Nejlepší hry se zvířaty

Milujete pohled na chlupatá roztomilá štěňátka, vynalézavé kočky vám přijdou zábavné a nejraději byste žili na farmě plné koní, slepic a huňatých ovcí? Pokud se k tomu všemu také rádi pobavíte u počítačových her, máme pro vás výbornou zprávu. Nabízíme mix obojího! Přinášíme totiž přehled těch nejlepších her se zvířaty, na které jen můžete narazit. Jestli rádi vymýšlíte nevšední outfity, kombinujete barvy, pečujete o roztomilá zraněná zvířátka nebo s nimi zdoláváte zapeklité terény plné nečekaných nástrah, pak určitě zkuste něco z následujícího seznamu.

Turtle Odyssey 2

Turtle Odyssey 2

Zábavná hra s názvem Turtle Odyssey 2 je pokračováním stejnojmenné hry, jejímž hlavním hrdinou je malá želva, která potřebuje vaši pomoc, aby se dostala do cíle. To samozřejmě není tak jednoduché. Po cestě na ni totiž čekají nejrůznější nástrahy v podobě nepřátelských šneků, chobotnic či ryb, kterým se musí vyhnout nebo je zneškodnit. Z počátku to půjde snadno, ale pozor, s novými koly bude nepřátel přibývat a o poznání obtížnější bude i terén.

Nežeňte se však do cíle příliš zbrkle! Nejdřív musí želva nasbírat co nejvíce kovových mincí a zlatých cihel. Hlavně nezapomeňte na diamanty! Budete je totiž potřebovat pro postup do dalšího kola.

Yeti Sports - Albatros Overload

Yeti Sports - Albatros Overload

Hra Albatros Overload z oblíbené série Yeti Sports, která má hned několik dílů, se tentokrát přesouvá do prostředí pláže. Hlavním hrdinou se v tomto případě stává tučňák, který se potřebuje dostat co nejdál od startu. A jak? No přece pomocí albatrosů, kteří létají nad ním.

Kliknutím myši vystřelíte tučňáka směrem k albatrosům. Jeden z nich ho popadne a letí s ním tak daleko, jak to jen jde. Nebo spíše tak daleko, jak mu dovolíte. Vzdálenost, kterou s tučňákem urazí, máte totiž pod kontrolou právě vy. Každé kliknutí myší se rovná jednomu mávnutí křídly. Nesnažte se však klikat jako zběsilí! Pokud vyletíte moc vysoko, strhne vaše hrdiny silný vítr a skončí zaboření v písku.

Elegant Sea Horse

Elegant Sea Horse

Máte rádi podvodní svět, libujete si v oblíkačkách a mořští koníci vám přijdou roztomilí? Pak byste určitě neměli minout dekorační hru Elegant Sea Horse, která splňuje všechno výše popsané. Spočívá v dekorování, konkrétně v oblékání a stylizování mořských koníků do ideální podoby. A kdo ji určuje? No přece vy!

Od barvy očí, přes ploutve, až po oblečení a doplňky. Jsou libo náušnice, šaty nebo ohnivě červené pruhy? Může být! Vytvořte si koníka podle svých představ. Kombinovat můžete různé barvy, předměty i tvary. Jediné, co stačí, je zapojit fantazii a nechat ji pracovat na plné obrátky, a to tak dlouho, dokud se svým výtvorem nebudete naprosto spokojení.

Baby Barbie Rudolf Injury 

Baby Barbie Rudolf Injury    

Vždycky jste se chtěli stát veterinářem a pečovat o nemocná zvířata? Přátelské psy, mazané kočky nebo divoké koně. A co třeba o raněného vánočního soba? Díky hře Baby Barbie Rudolf Injury můžete spojit vášeň pro zvířata s nejoblíbenějšími svátky v roce. Pomozte Barbie ošetřit důležitého Santova pomocníka, soba Rudolfa!

Jak na to? Pěkně popořádku. Nejprve ho zbavte nečistot, pak mu ošetřete rány a podejte medicínu. Jakmile bude Rudolf zdravý, vyberte mu vhodné oblečení a ozdobte parohy. Podle svých představ následně oblékněte i Barbie. Hotovo? Výborně, spousta dětí si díky vám oddychne, rozvoz vánočních dárků totiž může konečně začít!

My Little Pony Rainbow Dash Rockin' Hairstyle

Staňte se módním guru a pomozte Rainbow vybrat skvěle padnoucí outfit na její večerní koncert! Ve hře My Little Pony Rainbow Dash Rockin‘ Hairstyle se fantazii meze nekladou. Kombinujte topy, sukně, punčochy i boty! Tenisky, kozačky nebo vysoké jehly? Máte na výběr hned z několika tvarů i barev! Hlavně ať všechno skvěle ladí.

Hotovo? Ne tak rychle! U outfitu to totiž nekončí. Důležitý je i správný účes. Rozhodněte, jestli bude mít Rainbow dlouhý culík nebo rockerský rozcuch. Pak už stačí jen nanést make-up, přidat vhodné doplňky či brýle a Rainbow může vyrazit! Tak co? Myslíte, že z ní budou davy šílet?

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 30. 08. 2019   |   Zobrazeno: 13576x

Témata článku:Hry,Zvířátka

Komentáře

já oselVIP(VÝZVY)

Další zbytečná práce na stránce, která tu už byla v jiném provedení. Místo této hloupé aktivity tu mohla být nějaká letní SOUTĚŽ. To je ovšem moc práce, nejspíš! smajl

já oselTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.