10 nejzajímavějších tetování

Každý z nás si snad někdy přál ozdobit tělo tetováním, které by dalo vyniknout konkrétní části těla. A nejen tělu, ale dokonce i našim myšlenkám, které do tetování často skrýváme. Přinášíme ti deset nejzajímavějších tetování, která jsou vhodná na určité části těla.

Tohle tetování se hodí hlavně pro holky, kluci si v něm zalíbení rozhodně nenajdou. Tyto jemné a decentní motivy se dokonale hodí pro každou dívku, která ač prahne po tetování, umí vybírat i to elegantní. Motivy přitom nemusí být v takovém rozsahu a jen na zádech, ale i na jiných částech těla, například na břiše nebo stehnech. 

I v tomto případě si na své přijdou hlavně dívky, které ocení jemnost a nadčasovost. Hvězdy a podobné motivy nestárnou a jsou tak vhodné hlavně pro mladé dívky, které chtějí jít s dobou. Barvu vnitřní výplně hvězdy je možné vybírat podle vkusu a to samé platí i o umístění. Břicho není podmínkou, velmi dobře mohou hvězdy vypadat například na lopatkách. 

Tady už se podíváme na něco ostřejšího a odvážnějšího. Následující tetování si zajisté získá své příznivce i mezi chlapci a zaručeně si v něm najdou zalíbení všechny dívky, které se nebojí výrazného a viditelného tetování. Ruka je v tomto případě ideálním místem, ale pokud nechceš tetování vystavovat na odiv každému, vyber si jinou část těla, například oblast nártu na noze. 

Významem nápisu není nutné se zabývat. Pokud nechceš mít na těle obrázek, který by křičel na míle daleko, zkus se podívat po různých životních motech, nápisech nebo dokonce jménech. Pokud zvolíš adekvátně dlouhý nápis a vhodně jej umístíš, například na pravé či levé rameno, rozhodně tím celkový vzhled nezkazíš. Tohle tetování je vzácným příkladem jemnosti. 

Tak tohle je opravdu něco, kočka dokonce vypadá tak skvěle, že to na první pohled v člověk budí dojem, že je na nahá záda jen přidaná photoshopem. Opak je pravdou. Vytvořit takové tetování trvá klidně i několik hodin, je to velmi náročná práce, která vyžaduje naprostou preciznost a hlavně přesnost. Aby bylo možné na zádech vytvořit tak dokonalé a prostorově náročné tetování, je třeba najít dobrého, spíš toho nejlepšího, tatéra. Pak už jen vydržet několik hodin ležet a netrpělivě očekávat výsledek. 

Pokud netoužíš po obrovském a velmi nápadném tetování, ale chceš nějaké mít, jsou tyhle malé hvězdičky poměrně dobrým řešením. Jednak jsou malinké, takže je snadno zakryješ jakýmkoli oblečením, ale navíc pokud dobře zvolíš jejich umístění, nebudeš vystavovat tetování každému na potkání. Oblast krku za ušima se stala pro umístění menšího tetování populární. 

Toto tetování je zajímavé už jen z toho důvodu, kde se nachází. Hlava, část krku a dokonce i obličeje je snadno jedno z nejhorších míst, kam si dívka může dát výrazné tetování, ale proti gustu … 

I velké tetování může vypadat velmi dobře, pokud je správně zvolený motiv. Na lýtku se tetování velmi dobře vyjímá, ale je třeba vždy počítat s tím, že velký motiv lze jen velmi těžko skrýt před zraky lidí. Na obrázku je vytetována žena, ale skvěle vypadají i hlavy zvířat nebo vykvetlé rostliny, jako označení vztahu a úcty k přírodě. 


Věřila bys, jak krásně může takové tetování na ruce vypadat? I v tomto případě je na místě naprosto precizní práce, bez kterého není možné dosáhnout tak dokonalého výsledku. Žena, lilie, holubice a to všechno za drátem, který je svazuje. 

A nakonec jedno tetování, které samo o sobě velmi dobře vypadá, ale lze v něm ještě pokračovat. Vlk a měsíc k sobě neodmyslitelně patří a tvoří jakýsi soulad, což je vidět na první pohled. Výhodou tohoto, a mnohých podobných, tetování je, že samotné vypadá velmi dobře, ale lze jej ještě postupně dodělávat, jak nositel uzná za vhodné – například později dodělat tělo vlka a okolní krajinu apod. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 22. 03. 2016   |   Zobrazeno: 29812x

Témata článku:Rady a tipy,10 nej

Komentáře

kittygirl(Poradna pro holky)

Já bych si chtěla dát: znak relikvií smrti na zadní část krku, text: Its been a long day without you my friend na předlaktísmajlsmajl a taky možná prstýnek ve tvaru blesku na jakýkoli prst ( to jako Harryho jizva, akorát na prstu a ve tvaru prstýnku)

kittygirlTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

zaujímavý...smajl ale také velké tetováni by sem si nenechala udelat ikdyž už jedno mám na ruce..smajlmotýla ružovo fialováý.

liankagTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

TRERA5(EMO-GIRLS)

královna miss krásy: Bolí to nejvíc tam, kde máš kosti a klouby. Pokud tetování nebudeš ob deset let nebudeš obnovovat, může vyblednout.

TRERA5To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.