Život Song

✞ HOROR / STORY ✞ 2.díl (pokračování)

Takže tady pokračování mého hororového příběhu, jestli ste si nestihli přečíst první díl tak tady odkááááááz :) - KLIK !!

     
                                                 ✞Můj horor story ✞2.díl

                                        Pravda ?? x Lež ??

V běhnu do něj a slyším jen svoje kroky a jak sem zděšená prostě už můj strach je cítit a slyšel kilometry daleko. Řekne ,,Mě neutečeš" ...........


POKRAČOVÁNÍ

Zatím co se strachy klepu a už skoro nedýchám jak sem udýchaná.Čekám kdy někde narazím v té hrozné temné tmě. Je tmavá až přes ní nejde vidět ani na krok už ani ten černý děsivý oblak s nožem nevidím. ,,Je to jen sen" !! říkám si furt a furt dokola

,,JE TO JEN SEN,JE TO JEN SEN, JE TO JEN SEN , JE TO JEN SEN"

Ale stejně vím že kdyby to byl sen tak se probudím, vím že jestli by to byl sen tak by mě to trklo. Proč tohle není sen?!?


Běžím, furt až ze mně stéká pot, v běhnu do náší vzdálené vesnice kde nesvítí světla protože se opravují. Hele !! Telefoní budka.

,,Halooo, tady policie ?!?" řeknu z děšeným hlasem

,, Ano, tady ochraná linka, mohu vám s něčím pomoci ?" řeknou klidně

,, Sleduje mě tu nějaký přízrak s nožem a prosím přijedte !!" řeknu nevrhle

,,Prominte ale zatěžujete nás vašemi problémy které se nás netýkají,pokud je to jen vaše zjevení tak nevíme jestli je pravdivé nebo máte v sobě nějaký uvolnovací lék jako drogy, nashledanou."


,,COOO?!?" Zavěsí ještě dřív než sem tohle dořekla. Otočím se a ..... něco za mnou dýchá jak o závod. Něco jako když sem byla malá a kůn byl za mnou. Ale za mnou nikdo nebyl. Běžím, ale místo kde jsou rodiče tak je daleko. Uslyším hlasy protože běžím vedle hrobu jednoho člověka co umřel v tento den ale minulého roku. Bylo mu 17 a byl tu večer chvíli po půlnoci, byl v hospodě ale potom šel opilí domů protože se pohádal s rodiči a chtěl se odstěhovat. A jak byl už skoro u domu rodičů tak si klekl na silnici a proklínal je. Projel nákladák a srazil ho.Zbylo tam jen jeho tělo s flaškou a ktomu všude krev byla sem tam když ho odváželi ještě do nemocnice. Co když mě straší on protože chce znova prožít něco s rodiči ?? Třeba mu je to líto. Ale bohužel hned den potom co zemřel jeho rodiče se odstěhovali nemohli to unést jeho matku zavřely do blázince a jeho táta má blbou práci ale ted už nevím co s nima je,nikdo už o nich neví.


Začal foukat vítr a v dálce vidím náš ve vesnici největší kopec,jdu na něj a začnu mluvit na něj .Jestli je to on tak se mu snažím vše vysvětlit a zeptat se na něco.

Ale nic mi neodpovídá, fouká vítr a je zataženo a tma jak v pytli. Jdu na konec kopce na strmí svah. A najednou cítím napjetí v zádech jako by mi na ně někdo šahal a poposunoval abych spadla.



Takže snad ste stejně napjatí a budete čekat i na další pokračovaní. Takže někdy bude nebo spíše za tejden nebo dva. Takže hlasujte jestli je to pravda nebo lež a jestli se ti to líbilo a seš trošinku vystrašená dej plusíííík :) Tak ahoj


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.