Jak sbalit kluka

Sbalit kluka? To není jen tak. Aby ses přestala stydět a konečně se všeho chopila do vlastních rukou, přinášíme ti různé tipy, jak a kde kluka sbalit. Uvidíš, že to nebude tak těžké!

Co dělat

Buď sama sebou

Jde asi o nejdůležitější bod. Protože když balíš kluka a chováš se u toho úplně jinak než ve skutečnosti, bude hodně překvapený, až s tebou začne chodit. A možná se bude i chtít rozejít, protože jsi jiná, než jakou tě poznal. Takže se za každou cenu chovej tak, aby sis připadala dobře a sebevědomě, jedině tak sbalíš kluka, kterému se budeš opravdu líbit.

Uprav se

Nemusíš na sebe hned nanášet tuny makeupu, obzvlášť, jestli normálně žádný nenosíš. Spíš si hezky učeš vlasy, vezmi si oblečení, ve kterém se cítíš pohodlně, ale přitom ti sluší. Poraď se s kamarádkami, určitě ti pomohou vybrat něco pěkného na sebe. Před tím, než si půjdeš s klukem popovídat, raději zkontroluj, že ti nezůstal kousek jídla mezi zuby nebo že nemáš špínu na tváři. Rychlým pohledem do zrcadla si můžeš ušetřit velký trapas. Také žvýkačkou nic nezkazíš.

Usmívej se

Víš, co je největší holčičí zbraní? Není to ani výstřih, ani vlasy, ani oblečení... Je to úsměv. Pro dívčí úsměv jsou kluci schopni dělat velké věci. A tak se usmívej, upřímně, s radostí. Usmívat se na kluka, který se ti líbí, je základ. Když se budeš mračit a dívat se jinam pokaždé, když se na tebe dívá, brzy se na tebe dívat přestane.

Chovej se tak, aby si tě všiml

Když na něj mluvíš, dívej se mu do očí. Když řekne nějaký vtip, zasměj se. Prostě se mu tak trochu snaž plést do cesty. Snaž se být zajímavá. Neznamená to být oblečená nejvyzývavěji nebo se snažit být za každou cenu středem pozornosti, ale snažit se dělat něco, čím ho upoutáš. Ať už je to zajímavý koníček nebo roztomilá nešikovnost.

Připrav se na reakci

Když za svým vysněným klukem půjdeš, připrav se na to, že tě může i odmítnout. Nejspíš k tomu má nějaký důvod. Ať už nejsi jeho typ (a tím se netrap), nebo už může mít holku, a v tom případě je jasné, že by neměl mít zájem o tebe. Ale taky se připrav na pozitivní rekaci a na to, že tě třeba někam pozve. Tak abys věděla, co na to říct.

Říkej všechno na rovinu

Měj vždycky na mysli to, že kluci nejsou moc schopní rozeznávat náznaky. Pokud po něm něco chceš, řekni mu to na rovinu, obzvlášť, až s ním budeš chodit. Jinak se nemůžeš divit, že nepochopí, co po něm chceš.

Přijmi pochvalu

Pokud ti kluk řekne, že jsi hezká, myslí to naprosto upřímně. Tím, že mu budeš odporovat, si opravdu nepomůžeš, spíš naopak. Když tě tedy nějaký kluk pochválí, usměj se a poděkuj. Můžeš i stydlivě sklopit oči, to už je na tobě.

Co nedělat

Nebuď nervózní

Až na tebe přijde tréma těsně před tím, než bys ho měla jít oslovit, vzpomeň si na to, že on bude určitě nervózní taky. Nejspíš to nečeká a bude muset rychle reagovat. Dost možná bude mít nakonec větší trému než ty. Takže se tím netrap, čím dřív to uděláš, tím dřív to budeš mít za sebou a budeš vědět, na čem jsi.

Nenech si pomáhat

Nemyslíme tím, že by sis neměla nechat radit od kamarádek, co ti sluší a co bys svému idolovi měla říct. To je v pořádku. Pokud ale budeš nechávat svou kamarádku místo tebe říkat klukovi, že se ti líbí, už to dobře není. Kluk si akorát pomyslí, že ti za to nestojí, když za ním nechceš přijít sama. Odhodlej se, zkušenosti se ti budou hodit i v budoucnosti.

Nesnaž se chovat jako kluk

Když budeš mluvit sprostě, chovat se drsně a mít jen hodně klučičí záliby, budou se k tobě kluci chovat opravdu jako ke klukovi. To znamená, že z tebe budou mít kamaráda. Ano, budou s tebou chtít trávit čas, povídat si a možná ti i svěří nějaká tajemství, jenže s tebou nebudou chtít chodit.

Nevnucuj se

Zkus poznat, kdy o tebe kluk opravdu nestojí - vůbec si tě nevšímá, ignoruje tvé snahy o bližší seznámení s ním a chová se ošklivě. V takovou chvíli dej ruce pryč, jenom by ses kvůli němu trápila.

Jak sbalit kluka ve škole

Ve škole máš trochu usnadněnou práci, protože máte alespoň jedno společné téma - školu. Pokud spolu chodíte dokonce do třídy, je to úplně jasné. Prostě za ním dojdi a začni řešit, co se ten den ve škole děje. Jestli máte nějakou písemku, jestli vás nějaký učitel naštval nebo jestli by ti nepomohl s nějakým úkolem. Také se s ním můžeš zkusit domluvit, že si sedneš vedle něj.

