Nejlepší animované filmy za rok 2018

Dnešní téma článku je o těch nejlepších animovaných filmech, které zatím vyšly v roce 2018. Pokud nevíš co to nimovaný film je, tak se jedná o film, který je vytvořený tak, že se celý maluje. Dnes se k tomu používají počítače, které se starají o vykresování snímků, ale i za počíči musí sedět lidi, kterří celý film tvoří. Jako u každého jiného filmu, i tady jsou poté nutní režiséři  herci, kteří sice nehrají, často ale dabují nimované postavy. Animované filmy jsou pro svou barevnost často mířeny na děti, ale spousta filmů zaujme i dospělé. Ale nyní už k hodnocení samotných filmů. 

 

Coco

V animovaném hudebním filmu se nám v hlavní roli představí pra-pravnuk Imeldy, Miguel. I přes zvláštní zákaz hudby v rodině se Miguel chce stát uznávaným hudebníkem jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. Shodou neuvěřitelných náhod se Miguel dostane do říše mrtvých, kde potká šejdíře Hectoram který ho velmi zaujme. Spolu s Hectorem se poté vydají na strastiplnou cestu, na jejimž konci se má dozvědět skutečný příbě, který stojí za tajemstvím Miguelovy rodiny. 

 

Psí ostrov

Příběh se odehrává na Japonském soustroví kolem roku 2040. Ve světě existuje psí chřipka, která dosáhla epidemického stupně a je pravděpodobné, že by se mohla přenést na člověka. Proto se starosta města Megasaki rozhodne k omažitému vyhoštění všech psů. Místem pro psy se stane nedaleký ostrov, sloužící jako skládka odpadů. Po nějaké době na ostrov přistane poškozené letadlo. Pětice hladových psů ho nalezne a objeví v něm teprve dvanáctiletého pilota jménem Atari. Atari je synom starosty Kobayashiho. Psi s pilotem zkamarádí a začnou spolu odhalovat spiknutí, které má za cíl vyhladit všechny psy ve městě Megasaki.

 

Králíček Petr

V jezerní oblasti v Anglii si žije králíček Petr s kamarády pohodový život na farmě, kde si utahují z pana Joea McGregora a kradou mu ze zahrádky zeleninu. Kamárádí se s místní ženou, která maluje obrázky králíků a okolní přírody. Tyto časy se ale začnou měnit, když na farm přijde nový majitel, vnuk joea - Thomas McGregor. Ten chce farmu zrekonstruovat a prodat, aby si mohl otevřít vlastní hračkářství. Rozhodne se tedy vykopnout Petra a jeho kamarády z farmy. Petrovi se to ale nelíbí a tak začne válka mezi Petrem a Thomasem. A jak t ovšechno dopadne? To se dozvíš ve filmu.

 

Všechny filmy jsou milé, dobrodružné a srandovní. Všechny ale mají velmi silný příběh a proto je všechny doporučuji shlédnout. Tyto filmy je skvělé sledovat i se svými nejbližšími a tak můžeš říct kamarádkám, rodičům nebo příteli, aby se podívali s tebou. Pokud tě zaujal některý jiný animovaný film, tak se o něj můžeš podělit do komentářů. A pokud jsou tovje top 3 animované filmy jiné, tak je do komentářů napiš taky, ať se máme všichni na co koukat.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 20. 07. 2018   |   Zobrazeno: 3262x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.