Život Song

Jak na rýmu,rady nad zlato !! :)

Čauky, rozhodla sem se udělat tento užitečný článek. Jak mě napadl ?? ...mám rýmu, a hledala sem jak na ni !! Tak tady pár babských rad :)


1. Smích ?!? - Ano, četla jsi dobře,smích. Smích léčí,nesmíte mít v sobě žádný hrozný stres,který imunitu velmi snižuje.

2. Pij hodně tekutin - Vynech všechny věci s kofeinem !! A i Alkohol !! :) Pijte hodně zdravé látky a vitamínů :) A uvař si nějaký neškodný teplý čaj :)

3. Ponoř svoje nožičky, do teplé vodičky :) - Téplá voda pro nohy a pro rýmu je super věc !! Už nebudete mít pocit ucpaného nosu :)

4. Zavři se v koupelně a relaxuj - Takže nestydte se !! Vlezte do vody a chvilku zůstante v teplé vodě. Zavřete se v koupelně at tam máte krásnou atmosféru :)

5.Přispi si !! - Tak tohle slyší asi každý rád :) Spát a spát ,mě se ale někdy stane že nemůžu s rýmou spát protože nemohu dýchat.Ale to jen v opravdu velké rýmě :)

6. S nosními kapkami zacházejte opatrně. Nosní kapky obsahující takzvané dekongestanty (látky snižující otok nosní sliznice a zlepšující průchodnost nosu) vám mohou na chvíli ulevit od nepříjemných příznaků. Pokud je však budete užívat déle než tři až pět dní, mohou paradoxně pocit ucpaného nosu ještě zhoršovat.


Tak snad se ti to líbilo, a snad sem ti pomohla jestli taky trpíš rýmou :) Líbí ?!? Tak nezapomen dát plusík pro radost a kdyžtak odebírej protože tu bude ještě hodně dalších super článků,tak at ti žádnej neujde !! :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.