Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
In Couples
Hra - In Couples
Video se načítá
 

Zvířecí knihovnička

IN MY HEAD 3

Takže ahoj vítej u dalšího článku IN MY HEAD! Tady má jen kdo neviděl druhý díl 2. Tak a jdeme na to!!!!!


Když Mia odešla, měla Lucia u krále Ohia pěkný průšvih. Lilia plakala nad roztrhnutými šaty a Ohio zuřil až tolik, že zakázal Lucii aby nevycházela ze zámku!!! V tom ale Lucia neměla žádný problém ;-). Mohla se snadno dostat na Zem. Šla do své komnaty napůl rozzuřená a napůl štěstím bez sebe. Byla pořád rozhořčená že Ohio se pokoušel dát Mie pouze pár zlaťáčků. Ale snažila se to neřešit. Musela být co nejdříve u Foxtrapa. Když byla ve svém pokoji, převlékla se, vykoupala a udělala si jiný účes. Vzala si na sebe černé silonky s krajkami, růžovou sukni a bílou halenku a udělala jsi normální culík. Přišla ke kouli a řekla: Koule má, úžasná, prosím tě o maličkost. Pošli mě na Zem za svou láskou. 

V tom se začala celá země otřásat. Lucii se točila hlava, když v tom najednou dopadla na zem. Vlasy měla trošku rozcuchané, ale nebylo to nijak špatné. Stála na nějakém náměstí. Za ní byla střední škola, na prvé straně asi 15 obchodů, na levé byl park a naproti ní restaurace. Šla se podívat do restaurace a uviděla tam .... Foxtrapa!!! Seděl tam však s Laurel. Lucii přišlo moc "trapné" kdyby tam teď přišla a zrovna když tam sedí jeho holka. Sedla jsi teda na židli a čekala dokud neodejde. Mezitím k ní však přišla servírka. V puse měla žvýkačku a HODNĚ  nahlas žvýkala. Lucii si raději honem něco objednala. Nechtěla aby si jí teď takhle viděl Foxstrap.  Když dojedla seděla tam ještě půl hodiny. Chvíli se jí i zdálo že se na ní dívají. Potichu zašeptala do koule: Koule kouličko má, ať slyším o čem mluví. A povzdychla jsi. v tom se z koule ozval zvuk, který slyšela pouze Lucia. Foxstrap povídal o svém zápasu ve florbale a Laurel ho neustále přerušovala a ptala se na otázky jako třeba: A co kdybychom nešli raději do tamté restaurace? A půjdeme potom do Obchoďáku? Nakonec Laurel řekla že už musí jít, jelikož její otec potřebuje pomoct se zbožím. Foxstrap jí odpovědel že jde běhat do parku, když má zítra fotbalový zápas. Když se rozešli, šla Lucia špehovat Foxstrapa. Občas se jí zdálo že jí zaostřil. Ale stejně běžel dál. Zrovna když proběhl okolo stromu, ho Lucia ztratila z očí. Rozhlížela se všude, ale její oči nic nespatřily. Když v tom jí někdo chytill za ruku. Byl to Foxstrap!!! Bála se a připravovala se na nejhorší když v tom jí napadla cesta k útěku. Napadlo jí že by mohla použít kouli a této "trapné" situaci předejít. Jenže koule se válela kousek od ní v trávě. Vyškubla se mu z ruky a chytla kouli. Foxstrap jí však opět chytil. A klidným hlasem se jí začal ptát. Proč jsi mě sledovala?! ikdyž na konci se mu začal třepat hlas. Párkrát jsem tě viděl. Ve snu. Co po mě chceš? Lucia se na něj začala provinile dívat. V tom uviděla na trávě jeho peněženku. Zeptala se ho: To je tvoje peněženka? Foxstrap se podíval dolů, v tom mu Lucia podkopla nohy a utekla. Vyšplhala na strom, ve kterém byl jakýsi domek. Začala brečet. Až teď si uvědomila co provedla. Když v tom usnula. Asi za 5 minut se probudila a slyšela nějaké kroky. Podívala se dolů a uviděla Foxstrapa. Ten jí však taky uviděl. Hned začal křičet, zůstaň kde jsi! Lucia raději poslechla než aby udělala opět nějakou blbost. Domeček byl poněkud malý ale přesto se tam oba dva vešli. Jen museli klečet. Foxstrap se jí zeptal: Proč si mě včera sledovala? Jsi mě chtěla okrást?! Na konci až zvýšil hlas. Lucie začala stékat po tváři slza. Foxstrap: Hele prosím tě hlavně nebreč. Lucia mu odpověděla: Moc se ti omlouvám ale ... Fox: Ale co??? Lucia: Nemůžu ti říct proč jsem tě sledovala. V tom jí po tváři stekla druhá slza. Fox jí řekl: Tak co kdyby jsme spolu zašli na koktejl a ty bys mi všechno řekla? Lucia mu na to kývla. Když šli parkem, zeptal se jí foxstrap: A vůbec kde bydlíš? Lucia: Na Zemi?

Fox: Ano na Zemi :D. Lucia: Nikde. Fox: ty seš bezdomovec? Lucia: ne, ale je to moc těžké, to by jsi nepochopil. V tom se jí Fox zeptal: Takže nemáš kde bydlet? Lucia: na Zemi ne ... Fox: Tak víš co? Než si něco najdeš můžeš tenhle týden spát u nás. Rodiče jsou na dovolené v Evropě. Lucia mu spokojeně přikývla. Když v tom jel okolo nich cyklisa a vrazil do Foxe a ten jaksi spadl na Luciu. Dopadli na sebe tak nešťastně že se oba políbili ......


Doufám že se vám 3 díl IN MY HEAD líbí, pokud jo tak + a čau!!!!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.