Pletení z gumiček (2) - Zvířátka

Druhý díl o pletení z oblíbených gumiček je tady (první díl je věnovaný pletení náramků). Tentokrát se zaměříme na několik roztomilých zvířátek, že nebudeš vědět, které si uplést dřív. Všechny návody jsou česky, vyrábění z gumiček bude proto o to snadnější!

Panda

Vyvoř si roztomilou pandu! Podívej se na video a vyzkoušej, jestli zvládneš tohohle roztomilého medvídka vytvořit. Stejně jako ve videu by ti to mělo zabrat tak dvacet minut.

Sova

Máš raději opeřence? Zkus si z gumiček udělat sovu. Barvy můžeš využít jakékoliv, kdo říká, že sova nemůže být růžová!

Želva

Roztomilá želva se už nemůže dočkat, až ji zkusíš vyrobit. Jakou barvu těla bude mít a jak zbarvený krunýř zvolíš? Obojí bude rozhodovat o vzhledu tvé želvičky.

Had

Bojíš se hadů? Toho z gumiček se určitě bát nebudeš, vypadá roztomile. A když si na něj přiděláš i kovový kroužek, určitě bude vypadat dobře na klíčích.

Motýlek

Na závěr tu pro tebe máme něco velmi jednoduchého. Nemáš doma stav, ale přesto by sis chtěla nějaké zvířátko vyrobit? Vyzkoušej motýlka, potřebovat na něj budeš jenom háček. Barvy si samozřejmě můžeš vybrat podle sebe.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 18. 11. 2014   |   Zobrazeno: 23045x

Témata článku:Rady a tipy,DIY

Komentáře

kouzelná holka

kouzelná holka: PARDON ZA CHYBY !smajl Oprava : snažila jsem se o pandu ale rozpletla se mi základní gumička a potom jsem brečela

kouzelná holkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.