Zvířecí knihovnička

Horůrek na dobrou noc 2/2

Takže tady je dvojka a jděte potom spát :D 


Nechápal, co to má znamenat. Byl pořád na Britney naštvaný. Proto se rozhodl, že do parku nepůjde. Seděl u gauče a koukal na televizi, i když původní myšlenka byla, že se půjde šprtat algebru :D. Otočil hlavu protože si chtěl dosáhnout na chipsy. Otočil a hlavu a zděsil se. Vedlě nej seděla Britney. Jediné co řekla: Nepřišel si. Tak jsem přišla sama. Byla bílá jako stěna a Alexovi začalo být špatně. Řekl jí: Kvůli tobě jsem měl nehodu -_-. Britney: slyšela jsem :D. A to kvůli mě?! :D Jen protože seš tele a neumíš se dívat ne cestu? A to se mě ani nezeptáš jak jsem se sem dostala? :D a začala se šibalsky usmívat. Alex se jí konečně zeptal: CO tu děláš a jak si SI SE SEM DOSTALA?!!!  No když chceš všechno jde ._. Alex vstal a začal křičet: VYPADNI! NENÁVIDÍM TĚ!!!!!!!!!!! Britney vstala. Však vrhla se na Alexe. Alex před ní utíkal až do kuchyně kde vzal nůž a vyhrožoval jí smrtí. Britney se však začala smát. Přiblížila se. Alex jí bodl do srdce. Britneyy však pořád žila. Vytáhla si nechutně nůž se srdce a šibalsky se usmála. Já jsem mrtvá. Byla jsem a budu. To ty jsi mě zabil! Alex se na ní s údivem podíval. Jak?! Kdy?! Proč?! JAK?! Britney: pokud jsi pamatuješ na ten sen, byl to osud. Osud toho že máme být spolu. Začala se višinuťě smát. Najednou jako by se otočil svět vzhůru nohama, Alex upadl. Britney také. Plazila se k němu a nadklonila se nad ním. Alex se připravoval na nejhorší. Ale Britney ho pouze políbila. Alex byl v sedmém nebi. Dokud se od něj Britney neodtrhla. Jako kdyby mu zničeho nic se dělaly v krku boule, měl v žaludku křeče .... zkrátka dusil se. 


Neděle:

Alexovi rodiče přijeli na oběd. Byt byl záhadou uklizený a na stole dopis. Vedle něj byly sošky z porcelánu. Jedna dívka a chlapec podobný Alexovi. Vypadalo to jako ty ozdoby novomanželu co se dávají na dort. Pod soškami bylo napsáno: B a Al. Alexův otec si prohlížel sošky a volal Alexe, pod soškami byla ještě skříňka. Byl v ní popel. Alova matka zatím prohlížela dopis. Byla v něm pouhá jedna věta a to:

Navždy spolu .....


Tak doufám že se horo líbil a čau! :-*

Komentáře

Phereniké(Backstreet boys)

nymfadoraHP: když někdo s někým mluví tak dáš na začátek i konec uvozovky,," takhle: Alex se jí zeptal,,Co tu děláš a jak si se sem dostala?" Pochopila jsi to?

PherenikéTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.