Rozhovor s youtuberkou Petralovelyhair

Dnes máme tu čest, že nám poskytla rozhovor youtuberka a blogerka Petralovelyhair, vlastním jménem Petra Vančurová. Youtube scéně se věnuje již několik let, tak jako blogu se kterým třikrát po sobě vyhrála ocenění blogerka roku.  

Ahoj, jak tě vlastně napadlo začíst s blogem?

Ahoj, bude to 6 let, co se zrodila myšlenka začít blogovat o kosmetice, líčení, módě a účesech. V té době jsme měla zdravotní problémy, takže jsem byla nějaký čas doma a narazila na videa američanek, které se na kameru líčily. Moc se mi líbilo to, jak svůj koníček prostřednictvím internetu sdílí se širokým publikem a protože u nás to v té době nikdo nedělal, rozhodla jsem se to zkusit.

Youtube kanál jsi založila zároveň s blogem nebo ten nápad přišel později?

Youtube i blog byly založeny současně a už od počátku jsem chtěla přispívat na obě platformy, v dnešní době však dávám přednost videím.

Ve svém portfoliu máš i e-shop s věcmi pro vizážisty, proč zrovna s tento sortiment?

Když jsem se začínala líčit kosmetickými štětci, měla jsem problém u nás nějaké cenově dostupné a kvalitní sehnat. Objednala jsem tedy z USA, což se velmi prodražilo a díky tomu jsem vlastně našla díru na našem trhu. Žádné kvalitní a dostupné kosmetické štětce u nás k dostání nebyly, proto jsem se rozhodla vyrábět je pod svou značkou a sama je navrhnout, zúročit tak své zkušenosti v líčení a   nabídnout také českým ženám produkt, který jim pomůže k tomu, aby vytvořily hezčí makeup a cítily se lépe.

Studovala jsi nějakou školu v odvětví kosmetiky nebo účesů?

Nene, jsem úplně mimo obor, studovala jsem gymnázium a pak ekologii a ekologické zemědělské stavby v krajině. Jsem tedy samoouk.

Máš oblíbené líčení, které pravidelně používáš nebo účes? Natočila jsi o tom třeba video?

Já ráda střídám, jak styly líčení, oblékání, tak účesů. Ale mými signálními looky jsou určitě stíny v nude odstínech, bohaté řasy a nude rtěnka. Vlasy často nosím stažené do drdolu, protože se mi při práci nikam nepletou. Takových videí mám na svém kanále několik. Např.

Asi se shodneme, že mladé holky by se měly starat o svoji pleť. Máš pro ně nějakou radu jak na to?

Základem je pleť každý den vyčistit a důkladně odlíčit. Pak podle typu pleti zvolit hydratační krém. Není třeba používat milion přípravků, důležité je zvolit ten správný pro svůj typ pleti.

V poslední době točíš videa i se svým manželem, jak jste se poznali?

Známe se už 13 let a z toho 11 let jsme spolu, 8 manželé. Seznámili jsme se ve škole, Míra mě v prváku pozval na rande a já jsme ve třeťáku šla :D.

Letošní dovolená v Chorvatsku se vám asi hodně líbila. Vím, že jsi ve videu říkala, že byste tam chtěli i příští rok. Máte plány se podívat i jinam?  

Bylo to skvělé, opravdu jsme si odpočinuli a viděli zajímavá místa, například jsme navštívili Sveti Jure, nejvyšší vrchol pohoří Biokovo, skvělý zážitek. Chorvatsko máme moc rádi díky čistému moři. Plánujeme ale už strašně dlouho i cestu za oceán, ale stále se nám nedaří najít na to čas. Rádi bychom navštívili USA.

Máš hodně nabitý program nebo máš víkendy jen pro sebe a manžela?

Můj program je opravdu hodně nabitý. V podstatě celých 6 let pracuji i přes víkendy, je to ale dlouhodobě neudržitelné a tak v poslední době se snažím nechávat si víkendy volné.

