Pletení z gumiček (3) - Bez stavu

Minule jsme ti ukázali motýlka, který jde z gumiček uplést i bez stavu. Proto ti nyní přinášíme další výrobky z gumiček, které si můžeš vyzkoušet, i když stav nemáš a nebo tě to na něm prostě nebaví. Návody jsou opět v češtině, takže se nemáš čeho bát.

Five linked fishtail

Když nemáš stav, vždycky můžeš zkusit použít vidličky. Stačit by ti měly tři, k tomu tři gumy a izolepa. Z toho vytvoříš jakýsi provizorní stav a můžeš plést! Začni například tímto krásným náramkem.

Pletací kelímek

Na pletení nemusíš používat jen stav nebo vidličky, ale využít můžeš také pletací kelímek. A jak se něco s takovým kelímkem dělá? Podívej se na následující video.

Double Dragon

Chceš si vyzkoušet něco trochu složitějšího? Na tenhle náramek ti bude stačit vidlička jediná, takže ani izolepu nesháněj. Jaké barvy k sobě budou ladit nejlépe?

Srdíčko

Na závěr je tu něco trochu odlišného. Náramky tě nezajímají, ale ráda by sis vyrobila třeba přívěšek na klíče? V tom případě bude pro tebe ideální srdíčko. Stačí ti na něj dvě vidličky a izolepa, aby se nehýbaly. Jakou barvu srdíčka zvolíš?

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 07. 12. 2014   |   Zobrazeno: 15079x

Témata článku:Rady a tipy,DIY

Komentáře

viktuálie(holky které chtějí zlepši...)

dělám soutěž o nejstrašidelnější strašidlo kdo neví jak mi ho poslat tady má stránku na kterých to de http://sketchtoy.com/64619749 tady kdo neví jak na žádní s těchto stránek dělat tak ať napíše čemu nerozumí a já mu to vysvětlím když chcete hlasovat tak mi jen napíšete do správ hlasuji pročíslo1 tento odkaz vede k nápadu tady http://sketchtoy.com/64619882ahttp://sketchtoy.com/64620144 a http://sketchtoy.com/64620250
le jestli chcete hlasovat takmi napište hned vám pošlu obrázky .smajlsmajlsmajlsmajlprosím zučashněte se nebo aspon hlasujtesmajlsmajlsmajl

viktuálieTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.