Filmové novinky studia Disney pro rok 2019

Začátkem listopadu vstoupila do českých i světových kin nová pohádka studia Walt Disney Louskáček a čtyři říše. Slavné studio dnes patří v produkci filmů pro děti i celou rodinu k prvním na světě, zábavní kolos baví svými pohádkami již přes 80 let. Ani v následujícím roce nebo produkce snímků od Walt Disney Company ustávat. Do kin míří především hrané adaptace klasických animovaných děl a pokračování současných úspěšných sérií. Hry pro dívky ti přináší zprávy o několika premiérách.

 

Marry Poppins se vrací

Pokračování slavného muzikálu o kouzelné chůvě z roku 1964. V nové adaptaci odehrávající se v Londýně ve 30. let 20. století přichází Mary Poppins již dospělým dětem z prvního filmu pomoci s rodinnými a osobními starostmi. Hlavní postavu si zahraje známá herečka Emily Blunt. Zpátky se vrací i postava zábavného lampáře, nově se objevuje výstřední sestřenice od Marry Topsy, ztvárněná slavnou herečkou Meryl Streep. Režie se ujme režisér Rob Marshall, známý například muzikálem Chicago. Premiéra v českých kinech je 20.12. 2018

 

 

Dumbo

Hraná verze úspěšného animovaného snímku natočeného samotným zakladatelem studia Waltem Disneyem v roce 1941. Režie pohádky o létajícím slonovi se zhostí proslulý režisér Tim Burton, ten si spolupráci se studiem zkusil už v roce 2010 vytvořením nové Alenky v říši divů. V obsazení snímku se vyjímá řada předních filmových hvězd, Michael Keaton, Eva Green, Colin Farrel, Danny DeVito. Do Českých kin přijde film 28.3. 2019.

 

 

Aladin

Hraná verze orientální pohádky z roku 1992, období tzv. Disneyovské renesance. Nová adaptace chce proti originálnímu snímku rozšířit pohádkový svět a změřit se na zfilmování více pohádek Tisíce a jedné noci, z nichž vycházel i původní film. Z obsazení nejvíce vyčnívá herec Will Smith, který si zde vezme roli Džina z kouzelné lampy. Režírovat bude Guy Ritchie, režisér novodobých adaptací Sherlocka Holmese. Premiéra proběhne 23.5. 2019.

 

Toy Story 4

Už při prvním snímku v roce 1995 si série Toy Story získala srdce a diváků a řada úspěchů následovala i u dalších svou pokračování. Nyní po 9 letech od posledního pokračování a celých 24 letech od původního filmu přichází další film o oživlých hračkách. O filmu a jeho ději zatím není známo mnoho detailů. Režie se ujme Josh Cooley, známý filmem V Hlavě a do hlavní role se svým hlasem vrátí Tom Hanks. Premiéra je plánována na datum 8.8. 2019.

 

 

Ledové Království 2

Pokračování populárního muzikálu Ledové království 2 přichází do kin 6 let po prvním filmu. Snímek o kouzelné královně Elze a její sestře Anně, inspirovaný klasickou pohádkou Ledová Královna od Hanse Christiana Andersena už měl pokračování ve dvou kratších snímcích O polární záři a postavě sněhuláka Olafa. K prvnímu celovečernímu se vrací původní tvůrci i herci. Premiéru má snímek 28.11. 2019.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 11. 2018   |   Zobrazeno: 5441x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

Jakože byla jsem zvyklá na poměrně nízkou kvalitu článků, ale tohle mě už vážně rozsekalo. Trailer na Toy Story, kde je většina záběrů z Madagaskaru a zbytek je poměrně mizerný photoshop, je už trochu moc. Zvlášť když to tu je jako daný fakt, bez ironie a naprosto vážně podaná lež...?

luke castellanTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

adi04VIP(ANIME!)

Ten trailer na Toy Story 4 není pravý. Je to fanmade trailer. Myslím, že když už někdo píše nějaký článek, měl by si lépe ověřovat informace a nedávat do článku první video, které vám YouTube najde, když vyhledáte Toy Story 4 trailer, aniž by se na něj podíval. Vždyť se stačilo jen podívat do popisku videa, kde je hned v první větě je tam napsané, že je to fan trailer.

adi04To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

adi04VIP(ANIME!)

adi04: A ještě jsem zapomněla napsat, že u Toy Story 4 máte ještě špatně premiéru. Premiéra bude až 8.8. 2019.

adi04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Simpzium(Spisovateľský kútik (Watt...)

Ten trailer na Toy Story 4 je fakt zaujímavý smajl Ako to že si to autor článku nevšimol, to neviem smajl A mimochodom, premiéra je plánovaná na dátum 20. júna 2019, lebo 8.8.2018 už bolo smajlsmajlsmajl Alebo má autor článku stroj času ...

SimpziumTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.