Soutěž o lístky do kina IMAX

Dnestu máme opravdu parádní soutěž, ve které můžete vyhrát dva lístky do kina IMAX na film Fantastická zvířata a kde je najít!

Očekávaný snímek Fantastická zvířata a kde je najít přichází konečně do kin! Film vznikl dle předlohy stejnojmenné knižní předlohy spisovatelky J. K. Rowlingové a zavede vás do nové éry kouzelnického světa desítky let před Harrym Potterem. Držitel Oscara Eddie Redmayne („Teorie všeho“, „Dánská dívka“) ztvárnil ústřední roli magizoologa Mloka Scamandera pod režijní taktovkou Davida Yatese, režiséra posledních čtyř úspěšných filmů „Harry Potter“. Scamander přichází do New Yorku spolu se svým záhadným kufříkem, ve kterém se nachází obrovská sbírka vzácných magických tvorů z jeho cest kolem světa. Co se může stát, když se nadaný britský kouzelník vydá do Ameriky a jeho zvířata (některá i trochu nebezpečná) uniknou z kufříku?

Nenechte si ujít tuto velkolepou podívanou a vychutnejte si ji na největším plátně, kině IMAX ve kterém budete mít pocit, že jste součástí celého neskutečného příběhu! Film Fantastická zvířata a kde je najít můžete navštívit již na půlnoční premiéře v noci z 16. na 17. 11. v multiplexech Cinema City, kině IMAX a sále 4DX! Více informací o jednotlivých projekcích najdete na www.cinemacity.cz

Soutěž

Od 9.12.2016, tedy dnešního dne, můžete posílat vaši správnou odpověď na email info@hryprodivky.cz nebo do zpráv našim adminům Mave33 nebo Selly. Po ukončení soutěže bude vybráno 6 správných odpovědí. Soutěž končí ve středu 14.12.2016 v 09:00. Každý výherce následně obdrží dvě poukázky do kina IMAX, které však může využít po celé ČR v jakémkoliv kině Cinema City. Zajít můžete na 2D, 3D nebo IMAX filmy. 

SOUTĚŽ JE U KONCE. NYNÍ VYBEREME 6 Z VÁS, KTEŘÍ OBDRŽÍ LÍSTKY. 

GRATULUJEME UŽIVATELŮM ROMANTICROSIE, ANNA A DYLAN, KIKA 7, ANY LUDVÍKOVÁ, MARIE D. A MARTINA K.

Pokud jste nevyhráli, tak nezoufejte, další soutěž se již blíží!!

Soutěžní otázka:

Jak se jmenovala kniha, která se stala předlouhou pro film Fantastická zvířata a kde je najít?

a) Kouzelná zvířata

b) Mlokova učebnice

c) Fantastická zvířata a kde je najít


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 09. 12. 2016   |   Zobrazeno: 7693x

Témata článku:Seriály a filmy,Soutěže

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.