Seriálové novinky sezóny 2019

S novým rokem přichází i nová televizní sezóna. Světové i domácí televize proto připravují řadu zajímavých pořadů. Jelikož televizní seriály patří k těm nejoblíbenějším a nejzábavnějším pořadům, bude i letos jejich nabídka velice rozsáhlá. Na obrazovky televizí přichází premiéry seriálů všech žánrů. Přečti si s magazínem hry pro dívky o některých nových premiérách vysílací sezóny 2019.

 

Pretty little liars: The Perfectionist

Nový spin-off populárního seriálu Pretty little liars, v Česku známého také pod názvem Prolhané Krásky. S touto novinkou přichází americká televize Freeform. Nový seriál bude opět adaptací novely spisovatelky Sarah Shepard. Příběh se bude odehrávat v městečku Beacon Heights, kde i přes zdánlivě klidný a nevinný vzhled místa skrývá své tajemství. Hlavními postavami zatím deseti dílné série bude skupina mladých lidí řešících záhadnou vraždu a její důsledky pro celé město. V seriálu by se měly objevit i některé postavy z původních Prolhaných Krásek.

spin-off prtl

 

His Dark Materials

Televizní adaptace populární fantasy trilogie britského autora Philippa Pullmana Jeho temné esence. První díl trilogie byl již v roce 2007 zfilmován pod jménem hlavní kompas, v obsazení nechyběly hvězdy jako Nicole Kidman, Eva Green a Daniel Craig. Seriál má velmi zajímavou fantasy zápletku. Dvanáctiletá Lyra Belacqua a Will Parry z naší dimenze se spolu setkávají a objevují paralelní světy plné čarodějnic, kouzel a daemonů. Pomocí přístroje anemometru se navíc snaží zachránit Lyřina kamaráda Rogera a další děti, unesené zlými vrahouny. Seriál uvede v rámci svého programu britská televize BBC.

 

his dark esence

 

Rosweell: New Mexico

Reboot seriálu z roku 1999. Liz Ortecho, mladá dcera imigrantů žijící v Roswellu v Texasu zjišťuje, že její bývalá láska Max Evans, který se od jejich rozloučení po střední škole stal policistou, je ve skutečnosti mimozemšťan skrývající zvláštní schopnosti. Po násilném útoku naznačujícím větší mimozemskou přítomnost na Zemi musí v politice strachu chránit jeho tajemství před vládou. Na pozadí dramatických událostí se postupně rozvíjí jejich romantický vztah. Jedná o již druhou adaptaci knihy autorky Melindy Metz s názvem Roswell High. Seriál bude vysílaný na stanici the CW.

mexico

 

In the Dark

Komediálně-dramatický seriál s prvky detektivky. Mladá dívka se stává jediným svědkem vraždy jejího kamaráda, drogového dealera. Protože je slepá, policie ji nevěří a případ odloží. Rozhodne se proto vyšetřovat případ sama. Na pomoc má dalšího věrného kamaráda – svého asistenčního Preclíka. Vyšetřování ji ale nebrání vést plný osobní život ani pracovat ve škole asistenčních psů vlastněnou jejími rodiči. Se sarkasmem a drzostí sobě vlastní se tak vydává čelit životu a jeho novým výzvám. Výkonným producentem seriálu je známý herec Ben Stiller. Seriál bude vysílán stanicí the CW.

 in the dark

 

Looking for Alaska

Adaptace známého stejnojmenného románu od autora Johna Greena, známého hlavně díky románu Hvězdy nám nepřály. Seriál spadá především do žánru drama. Vypráví příběh Millera Hatese, vítěze prestižního stipendia. Po příchodu na novou školu potká záhadnou dívku Alasku Young a zamiluje se do ní. Krátce na to Alaska nečekaně zemře. Miller se svými novými přátely začne proto objasňovat co se stalo a proč už Alaska není s nimi. Pro popularitu předlohy je seriál vyhlížen s nemalým očekáváním. Vysílat je bude americká internetová televize Hulu a bude mít 8 epizod.

looking

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 11. 01. 2019   |   Zobrazeno: 5956x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.