Chodí do jiné třídy? Nevadí. Můžeš zavést řeč na to, jaké máte společné učitele a ve kterých předmětech jste napřed a ve kterých naopak pozadu. Od takových témat už je jen krůček k tomu, co ho zajímá. Zeptej se ho, co dělá ve volném čase, jestli ho baví nějaké sporty a podobně. Uvidíš, že ti o tom bude se zájmem vyprávět.

Ve škole můžeš vyzkoušet také papírkovou metodu, ať už budeš v hodině posílat papír se vzkazem spolužákovi, při obědě v jídelně nebo třeba v knihovně. Napiš třeba "Nechce se ti někam zajít?" nebo "Pozveš mě na kafe?". Připsat můžeš i své telefonní číslo, pokud chceš. Uvidíš, že bude potěšený.

Jak sbalit kluka na Facebooku

Dneska není neobvyklé, když se dva lidi seznamují přes Facebook nebo jinde na internetu. Aby však takové seznámení mělo úspěch, chce to aspoň trochu vědět, co dělat.

Pro začátek si vytvoř sympatickou profilovku. Měla by nějakým způsobem vyjadřovat to, jaká jsi. Romantické duše ocení fotku v květinách s pohledem do dálky, akční holka by zase určitě měla mít fotku z party. Je to jen na tobě, ale měla by ses sama sobě na profilovce líbit. Taky se mrkni na svůj profil, jestli na něm je všechno podle tvých představ. Pokud jsou tvé statusy jen naštavané a plné nenávisti, i kdyby třeba jen na školu, moc dobrý dojem to o tobě neudělá. Spíš se snaž být ve svých příspěvcích pozitivní, milá a vtipná.

Pak si svého vysněného kluka přidej do přátel, pokud ho tam ještě nemáš. V tu chvíli je čas začít s ním konverzovat, máš přeci ideální záminku - napiš mu, odkud se znáte. Pokud ho vůbec neznáš, dej si pozor! Ačkoliv se to říká stále dokola, mnoho holek stále nebezpečí seznámení se s úplně neznámou osobou na internetu podceňuje. Je proto lepší, pokud jsi kluka, o kterého máš zájem alespoň někde viděla, i když si s ním třeba nemluvila.

Rozhodně to nepřeháněj s lajkováním a komentováním jeho fotek a příspěvků, bude to působit jako že se vnucuješ. Postupuj stejně jako u ostatních - lajkuj jen to, co tě opravdu zaujme, a fotky, které se ti opravdu líbí. Neměla by to být každá. Stejně tak pokud mu olajkuješ deset fotek za sebou, přijde mu to určitě podezřelé.

Máte za sebou spoustu hodin psaní si na Facebooku? Pak je možná čas se setkat se osobně. Navrhni, že by ses chtěla sejít, že máš zrovna volné odpoledne. Uvidíš, jestli se chytí. I tady si dej ale pozor a schůzku si dobře naplánuj. A když to nevyjde hned, tak třeba příště. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 02. 2015   |   Zobrazeno: 30077x

Témata článku:Rady a tipy,Láska

Komentáře

Lucka H(Super číča)

Miska223 závidím ti s tím přáním snažím se mu na Velikonoce do nadílky podstrčit obrázek že srdíčkem pokud se to povede myslím že by to mohlo vyjít ale nevím jestli se na to vůbec podívá

Lucka HTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

nrn

ahoj holky pomozte ja mam rada kluka ale on me odmitlu kdyz sem mu to rekla ale ted na me kouka a bavise se mnou(povidame si) a tak nevit jestli snim mam pokracovat

nrnTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

terikhříbátkoVIP(Poradna pro holky)

Ta hezká: Chudák kluk, být s holkou, která neví jak se píše "už"... ( Ironie forever, stejně ti podle pravopisu, nemůže být víc jak 10... takže pěkná storka, škoda, že nepravdivá XD )

terikhříbátkoTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Katka85(má skupina)

Ono je nejlepší, až ti kluk řekne sám...... Já mám KLUKA- Davida od 1. třídy a bylo a je to pořád fuška si ho udržet, nato s ním někam jít. S Davidem jsem už 5 let. Mám ho ráda, dali jsme si i už přes 6 pussmajl budu se snažit o další.
Ale v jednom mají pravdu-buďte samy sebou. TO JE HROZNĚ DŮLEŽITÉ PRO VZTAH!!!smajl

Katka85To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

miska223(Mi jsme kočky!!!)

Kluci se nenechají zbalit to musí přijít samo mám kluka od první třídy kdyžtak napište jak ho opravdu zbalit. tady vám teď napíšu základ jak nato. Teď mám 9 a pořád to funguje v mém věku skuste to.

1. Snaž se nosit oblečení které máš ráda
2. Jestli nosíš brýle jeto pro tebe bonus.
3. Když ho máš ráda napiš mu přání ( pokud teda není zlý a tak)
Já jsem mu napsala přání a on normálně chodí z jeho kámošem Jakubem, ale ten den co jsem mu to dala šel semnou,a za pár dní se vrátil s milostným přáním pro mě.smajl

miska223To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

lelinča: Ono to není tak jednoduché, když se od něj opravdu zamiluješ a není to to trapné zakoukání. Hodní kluci jsou fajn, s těma zlýma si zase užiješ, ale nejhorší je, když se do nich zabouchneš. Asi ten pocit neznáš, ale bolí to.

LadySeissTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.