Rozhovor s 5Angels

5Angels, pět andílků, pět bláznivých holek, které dohromady tvoří skvělou hudební skupinu. Jenže teď už to není o tom, že by jezdily po České a Slovenské republice. 5Angels totiž stále více dobývají svět. Skupinu tvoří pětice holek:  Angelina Shestak, Vendy Vošmiková, Tereza Haklová, Verča Spurná a Nikola Mertlová.

Poslechni si nejnovější hit od 5Angels jménem Kiss and Tell.

Chceš vědět, kde bys mohla 5Angels vidět na živém koncertě? Stačí sledovat jejich stránky!

Diskografie

Live! - První CD vydaly 5Angels v roce 2009. Najdeš na něm písně z muzikálu Tajemství pěti andělů a nebo třeba exkluzivní cover písně You'll Always Find Your Way Home od Hanny Montany.
 
Krásnej den - Druhé CD vychází o rok později, v roce 2010. Poslechnout si na něm můžeš například hit 4 World Domination, duet s Karlem Gottem nebo píseň To ale nejde, kterou složil Michal David.
 
Na dosah - 5Angels se stále drží trendu, že co rok, to nové CD. "Na dosah" vychází v roce 2011 a objevují se na něm už čtyři anglické písně, například Bieber Fever, což je hit na počest Justina Biebera.
 
Andílci za školou - Písně ze stejnojmenného muzikálu, ve kterém hrají 5Angels hlavní roli. Vyšlo v roce 2012.
 
Mluvené slovo - Kromě hudby vydaly 5Angels i mluvené slovo, Tajný deník. Hodinové vyprávění o tom, jak se daly holky dohromady a jaký byl jejich první koncert. Také můžeš sehnat karaoke DVD jejich prvních dvou CD, tedy Live! a Krásnej den, a zazpívat si s 5Angels!

Rozhovor5Angels

Je vás pět výrazných dívčích osobností. Jak spolu vycházíte, když spolu musíte trávit tolik času? Hádáte se kvůli něčemu?

Niki: Jsme úplně v pohodě, nehádáme se, je to fakt zvláštní, každý se tomu diví. Víme prostě, kdy je ta hranice, za kterou nejít, co už by ublížilo.

Poslední dobou stále častěji vystupujete v zahraničí, liší se nějak fanoušci, které potkáváte? Kde vystupujete raději?

Veronika: Určitě doma je doma, víme, odkud pocházíme. Zahraničí si hodně užíváme. Fanoušci v zahraničí jsou takový otevřenější, dokážou víc fandit, není tam určitě taková závist a pomluvy, jako někdy zažíváme v Česku. Nejde říct, kde vystupujeme raději, určitě kdekoliv, je jedno, jestli je na koncertě 70 000 lidí jako v Anglii, nebo několik stovek u nás doma. Vždy si to užíváme a vždycky ze sebe chceme dostat to nejlepší.

A kdybyste si mohly vybrat místo, kde budete vystupovat, jaké by to bylo?

Tereza: Určitě velké arény a stadiony. Třeba zrovna to Wembley, tam jsme byly s Little Mix a Union J a bylo to neuvěřitelný.

Koncert je určitě velký zápřah. Jak se na něj připravujete? Máte také nějaké své rituály pro štěstí?

Vendy: Rituály asi ne, prostě se těšíme a vlétneme na pódium a dvě hodiny při velkém koncertě blbneme. Je to úžasný. Jsme mladý, energie máme dost. Vždycky se strašně těšíme na fanoušky.

Máte hodně koncertů a jistě se musíte i hodně věnovat tréninku. Stíháte si při takto nabitém programu najít čas i na školu, rodinu nebo jinou zábavu?

Angee: Trénujeme fakt hodně. Několikrát týdně tanec, zpěvy, angličtiny, mediální mluvení, není to lehký, je to všechen čas, ale nás to baví. Když je čas, jdeme s kamarády, ale s holkama jsme i ve volnu pořád spolu. Školu doháníme, učíme se všude, kde jsme, v letadle, autě, tourbuse, v šatnách na koncertech. Pořád si říkáme, že bez školy a fanoušků bychom nebyly nic.

Vaše poslední CD (Andílci za školou) s písněmi z muzikálu vyšlo v roce 2012. Kdy plánujete vydat další?

Niki: Tak CD je už celý dokončený, ještě asi máme dodělat 2 české songy, a vyjít by mělo přelom září-říjen. Myslím, že se povedlo, celé bylo vlastně dělané v Anglii a fakt to dobře hraje. Určitě si ho kupte. :)

Kromě koncertů a CD jste také nazpívaly znělku k třetí sérii seriálu Winx Club. Jste fanynky Winx, nebo raději dáváte přednost jiným seriálům?

Tereza: Tak Winxky byly úžasný, byly jsme s holkama ještě malý, také jsme se na to dívaly. Nedávno se nám na koncertě rozbrečela jedna malá holčička, že jsme nezpívaly Winx, tak jsme jí to museli zazpívat vedle pódia. Byla pak spokojená. Winxky už jsou za náma.

Chtěly byste na závěr něco vzkázat našim čtenářkám na HPD.cz?

Veronika: Tak určitě se přijďte podívat na náš koncert, ať se potkáme. Přejeme vše krásné a ať se každému splní vše, co si přeje. Všechny pozdravujeme!

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 12. 08. 2014   |   Zobrazeno: 20789x

Témata článku:Svět celebrit,Rozhovory,Hudba

Komentáře

FrozenElsa(ED)

A kdybyste si mohly vybrat místo, kde budete vystupovat, jaké by to bylo?

Tereza: Určitě velké arény a stadiony. Třeba zrovna to Wembley, tam jsme byly s Little Mix a Union J a bylo to neuvěřitelný

Já miluju 5Angeles i Little mix ( Little mix mám radši smajl )

FrozenElsaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.