Prozradíš nám, co nesmí chybět v tvé kabelce?

Vždycky nosím desinfekční gel na ruce, krém na ruce, balzám a rtěnku J.

Máte doma nějaké zvířátko? Případně jaké by sis přála?

Máme doma kočičku, jmenuje se Blair podle postavy z mého oblíbeného seriálu. Rádi bychom si pořídili i pejska, ale právě kvůli nedostatku času to stále zvažujeme.

HPD.cz je především herní portál, hraješ ve svém volnu nějaké hry?

Já sama hry moc nehraji, ale v poslední době jsem hrála Pokemon go a dost mě to bavilo. Jinak mi na hraní her chybí čas. Míra ale vyrůstal na play stationu J.

Máš na závěr nějaké rady pro mladé holky, co by se chtěly třeba začít malovat nebo točit videa o malování?

Já bych určitě poradila to s líčením nepřehánět, mladý obličej je krásný sám o sobě a není třeba ho tolik korigovat. V pozdějším věku je to už horší :D. Pokud by chtěly začít točit, tak bych poradila to, aby byly samy sebou a nenechaly se odradit nepříjemnými reakcemi, které dříve nebo později přijdou. Hlavní je, aby je to bavilo a měly z natáčení potěšení a přinášelo jim radost, protože tohle všechno je přes videa cítit.

Děkuji za příjemné rozhovor a přeji ti plno úspěchů do budoucna.

Já také moc děkuji a přeji vám, i všem čtenářům pohodový podzim J.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 18. 10. 2016   |   Zobrazeno: 6612x

Témata článku:Rozhovory,Krása a móda

Komentáře

makysakVIP(ANIME!)

JŽŠ MARJA!!! Oni se snaží, aby tu bylo něco co by se mohlo líbít, ale Vy furt kritizujete!
Napíšou o POKéMon GO a vy "Jasný mám data abych mohla chodit bez wifi" Proboha to je Váš problém!
Napíšou tenhle rozhovor: "Ehm...Kdo to je?" Tak si to vygooglete, ne? nebo se na to nedívejte! Hej jaký máte IQ???
10??? Není to lehký psát testy, rozhovory, tipy, vtipy, atd. Stojí to úsilí! Vy přijdete, napíšete "Co to Je???" a jdete pryč s dobrým pocitem!
Chtěla bych vidět Vás,kdybyste měli stránku! Zamyslete se!!! smajlsmajl

makysakTo se mi líbí +11 To se mi nelíbí

Locika11(Knížko - maniaci)

Ehm....jako já proti ní nic nemám,to jako ne,ale někdy vypadá,jako vosková figurína. Nekoukám skoro na žádné slavné youtuberky. ,,Slavné". Spíš na skvělé,ale nedoceněné. Např.DefiFreakyBoo,Veronika Šírová,Natyla (no,tak není zas tak nedoceněná)....

Locika11To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

misa800(♥ Pusheen ♥)

Locika11: Souhlasím...Třeba GetTheLouk... Má super videa...Já si za sebe myslím že je nedoceněná protože ona je super a videa má taky super...(Lucko...GetTheLouk se jmenuje taky Lucka..)..Samozřejmě znám více youtuberů kteří jsou nedocenění....

Vlastní názor...

misa800To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

He he...takový ten trapný pocit když nesleduju žádnou youtuberku... Koho by bavilo sledovat make-up tutoriály a videa, kde vykládají o svém životě?

Pokud sledujete nějakou vtipnou, popřípadě cosplayerku na youtube, dejte mi prosím odkaz smajl

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Katniss123

Clawdeen77: Tak...Ja mám naozaj rada Cheryl DeLarge....Hlavne pri jej prvom videu Ranná rutina a Čítanie trapasov som sa fakt zasmiala...

A z youtuberov fakt odporúčam PPPetra

Katniss123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SellyVIP

daysi: Asi proto, že rozhovor byl udělán ještě před tím smajl Navíc videa postuje dál, takže zase tak moc ještě u konce není.

SellyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.