Filmové novinky (březen 2016)

Který film v měsíci březnu bude tvým největším favoritem a který si v kinech v žádném případě nenecháš ujít? Březen je na filmové premiéry opravdu bohatý a pestrý, takže tvé rozhodování určitě nebude snadné.

Ave, Caesar! (3.3.)

Hollywoodská filmová studia odjakživa přitahovala nejen diváky, ale hlavně prvotřídní herce. Ave, Caesar! tě zavede právě do prostředí hollywoodských hvězd a to ne jen tak ledajakých. Staneš se totiž účastníkem natáčení filmu, kde se to hvězdami stříbrného plátna jen hemží. A kde jsou hvězdy, tam jsou i problémy, které bude muset řešit Eddie Mannix, který má neuvěřitelný dar. Umí vyřešit jakýkoli problém a za každé situace. Tento den pro něj bude ale přeci jen něčím naprosto výjimečným. Problémy mu už od rána bude dělat slavná plavkyně, jeden nepřehlédnutelný tanečník a aby toho nebylo málo, neznámá organizace, která si říká Budoucnost, nakonec ještě unese hlavního herce, bez kterého se film zkrátka a dobře nedokončí. Eddie stojí před nelehkým úkolem, který ale nepojme jako problém, ale spíš jako obrovskou výzvu. 

Polednice (3.3.)

Není úplně obvyklé, aby se v České republice točily horory, ale Polednice je naprostou výjimkou. Hlavní hrdinkou je Eliška, která se v doprovodu své malé dcerky po mnoha letech stěhuje do rodné vesnice svého manžela. Společně se chtějí pokusit o nový začátek a zpočátku skutečně všechno vypadá velmi slibně. Sousedy jsou přijaty velmi dobře, každý je jim k ruce, když je to zrovna potřeba. Eliška je vystavena traumatům ze své minulosti a po psychické stránce jí nepřidá skutečnost, že se v okolí nachází velmi podivná žena, se kterou již měla tu čest. Žena, se kterou se již Eliška setkala a která nejen jí nahání hrůzu, má pomatenou mysl a její minulost není zrovna šťastná. Okolo Elišky a její malé dcerky se tak postupně začne spřádat síť dávného prokletí, za kterým stojí stín Polednice. 

Zootropolis: Město zvířat (3.3.)

Zootropolis je naprosto neobyčejnou metropolí, která rozhodně není jako každá jiná. Je totiž plná zvířat, která zde žijí společně a harmonicky. Jsou zde zvířata snad ze všech koutů světa, mají zde různé luxusní čtvrtě, například Sousedství Sahara. Zvířata zde mohou být sama sebou bez ohledu na svou velikost, druh nebo povahu a všichni jsou vzájemně respektováni. Velkoměsto má dokonce svůj vlastní policejní sbor, kam se dostane i malá strážnice Judy, která rázem zjišťuje, že být policejním králíkem není zase taková pohádka, jak si původně myslela. U zvířecí policie totiž pracují hlavně velká a silná zvířata a ona je mezi nimi opravdovou raritou. Judy se tak bude muset snažit všechny přesvědčit o tom, že i takový malý králík dokáže vyřešit složitý případ bez ohledu na svou velikost nebo zkušenosti. 

Série Divergence: Aliance (10.3.)

Konečně se všichni fanoušci série dočkají třetího dílu, který ale ani zdaleka není tím posledním. Systém jednotlivých frakcí je absolutně rozvrácený a co víc, mezi jednotlivými vůdci se začíná rozpoutávat boj, protože všichni touží po absolutní moci. Touží však všichni po moci nebo spíš po pomstě, která je neodvratná? Tris chce jediné. Ochránit své blízké a právě proto se musí vydat až za hranice Chicaga a odhalit tajemství, které je daleko šokující, než si původně myslela. 

Kung Fu Panda 3 (17.3.)

Kung Fu Panda je jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě a v čele této komedie stojí kung-fu bojovník Po. Tentokrát bude Po už na začátku příběhu opravdu překvapený, protože se z ničeho nic objeví jeho biologický otec, se kterým Po během chvíle odcestuje do úplného pandího ráje. Po se setká s ostatními členy rodiny a vypadá to, že zapadne celkem snadno. To by ale Kai, zločinec s nadpřirozenými schopnostmi, nesměl proletět Čínou jako tornádo. To by ještě nebylo tak hrozné, ale Kai začne porážet všechny žijící mistry kung-fu a Po je jediným mistrem, který dokáže odvrátit katastrofu, která by mohla s příchodem Kaie nastat. 

Barbie: Tajná agentka (24.3.)

Barbie je společně se svými kamarádkami Terezou a René na gymnastickém tréninku a všem třem jde gymnastika tak skvěle, že současně upoutají pozornost jedné tajné agentury, jejímž hlavním zaměřením je chytat po světě ty největší zločince. V hledáčku tajné agentury je právě jedna šikovná zlodějka, která překoná snad všechna bezpečnostní opatření. Agentura má jasný plán. Nasadí do vyšetřování tři kamarádky, které se sice zdají být naprosto nešikovné a v tomto oboru úplně neznalé, ale holky se učí opravdu velmi rychle a možná ještě kdekoho překvapí a svůj nový život si budou náramně užívat. 

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (24.3.)

Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku je konečně tady a s ním i Clark Kent a Bruce Wayne. Z Clarka Kenta se stal Superman bezprostředně po útoku kriptonských vojsk a událost měla obrovský vliv nejen na něj, ale hlavně na celé lidstvo. Lidé se teď ve městech necítí tak nějak v bezpečí, události na sebe navíc nenechají dlouho čekat a jejich obavy se potvrdí. Batman se bude snažit nastolit spravedlnost a ani zdaleka netuší, že jeho skutky povedou k velkému přátelství, které se zrodí mezi ním a Supermanem. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 03. 2016   |   Zobrazeno: 7232x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

KIKI 5VIP

Zootropolis je ten nejlepší film jaký jsem kdy viděla (a to jsem ho viděla zatím 2krát smajl). Určitě ho doporučuju milovníkům disney smajl. Moje nejoblíbenější postava je Nick Wilde smajlsmajlsmajl a co vaše ? Jo a taky plánuju vytvořit skupinu o Zootropolis smajl

KIKI 5To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.