Nejstrašidelnější Halloweenská místa!

Ač tento svátek u nás moc populární není, mrkneme se na nějaká nejstrašidelnější místa, která byste mohli o Halloweenu navštívit. Většina z nich není u nás a jedná se hlavně o atrakce.

Kostnice v Kutné Hoře

U nás však můžete o Halloweenu navštívit třeba kostnici v Kutné Hoře. Jde o podzemní kapli hřbitova Všech svatých. Z lebek jsou tam utvořeny nejrůznější objekty, pyramidy nebo lustry. Obsahuje kosti z více než 40 000 lidí.

Sleepy Hollow (Ospalá díra)

Tato vesnička leží v americkém státě New York. Během festivalu se zde můžete projít po hřbitově jen za svitu lucerny. Místo se také objevilo v Legendě o Ospalé díře od spisovatele Washingtona Irvinga.

Jedná se zde o legendu, která vypráví o bezhlavém jezdci, který jezdí po lesích a pronásleduje hříšníky nebo nevěrníky.

Den mrtvých v Mexiku

Tento svátek s názvem El Día de los Muertos probíhá od 31. října do 2. listopadu v Mexiku. Součástí oslav jsou různé průvody s nejpodivnějšími maskami. Také se všude nachází obětní oltáře a svíčky.

Další místa, která si teď představíme jsou atrakce, kde se můžete bát, pokud vám klasický Halloween nestačí!

The Dent Schoolhouse

Chcete se opravdu bát? Jako opravdu bát? Tak navštivte toto zařízení v Cincinnati ve státě Ohio v USA. Příběh tohoto místa je založen na opravdové události. Pokud tento strašidelný dům navštívíte, připravte se na nevysvětlitelné jevy, strašidelné zvuky a nebezpečné duchy! Všude kolem vás budou atrakce, které vás vyděsí až do morku kostí!

McKamey Manor

Tohle určitě zažít nechcete, ale můžete! V San Diegu je místo, které se jmenuje McKamey Manor. Než se přihlásíte, musíte podepsat dokument, že vše podstupujete dobrovolně. Jakmile si pošlete přihlášku, kde také vyplníte, čeho se nejvíce bojíte, nevíte dne a hodiny. Z čista jasna se může stát, že vás na ulici unesou a vy se probudíte na temném místě, kde budete stát tváří tvář svým největším nočním můrám a to dobrovolně! Naštěstí z toho můžete kdykoliv vycouvat, pokud by toho bylo na vás už moc.

Takových atrakcí je samozřejmě víc a určitě se k nim někdy i vrátíme. Pro pocit strachu však bude tento výčet stačit! 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 28. 10. 2016   |   Zobrazeno: 5587x

Témata článku:Cestování,Zajímavosti

Komentáře

BARBORKA 296

bodla mna je najstrašidelnejšie McKamey Manor . ja by som to nikdy nechcela zažiť.
VEDˇ TO JE HOTOVE PEKLO!!!!!!!!!smajlsmajl

BARBORKA 296To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

janifer lopez(ANIME!)

V kostnici už jsem byla ale jakožto velký milovník hororů to pro mě nic nebylo takže ihned chci jet na The Dent Schoolhouse a perfektně na McKamey Manor smajl

janifer lopezTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.