Zvířecí knihovnička

Fnaf povídka 1díl 5 dětí

Ahoj povídka je samozřejmě vymyšlená ;-)


Lily, Lukas, James a Chuck šli ke svému nejlepšímu kámošovi Martinovi na narozeniny. Měl je ve slavné pizzerii "Freddy Fazbear pizza"! Obsluhují tam roboti v kostýmech (animatronici). Je to nejoblíbenější atrakce ve městě! 

Lily byla blonďatá dívka, "nepříliš" stydlivá ale docela i krásná její oblíbenkyně byla Chica. Chodila s Jamesem. James měl rudé vlasy a byl se všech nejvíc vážně "cool" :-"D jeho oblíbence byl Foxy. BYL jeden z nejoblíbenějších kluků ve škole. Chuck byl ještě malý. Bylo mu 8 let. Moc se mu líbil ve staré pizzerii Gold Freddy. Lukas byl takový rebel ;-D. Měl modré nabarvené vlasy ale nebyl příliš oblíbený. Byl takový ... vlezlý :-D. Jeho oblíbenec je Bonie.

Martin je takový nejmoudřejší a přitom i nejtajemnější. Jeho veliký oblíbenc byl Freddy.

Když už byli na oslavě, běhala tam naše pětice jako šílená a poslouchala "anomatronic" kapelu. Když v tom k nim přišel Freddy a pozval je do šatny. Lily a další .... bylo přímo unešení!!!!  A to doslova :-"(. Byli až tak moc... že si ani nevšimli .... že kdo si .... zamkl dveře :O.

"Anomatronic" si sundal hlavu ... ale v tom zaněl Lillin výkřik! Pod kostýmem nebyl robot! Ale člověk! Vytáhl z kostýmu nůž ... A všechny brutálně rozřezal. Děti křičely ... Nikdo je však neslyšel. Kapela byla natolik hlučná ... že ani lví řev by nikdo neuslyšel ... Nikdo nevěděl co měl ten muž za úmysl. Asi mu strašilo ve věži -.- 

Dětská těla tam ležela ... "bezmocně" ležela. Ten zbabělec utekl! Dokud tam nepřišel jeden animatronik. Puppet. Puppet byl také jedna z mužových obětí. Dal dětem těla. Lilly dal  CHICU. Lukasovi BONIEHO. Martinovi starého dobrého FREDDYHO, Jamesovi FOXYHO ale ... další kostým tu pro Chucka nebyl! Musel ho dát do starého těla Golden Freddy, než se vyrobí jiný kostým ...

Těla hned začala jiskřit! Byli naživu! Byli smutný, seděli všichni v koutě a brečeli. Vážně budou navždy takhle žít?! V těle robotů? Hrát každý den stejné písně, žít bez lásky atd...?


Další den:

(nebudeme jim říkat Lily atd.. ale rovnou Chica atd..)

Bonie si ladil kytaru, Freddy dělal hlasovou zkoušku, Chica rozprostírala stůl a Foxy jí pomáhal. 

Chica: Jamesi ... teda Foxy! Bude to jako dřív?! 

Foxy: Nevím, Chico... já bych si dal pauzu.

Chica měla na krajíčku. Foxy šel... a šel. Měl zamračný obličej. Proč se to muselo stát?! Tohle by nepřál nikomu! Ani svým nejhorším nepřátelům!!!! Šel dokud nedošel k jedné místnosti "Kids cove". Rozhlížel se. Celá místnost byla taková veselá. Kdysi.... Zde měl Martin narozeniny... Řekl si nahlas: Jsem nesmím Martina nikdy pustit. Oddychl si. Když v tom ji uviděl! Bílá hlava, bílé tělo, na prsou růžové srdíčko, na jedné ruce plastový hák (sundavací. Né jako měl Foxy) na hlavě pirátskou čepici, na rameni roztomilého papouška... a když mluvíme o roztomilosti... její hlava byla úžasná!  

Na oslavě ji neviděl... To znamenalo nový animatronik! Bylo nad pódiem napsáno: Mangle! Pirátská hvězda! Ale ten pirát měl být Foxy! Vešel do místnosti a uslyšel takový... půvabný.. sympatický hlas! 

Mangle: Tak co děti? Já myslím že jsme si to dneska užili ;-) další představení v 17 00.

Děti zklamaně odešly... Mangle si sundala ... pirátskou čepici a umělý hák.

Byl klid... dokud děti naspatřily Foxyho!!! 

Děti: Ahoj Foxy!!! Jsme tví fandové! To je tvá holka Mangle? A dáš mi autogram? A mě? začaly děti se překřikovat. 

Takže! začal Foxy

Všem dám autogram, děkuju fandům ;-D a moje holka Mangle není  ;-).

Děti nevěděly jestli mají být šťastné nebo ne. Autogram +, poděkování + ale Mangle velké - !

Ochranka děti odvedla a Foxy si mohl popovídat s Mangle. Ahoj Mangle. Řekl poněkud naštvaně O_o

M: Ahoj Foxy :-)

F: Ty seš taky "pirát" ?!

M: Já jsem jako by ... hm tobě to nikdo neřekl? :-O Jsem tvoje dětská verze!

F: Mě nikdo nic neřekl! -.-

M: Ale mě tvrdili že ti to řekli: :O

Foxy/James si vzpomněl na včerejší den. Asi to řekli "robotovi" Foxy.

M: Aha tak to promiň :-"( já věděla že když mě Freddy namontuje tak že bude menší problém!

F: Tebe namontoval Lukas?!


Doufám že se vám Fnaf příběh líbil pokud chceš další tak + já se loučím a čau! :-*

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.