Zábava,tajemství a zajímavosti

JAK ZAHNAT NUDU :)

Nudíš se? Venku prší jako z konve? nebo prostě nevíš co dělat? Tak jsi na správném místě. Tady máš pár rad a tipů, jak zahnat nudu. Doufám, že ti mé rady pomohou. Klidně mi pak to komentářů napište, jestli vám mé rady pomohly :D.


A jdeme na to :D :


Dívej se na film.


Určitě znáš nějaký bezva film :). A je jedno jaký. Máš rád fantasy, akční, romantické a další filmy? Jen si vyber a pusť si ho. Určitě ti čas uteče rychleji. A pokud chceš nějaký typ na dobrý film, napiš mi to komentářů :).



Zavolej kamarádce/kamarádovi.


Zavolej jim a běžte třeba ven. Určitě vám čas poletí rychle. Kámoška nebo kámoš tě vždy rozveselí. A pokud je venku škaredě, běžte k sobě domů. Povídejte si, hrajte hry, vymyslete nějakou dobrou party atd....Je jedno, co budete dělat, ale dělejte to společně a nuda hned zmizí.



Uč se.


Učení není nikdy dost. A třeba pak nebudeš mít tolik učení před testy :).



Něco uvař nebo upeč.


Baví tě vaření nebo pečení? Tak se dej do toho. Dobrý koláč zažene hlad i nudu :D.



Udělej si čas pro sebe.


Udělej si takzvaný "den krásy". Nasaď si pleťovou nebo vlasovou masku, nalakuj si nehty nebo prostě pečuj o své tělo. A jen tak relaxuj. Budeš se cítit lépe a krásněji a nuda bude pryč.



Čti si.


Najdi si nějakou dobrou knížku, nebo tvou oblíbenou knížku, zalez s ní na tvé oblíbené místo, uvař si čaj, kávu atd...a čti si. S dobrou knížkou, která tě pohltí to čas uteče rychleji.



A to není vše. Existuje více způsobů, jak zahnat nudu. Pokud chcete, udělám další díl :).


A jak zaháníte nudu vy :) ? 




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.