellyVIP

marcela2005: Právě, tady sice neuvidíš to mezi tím, pouze jednotlivá vystoupení, ale to je myslím to nejdůležitější. Taky nechápu ten čas vysílání.

SellyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.